Herkesin bir sevdiği var. Benim neden yok yalnızlık benim kaderim mi? Neden hiç beni sevdiğini söyleyen biri olmadı. Pek sosyal biri değilimdir içime kapanık biriyim biraz. Güzel değilim ama bence çirkin de değilim. Ben ne zaman aşkı yaşayacağım? Seveceğim sevileceğim? Benim de hakkım değil mi? 20 yaşındayım ve evde kalırım gibime geliyor bazen ağlamaklı oluyorum. Ne zaman sevileceğim? Benim gibi olan birileri var mıdır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evde kalmazsın neden kalasın. Sosyal değil içe kapanık diyorsun belki biri leri sana bakıyordur da göz göze gelemediğiniz için kimse cesaret edemiyordur başını kaldır bir etrafa bak kimse yalnız değildir
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Aradaki mesafeyi korumak istiyorum. İstedikleri gibi bakamasınlar konuşamasınlar istiyorum. Bu yüzden pek göz göze gelmemeye çalışıyorum. Bilmiyorum
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun şu anda hayatında biri yok diye evde kalıcam demek yanlış daha 20 yaşındasın dur bakalım seni seven değer veren biri çıkmaz mı olur mu öyle şey. Sen gülümse mesafeli soğuk olma. Yani seni gören ne şeker kız desin havalı olma. Olur hepsi
013 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet soğuk duruyorum mesafeliyim. Ama bir kişi bile söylemedi benden hoşlandığını bir kişi bile
- +1 yıl
Niye söylesin ki düşüncesi şimdi ben açılsam reddeder olabilir. Kimse reddedilmek istemez.
- Soran+1 yıl
Güzel değilim ki yani öyle düşünmüş olamazlar havalı da değilim
- +1 yıl
Bak güzellik kavramı herkese göre değişir. Kimisi seni çok güzel bulur kimisi az kimisi hiç bulmaz. Bu herzaman böyle olacak yani dünya güzeli de olsan illaki begenmeyenler olacak. Ama tek başına güzellik yetmez. Mesela dünya güzeli ol ama gözün dışarıda erkeklerde sürekli oynak biriysen sıfırsin. Yani bazen çok güzel ama kafa yapısı düşünceleri yanlış kızlar kimseyi etkileyemezken ama az güzel olup ya da normal güzellikte olup kalbi çok güzel insanlar da birini etkileyebilir
- +1 yıl
Yani kimisi güzelliğinden etkilenir kimisi davranışlarından
- Soran+1 yıl
Evet anladim düşünceler dış görünüşten daha önce gelebiliyor bazen. Ama günümüzde birçok insan dış görünüşe bakıyor. Dışını beğenmedikleri insanların içlerini de merak etmiyorlar
- +1 yıl
Tabi ki öyle de bilemeyiz seni görmeden hataların neler kılık kıyafet saç vs
- Soran+1 yıl
Hatam olduğunu düşünmüyorum kılık kıyafetle alakalı olması gerektiği gibi giyiniyorum kendimce. Mesafeliyim. Aradaki seviyeyi korumak istiyorum. Ve karşı cinsle pek aynı ortamda bulunmuyorum goz göze gelmemeye çalışıyorum. Ama böyle olduğum için sevilmemem de saçma geliyor. Bilmiyorum
- +1 yıl
Yani o zaman insanlar gelip seninle nasıl tanışabilir ki
- Soran+1 yıl
Sevgililik düşünmüyorum en başında belirtmeyi unutmuşum. Evlenmek istiyorum. O yüzden mesafe koyuyorum araya. Samimiyet olsun istemiyorum. Ciddi düşünen biri olursa gelip konuşur diye bekliyorum. Ama yok sevdiğini söyleyen kimse yok.
- +1 yıl
Ohooo sende var ya öyle şey mi olur seni tanımadan kim neden seninle evlenmek için gelip konuşsun ki. Herseyin bir zamanı vardır sevgililik nisanlilik evlilik sevgili olamadığım kızla evlenmem benim gibi düşünen milyonlarca erkek vardır. Seni tanımayan seninle vakit geçirmeyen insan gelip te niye senle evlensin. Buna sen karar veremezsin ki yok benim yanıma gelecekse evlenmek için gelip konuşsun. Bu işler öyle olmaz önce tanışırsın vakit geçirirsin sana uygunsa evlilik kararı alırsın.
