Erkek arkadaşıma anlam veremiyorum?

aramızda 60 km varken taşındım ve şu an aramızda sadece 15 km var. ben yalnız yaşıyorum o ailesiyle ve ailesiyle sürekli sorunlar var mesela kardeşi geç saatlere kadar pcde oturduğu için adam akıllı yatağında bile uyuyamıyor salonda uyumak zorunda kalıyor sabah erkenden işe gidiyor. 27 yaşında ama buluştuğumuzda hep annesi yüzünden (veya evden sebep) eve dönmek zorunda kalıyor. babası olmasına rağmen evin maddi manevi tüm yükü onun üstünde. bırakın tamamen benimle yaşamayı sadece geceleri bile benimle kalmıyor, çok nadir. anne kuzusu mu yoksa evin sorumluluğu onda olduğu için mi o evden kopamıyor bilmiyorum ama bu gidişle evlenemeyiz biz. zaten pek evlilik düşüncesi yok ileride oluşur diyor zaten ilişkimiz daha 6 aylık. zaman mı kaybediyorum yoksa sabretmeli miyim, zamanla bir şeyler değişebilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
şunu da ekleyeyim sabah 8 de işbaşı yapıyor ve iş yerine evine yürüme mesafesinde çalıştığı için de kendi evinde kalma durumu var gerçi ama arabası da var yani istese kalır bende bilemiyorum of