Eski sevgilimle güzel saldığım beraberliğimiz vardı. Severek ben ayrıldım çünkü benimle beraberken eski flörtüne mesaj atmış güya sınavla ilgili soru soracakmış ben telefonuna bakarken yakaladım. Kız cevap vermemiş. İlişkinin başında yapmış bunu. Sınavla ilgili başkasına soru sorabilecekken eski flörtüne yazması artniyetli geldi. Kız sıkıntı çıkartacak bir kızmış ondan hal hareketlerini yoklamak için yazdım bir de dedi. Sıkıntı çıkmamış sen ne demeye yazıyorsun? Sıkıntı çıkar, bana söylersin ve öyle hareket edersin. Bu da artniyetli geldi ve ayrıldım. Bundan bağımsız bir iki yalanını da yakaladım. Ayrıldık çok ağladı çok üzüldü. Sonra 3-4 kız eklemeye başladı. Hatta bir kızın eski bir fotoğrafını bile beğendi. Biz 3 hafta önce ayrıldık beni de 2 haftadır hiç aramıyor. Bende aramam ararsa da terslerim barışma niyetim yok. Ama bu kadar ağladı üzüldü timsah göz yaşı mıydı? Yoksa ben ona sert bir şekilde arama iletişime geçme benimle dedim diye mi aramadı? Madem istemiyorsun seni rahatsız etmem seni seviyorum diyip kapatmıştı. Ama sonrasında kızları ekledi eski fotoğrafını beğendi birinin. Anlam veremedim.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
En doğru kararı almışsın ileride daha kötü şeylerde olabilirdi
Çok haklısınız. Ama o kadar ağladı ki ben ilişki istemiyorum direkt okul bitince evlenelim bilmem ne. Net şekilde söyleyince de seni rahatsız etmem tamam dedi. Sonra aramadı kızları ekledi ama. Sizce arar mı ağzının payını vermek istiyorum ama 2 haftadır aramıyor
Aramaz bence yeni arayışlara girmiş ölünün bile arkasından 40 gün yas tutuluyor ne gamsız adammış buda
Bunları 2 gün içinde yaptı bir de alçak
Demek ki lafına itimat edilmeyecek bir adam
Kesinlikle
Önüne bak sende düşünüp kendi canını sıkma hayatta böyle engeller oluyor
Haklısınız
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Ülkede insan mı kalmadı ödev soracak 😂 kızın iç açılarını merak etmiştir o sende umduğunu bulamadıysa
Sıkıntı çıkartacak bir kızmış sıkıntı çıkartır mı diye hal hareketlerinden anlayacakmış bir de güya. Sıkıntı çıkmamış kız cevap bile vermiyor numaranı silmiş. Sıkıntı çıkar öyle bana söyleyip icabına bakarsın benimle beraberken sıkıntı çıkmadan yazması art niyetli değil mi
Ben onu bunu bilmem benim kız arkadaşım varsa rehberimde aileden başka kadın olmaz olamaz
Ayrıldığımızda çok ağlamıştı. Sizce arar mı? Ağzının payını vermek istiyorum
İşin içinde güvensizlik varsa onun üzerine gitmemek gerekir
Bir yerde izlemiştim Karşınıza çıkan kötü insanlar sizi iyi insanlara götürecektir
🙏
İyi olmuş ayrıldığın.
2 haftadır aramadı, sizce arar mı? Ağzının payını vermek istiyorum.
Hiç taviz verme sakın ha en güzelini yapmissin
Ben aramam zaten. Sizce o arar mı? Ağzının payını vermek istiyorum
Bak arar ararsa bile sen cevap verme sen cevap verdikçe o yüz bulucak anladın mı yapma ricam senden bak beni tkb edermisin az
Ya ben konuşacağımdan değil sadece arasın istiyorum insanlık içgüdüsü yediremiyor.
Ağzına geleni sayacaksın rahatlıcaksin demi
Hayır kısa öz kaliteli konuşup kapatacağım net bir dille istemediğimi söyleyeceğim ve rafa kaldıracağım. Şunu bunu ekledin beğendin olayına bile girip kendimi küçük duruma sokmam
Inşallah sonucu güzel yere bağlarsın yanindayimm
Ararsa bağlanacak da işte orası muallak umarım arar
Tamamdır haber edermisin
Ararsa ederim
Unut bu çocuğu bacım
Kadınlık gururu diye bir şey var ben unutmaya unuturum ararsa da döneceğimden değil sadece arasın ağzının payını vereyim istiyorum 2 hafta oldu aramadı sizce arar mı
Sen aramaz ve stalklamaz onın hakkında konuşmaz göndermeli paylaşımlar yapmaz kısacası o yokmuş gibi davranırsan arar büyük ihtimalle
Hiç yapmadım arar umarım