- Soran+1 yıl
Tanımadan evlensin demiyorum ki ciddi bir niyetle yaklaştığını belirtsin sonra zaten söz nişan sırasıyla olmasi gerektiği gibi yapılır. O zaman yeterince tanımış olur. Günümüz ilişkilerinin durumu ortada. Bir gün sevgili ertesi gün yabancı. Böyle bir şey olmasından çekiniyorum ve adımlarımı sağlam atmaya çalışıyorum.
- +1 yıl
Kimseyi tanımadan bilemezsin
Vardır tabiiki ama ilgiye ihtiyacın var gibi birisi seni illaki sever dünyada 5 milyar insan var sonuçta enaz 2 milyarı erkektir biri seni kesinlikle sever
00 Yorumla
- +1 yıl
sosyalleş biraz.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Bundan mı kaynaklanıyordur
- +1 yıl
evet
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
Üzülme fazla. Geç olsun ama kalıcı olsun. Hayırlı olmayacaksa hiç olmasın daha iyi. Hem daha yaşın 20, evde kalma hissi için çookk erken😊
00 Yorumla- +1 yıl
daha yaşın ne ki öyle düşünüyorsun. bir anlık bir his birkaç saate geçer belki.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben 24 yaşında evlenmek istiyorum 4 yılım kaldı
- +1 yıl
o işler öyle olmuyor ki 4 sene bu işler için de çok uzun bir süre :)
- +1 yıl
kendini geliştirmeyi , daha iyi olmayı denersen elbet birileri çıkacaktır karşına merak etme
00 Yorumla mutlaka karşına seni seven senin seveceğin biri çıkacaktır sabret
00 Yorumla- +1 yıl
Ben alirim seni kalmazsin 😊 gercek sevginin pesindeyim bir gun bulucam bende
00 Yorumla - +1 yıl
Şanslısın, ama farkında değilsin
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Hangi anlamda? Ben şanslı olduğumu düşünmüyorum. Önceden sevdiğini söyleyen biri olmadı
- +1 yıl
Çünkü yeryüzü sahte maskelerle dolu, incilmemişsin kırmamışlar seni o acıları yaşamamışsın. Bak kızların sorduğu sorulara neler çektiklerini gör, boşver böylesi daha iyi
- +1 yıl
Ben seni seviyorum kabul ediyonmu etmiyonmu?
00 Yorumla - +1 yıl
İçine kapanık olma çok fazla.
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok fazla içime kapanık biri değilim
- +1 yıl
güzel bir kız isen illaki talibin vardır.
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Güzel değilim çirkin de değilim yani ben öyle düşünüyorum
- +1 yıl
iyi bak kendine. çekici ol. talibin çıkar. ergen gibi giyinme. kadın gibi giyin. süslen.
- Soran+1 yıl
Çekici değilim olmak istemiyorum normal biri olarak da sevilinilemez mi? Süslenmiyorum makyaj falan hiç yapmıyorum çünkü saçma geliyor kendimi ve çevremdekileri kandırmış olurum diye düşünüyorum. Ergen gibi giyinmiyorum ki gayet ağır ve düzgün giyiniyorum yani öyle söylüyorlar.
- +1 yıl
ondan olmuyor.
- Soran+1 yıl
Bakımsız değilim ama makyaj yapmıyorum doğru bulmuyorum. Ev içinde de makyaj mi yapacağım
- +1 yıl
bu isler nasip ama nasibini aramazsan bulamazsin😉
00 Yorumla Olaya bir de iyi yönünden bak.. evde kalacaksın
011 Yorumla- Soran+1 yıl
Komik mi? Evde kalmak çok zor bir durum. Aile, akraba, çevre baskısı. Küçük düşürme çabaları ve daha birçok şey. Allah hiç kimseye yaşatmasın
- Soran+1 yıl
Çıkmayacak değil mi
- Soran+1 yıl
Siz de aynı durumdasınız galiba
- Soran+1 yıl
Allah korusun nasip kısmet
Benim de durumum aynı yani
10 Yorumla- +1 yıl
İllaki bulacak birisi seni sıkma caninjjj
00 Yorumla - +1 yıl
sen böyle diyorsan biz intihar edelim o zaman
02 Yorumla- Soran+1 yıl