Kavga ettik bayagı dır konuşmuyoruz ben seviyordum bişeyler yaşadık bayagı baglandım evlenelim diye ısrar ettim oda erken dedi tartıştık falan hşc konusmadık 4 5 ay kadar oluyor ınstagramdan dikkat çekmeye çalışıyordu huyunu biliyorum bende engelledim, oda ayrıldıktan sonra beni watsaptan engellemişti baktım engelimi açmış önceden görünce yüzünü asıyordu şimdi normal davranıyor,
Neden böyle davranıyor olabilir?
Neden böyle davranıyor olabilir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evlilikten korkmuş başka bir flört sevgilisi bulmaya çalışmıştır bulamayınca geri dönmüş gibi
Aslında bulamadığını düşünmüyorum
Bulmak derken kız veya erkek bu devirde bulmak çocuk oyuncağı gibi, senin ona verdiğin değeri sevgiyi kimsede bulamamıştır
Yani beni sevdiğinden değil sırf faydalanmak için geriye dönüyor
Sevseydi zaten o ciddiyete evlenecek ağırlığa çoktan sahip olurdu sevince olgunlaşıyor insan
Ozman engeli basarım bende gerçekten seviyorsa gelir konuşur
Bir şey değişmiyor pek, benim tek aşık olduğım kız terketti aylar sonra geri dönmeye çalıştı ama o samimiyet kayboluyor kimse geri dönüşüm kutusu değil
Oyle şey mi olur ya kimse bulunmaz hint kumaşı değil , benim sevdiğim bir çocuk vardı önceden oda aynı şekilde götü kalktı ayrıldık gitti başkalarıyla sevgili oldu 1 sene sonra döndü köpek gibi aradı yazdı defalarca acmadım cevap dahi vermedim,
En son doğum günümü kutlamıs onada cevap vermedim
İşte onu diyorum insanlar geri döner ama döndüklerinde beni bulurlar mı orası meçhul
Bulamaz tabikide az önce gördüm yüzüme bakamıyor biliyor musun ben ona baktım o bana bakamadı
Yaaa dediğim gibi çöp kutusu deüil kimse değer sevgi zamanında verilirse güzeldir
Aynen oyle sonra pişman oluyorlar
Genelde bişeyler yaşayan kızlar hep pesinden kosyo. Ben hiç bir kızla bişey yaşayamadım muhtemelen bı yüzden hiçbir kız bana baglanmadı gerçekten sevilmedim. Sanırım kızlar bişeyler yaşadıkdan sonra asık olyolar
Herkes için geçerli değil bu tezin
Cevremde kimde gorsem boyle ne yazkki site icin konusmuyom cevremdede cok rastladım
Reddedilme psikolojisi. Aklı sıra senin yalvaracagini düşündü ama ters tepti
Az öncede gördüm yüzüme bakamadı hic sanırım utanıyor benden,
Ahını aldığını düşünüyodur pişmanlık yaşıyodur
Kızı bozduktan sonra mı
@bursalı16cocuk aynen öyle genelde öyle oluyor zaten erkekte pişmanlık duygusu oluyo bu yüzden geri dönmek istiyor ya da baktı daha iyisi yok zaten cepte biri var dedi
Erkekler pisman olmaz ya başka birini bulamamistir nasıl olsa bu bozuk deyip iliski icin geri dönmüştür
@bursalı16cocuk kendi adına konuş çok pişman ettirmişliğim vardır
Senindemi başına geldi
Sevgilinle iliski yaşadın ayrıldı sonra gerimi geldi
@bursalı16cocuk hayır kardeşim o açıdan demedim onu bende kin nefret duygusu çok daha ağır basıyor bana yapılan en ufacık hatayı ben başına yıkarım
He anladım intikam almadan bırakmam diyorsun yani bence en iyisisini yapıyorsun şu an var mı sevgilin peki
@bursalı16cocuk kocam var 13 tane bebem var
Dalga gecme ya
Hayır ya bakireliğimi bozmadı
Arkadanmi yaptiniz
@bursalı16cocuk sanane la nerden yaptılarsa
Bitmiş gitmiş bak yoluna
Geri dönüşün yolunu yapıyordur
Az öncede gördüm yüzüme bakamıyor utanıyor benden sanırım, hoşlanıyor muki hala
Başka birini bulamamış dönmüş sakın yüz verme
Ne yaşadınız peki
Birlikte mi oldunuz
Olduk sayılır evet
Bakirelini bumu bozdu peki
Hayır yapmadı onu
Arkadanmi yaptiniz yani
Evet aslında önce kabul ettim sonra istemedim ama dayanmadı zorla yaptı
Hadi ya peki kac kere oldu
Bence tekrar yapmak için geri dönüyor
O kadar yüzsüz mü bilmiyorum ya annem öğrendi bizi kavga falan ettik annem buna baskı yaptı evlen ozman niye yaptın falan diye
Annen biliyormu iliskiye girdinizi
Evet.
Ohaa annen nasıl öğrendi ve duyunca ne yaptı
Ya tesadüf biraz Dedimya kavga ettiler kactı o tabi engelledi
Ohaa ya bisy merk ettim tkp atrmsnn bisy sorcamm sana
Burdan sor
Burdn olmz spam yerim
Cevap versene
cinsellikmi yaşadın