Eski sevgilimle ayrıldık ayrılık sonrası bunları yaptı düşünceleriniz neler?

Eski sevgilimle güzel saldığım beraberliğimiz vardı. Severek ben ayrıldım çünkü benimle beraberken eski flörtüne mesaj atmış güya sınavla ilgili soru soracakmış ben telefonuna bakarken yakaladım. Kız cevap vermemiş. İlişkinin başında yapmış bunu. Sınavla ilgili başkasına soru sorabilecekken eski flörtüne yazması artniyetli geldi. Kız sıkıntı çıkartacak bir kızmış ondan hal hareketlerini yoklamak için yazdım bir de dedi. Sıkıntı çıkmamış sen ne demeye yazıyorsun? Sıkıntı çıkar, bana söylersin ve öyle hareket edersin. Bu da artniyetli geldi ve ayrıldım. Bundan bağımsız bir iki yalanını da yakaladım. Ayrıldık çok ağladı çok üzüldü. Sonra 3-4 kız eklemeye başladı. Hatta bir kızın eski bir fotoğrafını bile beğendi. Biz 3 hafta önce ayrıldık beni de 2 haftadır hiç aramıyor. Bende aramam ararsa da terslerim barışma niyetim yok. Ama bu kadar ağladı üzüldü timsah göz yaşı mıydı? Yoksa ben ona sert bir şekilde arama iletişime geçme benimle dedim diye mi aramadı? Madem istemiyorsun seni rahatsız etmem seni seviyorum diyip kapatmıştı. Ama sonrasında kızları ekledi eski fotoğrafını beğendi birinin. Anlam veremedim.

Eski sevgilimle ayrıldık ayrılık sonrası bunları yaptı düşünceleriniz neler?