Cidden anlayamıyorum erkek arkadaşım neden böyle?

arkadaşlar 5 aylık bi ilişkim var erkek arkadaşım sürekli özledim diye mesaj atıyor. özlediysen gel diyorum müsait olduğumda gelicem bebeğim diyor. ben de diyorum ki ‘müsait olmayı beklemeye gerek yok zaman yaratabilirsin’ diyorum. ‘elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama yoğun oluyorum’ diyor. aynı şehirdeyiz 20 dk lık mesafedeyiz. 2 haftada 1 görüşüyoruz bazen 3 haftada 1. bazen de daha uzun süre görüşmüyoruz ama sürekli msjlaşıyoruz. dedim ki ‘ben yoğunum desem 1 ay seninle görüşmesem ne düşünürsün’ dedim. ‘Kavga çıkarmam tepki göstermem yoğunluğunu anlayışla karşılarım ama tabiki özlerim’ diyor. kavga çıkarmasını istemiyorum ki zaten sadece 1 ay sevgilimin benimle görüşmediğinde bunu sorgulamasını isterim yani. insan demez mi 1 ay bana ayıracak hiç mi vaktin yok diye? bi insan neden buna takılmaz da anlayış gösterir ki? sebep olarak da bana sonsuz güvendiğini aklına kötü bi durum gelmiceğini gerçekten meşgul olduğum için anlayış gösterceğini söylüyor. arkadaşlar manipüle mi ediliyorum yoksa çok mu kafaya takıyorum?

Cidden anlayamıyorum erkek arkadaşım neden böyle?