kaç günden beri sadece günaydınla iyi geceler yazıyor doğru düzgün sohbetimiz olmuyor, bu ne kadar böyle devam edecek dediğimde işte ben geç saatlere kadar çalışıyorum sen erken yatıyorsun diyor sonrada çalışıyorum diye ilişkiye neden o kadar değer vermediğini sebeplendiriyor.. bende akşam bunu yazdım sadece Günaydın yazdı …. Ne yapacağımı bilmiyorum artık
Sen en iyisi bi kiralık sevgili tut. Sen sevgi aşk aramıyosun. Sana iltifat edecek , ilgi gösterecek , peşinden koşacak bi hizmetçi arıyon. Oğlan zaten yakında ayrılır. Hiç bi erkek istemez. Küçük tatlı sözlere ihtiyaç duyan , özgüvensiz bi kadın. '' çok güzelsin '' 11 harf kullandım. Mutlu ol hemen.
İnsan annesine babasına sevgisini göstermiyor yani olabilecek şeyler bunlar. Kendini değersiz hissettiğin yerde durma. Vakit ayırmak isteyen ayırır. Bir saniyelik güzel cümleler yazabilecek eli de klavyeye gitmiyorsa bir gözden geçir.
Herif konuyla ilgili iletişime kapalı. Yani şu an olayın çok içindesiniz. O şu an kendini neden ben bu ilişkideyim diye sorguluyor olabilir. Bazı insanlar ilişkinin sorumluluğunu kabullenmiyor. Ve bu istekler onlara ağır geliyor. Ama sen gerçekten böyle birşey istiyorsan ve onun da bunu görmesini o zaman isteğinin arkasında durmalısın. Bunun sonucu ayrılıkta olabilir. Eğer bu sonucu göze alamazssan o zaman bu yazdığın mesajın anlamı kalmıyor. Çünkü o zaman herif sana karşı eksik ya da hatalı olmadığına inanmaya devam ediyor. Biraz zaman ver. İletişime açık olmasını bekle. Yoksa sadece sen yıpranacaksın.