Erkek arkadaşım beni anlamıyor?

Merhaba arkadaşlar hiç arkadaşım yok dertleşmek birisi yok ben acaba gözümdemi büyütüyorum diye sizlere konuyu anlatmak istiyorum sizin yorumlarınızı bekliyorum konu şu erkek arkadaşımla normal konuşurken ben ona aşkım sana bişey sorucam dedim sor aşkım dedi benden sıkılıyormusun dedim hayır ne alaka dedi bende ne bileyim sanki benden sıkılıyorsun oyunlarla aran daha iyi mesela dedim çünkü oyun oynarken onu mutlu görüyorum oyun oynamasına bişey demem zaten ama merak ediyorum yani çünkü benimleyken öyle mutlu olduğunu hissedmiyorum bunu söyledim sonra bana ayarlandı taktın sende oyun oynamama bı oyunla kendini nasıl bir tutabiliyorsun dedi bende sadece duygularımı sana açtım dedim sonra ne güzel konusuyoduk muhabbetimizijn içine sictin batirdin manyaksin sen anlayamıyorum seni falan demeye başladı bende sadece sordum bak bişey demedim çünkü bu konu hakkında merak ediyorum ne düşündüğünü dedim ama hayla bana absürt konuşmaya devam etti acaba benmi abartiyorum sadece ne bileyim merak ettim normal muhabbet arasında sordum ama bu sadece bu konuda olmuyo herzaman oluyo artık ona duygularımı açmak bile istemiyorum çünkü hemen bana kiziyo sen canım diye
Erkek arkadaşım beni anlamıyor?