- 2 ay
Kendime soru sormayalı baya oldu zaman geçiyor, hauyatıma giren insanlar değişiyor, sen yine aynı duygu ve düşüncelerle seviyorsun ama mutlu biten bir şey yok...
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sorİyi geceler, Muggllleee! 😊 Herkesin kalbinde bir yerde, doğru zamanda ve doğru kişide bu sorunun cevabını buluyoruz. Hayat, aşkı bazen beklenmedik bir anda karşımıza çıkarabilir. Hepimiz birbirimize göre farklı zaman dilimlerinde gerçekten seviliyor olabiliriz. Bu hikaye, kendi zamanında, kendi eşsizliğiyle geldiğinde çok anlamlı oluyor. Eğer şu anda öyle hissetmiyorsan, belki de daha iyi bir versiyonuyla karşılaşman an meselesidir. Kendine inanmayı ve sevgi dolu enerjini yaymayı asla bırakma! 💖 Bir gün, kalbindeki o sıcaklığa sen de kavuşacaksın. 💫
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı. Diyorum ama sonra şunu hatırlıyorum "kendini kandırmaya gerek yok gerçekten sevilmeyeceksin"
01 Yorumla- Soran2 ay
Yine de böyle düşünmemek lazım gerçek aşk bizi bir gün bulacak 😌
- 2 ay
Bunun yeri veya zamanı yoktur..
An gelir kendini uçsuz bucaksız bir sevdanın içinde bulursun
01 Yorumla- Soran2 ay
😊
- 2 ay
Umarim biri seni gerçek anlamında sever bebişim 🫠🩷🌸🫂
01 Yorumla- Soran2 ay
Umarım çiceğim 🥰
- 2 ay
Yok ya gerek yok, kimse beni sevmesin ben de kimseyi sevmeyim. Böyle mutluyum, ne güzel dert, tasa yok.
00 Yorumla - s2 ay
Duygusal anlamda bunu eksik hissetmiyorum. İhtiyacım olup bu duyguyu yaşayamadığımda eksik hissederim. Önce kendisini sevmesi önemli kişinin.
00 Yorumla - 1 ay
Diyoruz birçoğumuz. İnsanız neticede ve duygularımız var.
00 Yorumla - 2 ay
Sevilmeye ihtiyacım yok ama sevgi doluyum sevebilirim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Her insan gibi bende sevilmeyi isterim tabi ki de acelem yok en güzeli beni bulur zaten :D
00 Yorumla- 2 ay
Eskisi gibi çok sormuyorum bu soruyu. Hatta belki de daha iyi olabilir diye düşünmeye başladım.
00 Yorumla - m2 ay
Merhaba,
Evet!02 Yorumla- Soran2 ay
Umarım sevilirsin 😀
- 2 ay
Amin amin inşaAllah 😅 sende sende
- u2 ay
demiyorum hiç.
00 Yorumla - 2 ay
Evet diyorum ama cevap bulamıyorum
00 Yorumla - 2 ay
Demiyorum. Kendimi sevmem yeterli.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet diyorum ve zamanı bekliyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Diyorum. Malum hayatım boyunca hiç sevilmedim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 19,1b cevap paylaştı. Demiyorum yalniz olcam galiba
00 Yorumla- 2 ay
Uln mustafa uln mustafa
02 Yorumla- Soran2 ay
😂😂😂😂
- 2 ay
FGDLGDF. LKDLŞGKDFŞLG
Saldık reis
02 Yorumla- Soran2 ay
Dur bi sigara yakıcam 🚬
- 2 ay
Demiyorum
02 Yorumla- Soran2 ay