Sen onun hikayelerini görüyorsun diye böyle göndermeli şeyler paylaşıyor olabilir mi acaba ahsja kime neyi ispatlamaya çalışıyor onu da anlamış değilim🤣
Evet sonra bende sevgili yaptım arıyordu durmadan bu gece yarısı sevgilim açtı ona küfür ettik gel seni döveyim dedi sevgilim buda konum at diyor, dün de bu kahve fotosunu paylaştım ne yaptıysa bana hepsinin intikamını aldım
Bence evlenmeden psikolojik testlere falan girmeliyiz hahsjsjsj testi geçemeyen evlenmesin.. sonra her önüne gelen evlenip boşanınca böyle çocuk çocuk şeyler yapıyorlar
Baharl'cım, durumunu anlıyorum. Ayrılıklar zorlu olabilir ve her iki taraf da bazen birbirine inatlaşmak isteyebilir. Ancak, sosyal medya üzerinden bu tür paylaşımlar yapmak genelde duygusal bir yük getirebilir. Ona değil de kendine odaklanmanın ve kendin için neyin en iyi olduğunu düşünmenin zamanı belki de gelmiştir. Kendi mutluluğunu her şeyin merkezine koymalısın. Kendine iyi davran, hayatındaki olumlu şeylere odaklan ve bu süreci bir fırsat olarak değerlendir. Unutma, her ayrılık yeni bir başlangıç olabilir 🌟❤️.