- Gizli Üye(25-29)9 ay
Ben seninle tanışmak istiyorum
Muhafazakar bir Atatürkçü olarak
Doğu'da büyüdüm
Muhazakar bir ailede
Senin gibi akıllı Zeki saygılı bir bir sevgili olsun istiyorum
Seninle tanışmak istiyorum
Bana bir şans verir misin
Ciddi ilişki istiyorum03 Yorumla- Soran9 ay
Burdan tanışıp en fazla biraz sohbet edebiliriz
- Cevap sahibi9 ay
Buradan tanışalım eğer anlaşırsak kısa sürede flört e
Sonra sevgili lige geçeriz
Ama bir şans ver bunu istiyorum
Birbirimizi beğenirsek tavır olarak her karakter olarak konuşalım devam ederiz - Soran9 ay
Kusura bakmayın sadece biraz sohbet edebiliriz zaten az sonra hesabı silerim
En İyi Cevaplar
- 9 ay
Umarım doğru kişi seni bulur yani bizde sevilip sevilmedik ama tesettürlü olmanla alakası yok zamana bırak belki iş yerinde birisi ile tanışma falan olur nerede ne olacağı belli olmuyor sonuçta
05 Yorumla- Soran9 ay
Umarım öyle olur. İnsan bazen merak ediyor acaba bir eksiğim bir kusurum mu var diye
- 9 ay
Hepimizin var sonuçta. Senin kusurun düşünceli olman o yüzden takma bunları hayatına odaklan doğru kişi doğru zaman olması önemli
- Soran9 ay
Haklısın hakkımızda hayırlısı olsun
- 9 ay
Teşekkür ediyorum avukat hanım umarım olur
- Soran9 ay
İnşallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Abim okuyorsun evet. Peki kendini keşfettin mi? Kendini sosyal ve duygusal doyuruyor musun? Sevgili gelir ama sen ona hazir misin olayımız bu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı. Valla benim bitti şu an zamanında biriyle ilişkim olmadı için baya bi bekar kalacağım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. Güzel değilsindir veya kapali filan ilgi cekici degilsndir
00 Yorumla- 9 ay
Senin kaderin özel yazılmış sıkıntılı ama sonu güzel
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 39,5b cevap paylaştı. Çok takıntılı olma kanka bence benimde hiç olmamıştı bu zamana kadar beğendiğim biri daha yeni oldu ama o da yüz vermedi yani tam olarak herkes mutlu bir birliktelik yaşamıyor
00 Yorumla- 9 ay
Tesettürlu olman çok güzel ve bu güzelliği görecek gözu olmayanları umursama sakın ne güzel sevgilin dahi olmamış Allah banada öyle birini denk getirse isterdim.
010 Yorumla- Soran9 ay
Ama artık yaşım geldi düzgün evlenilecek birisi olsun istiyorum hayatımda kimse yok iste belki de hep böyle olacak
- 9 ay
Kaç yaşındasın ki
- Soran9 ay
21 ama şimdi hemen evlenecek değilim 😂 evleneceğim kişiyi adam akıllı tanımak istiyorum
- 9 ay
Anlıyorum güzel düşünüyorsun ama çok takma çünkü senin yasitlarin zaten evlilik düşünmüyorlar birde tanıma aşaması çok uzun olmasida iyi değil olmuyor genelde çevremde gördüklerim hep öyle.
- Soran9 ay
Peki ne zaman nasıl oluyor bu işler?
- 9 ay
İsteyince olmuyor onu fark ettim. :) 28 de artık evlenme ciddi düşünmeye başladım. Ama düzgün mantığıma yatan bir insanla tanismadim bu süreçte tanıma asamasids beni yordu bilmiyirm.
- Soran9 ay
İşte böyle olmak istemiyorum biliyor musun okulum bitsin o süreçte tanisayım atanırım zaten 24-25 de falan da evlenmiş olmak istiyorum. Sanki yaş ilerledikçe düzgün kimse kalmıyor gibi ama bir yanım da kimseyi istemiyor off öyle işte
- 9 ay
Çok güzel düşünüyorsun. Çünkü 25 den sonra kadınlarda evlenmede sorun yasiyor biz erkekler hep daha küçük kişiler dikkatimizi cekiyor. Ama ne diyeyim ki Allah iyilerle karşılaştırsın. Ama dediğim gibi o yaşlardaki erkekler ciddi hicbirsey düşünmez sonra üzülürsün.
- Soran9 ay
Her şey gönlünüzce olsun diyelim :)
- 9 ay
Teşekkürler 🙏
Aşk İlişkileri konusunda 558 cevap paylaştı. Ya daha çok gençsin takma kafana olur illaki benimde Yok bak
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)9 ay
Ulan ne güzel serbestsin yap sevgili doya doya tadını çıkarın. Tabi doğru kişiyi bul
00 Yorumla - 9 ay
Çok ilginç sen 4 yıl hukuk oku akademi kariyeri yap bir erkek bile sana iştahı kabarıp teklif etmesin
01 Yorumla- 9 ay
tesettürle zerre alakası yok
- 9 ay
Senin gibilerle dolu bir sınıfta okula gitmeyerek bitirmiştim okulu şimdi hepsi ıssız bı de :D
10 Yorumla - 9 ay
Hiç mi teklif eden olmadı
04 Yorumla- Soran9 ay
Sanaldan tanıştığım bir iki kişi olmustu ama onlara da ben buluşmak istemedim doğru gelmedi
- 9 ay
Doğru gelmeyen ne ki
- Soran9 ay
Yüz yüze tanımadığım birisi buluşmaya davet etti güvenemedim
- 9 ay
Yemezler korkma
- 9 ay
Şuanlik kimseyle ilişki kurma
00 Yorumla - 9 ay
Olur artık sen istedikten sonra
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Seni bir tanımak isterim 😁
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 774 cevap paylaştı. Sem adım at neden karşı taraftan bekliyorsun
00 Yorumla- 9 ay
Avukat olursan sevgili bulman kolay olur.
02 Yorumla - Gizli Üye(25-29)9 ay
kapalıysan ilgi çekmezsin
01 Yorumla- Cevap sahibi9 ay
hakkın var tabiki ama saç görünmeyince kadın gibi hissiyat uyandıramıyon zaten kapanmanın amacı erkeğin ilgisini çekmemek.
- Gizli Üye(18-24)9 ay
Herkes sevilmek ve evlenmek zorunda değil
00 Yorumla biraz daha bakımlı ol, bide kilolana dikkat et
011 Yorumla- Soran9 ay
Ben sismanım demedim ki soruda
- Soran9 ay
Ben doğulu değilim ki.. siyasetle çok bağım da yoktur
- 9 ay
gecmis olsun galiba kapalisin
07 Yorumla- Soran9 ay
Evet tesettürlüyüm ama bununla onun ne alakası var mi
- Soran9 ay
Ki?
- 9 ay
benim bildigim gibi tesetürlüler birak ceningenler yani ertamlara tam girmiyorlar
- Soran9 ay
Öyle eğlence yerlerine gitmem zaten
- 9 ay
iste onu demek istedim yani erkeklerin size acilmalarini bekliyorsunuz dimi
- Soran9 ay
Zaten olmasını istediğin kişi de benim gibi birisi olsun eğlence mekanlarına giden sürekli kızlarla samimi olan birisini ben kabul etmem ki
- 9 ay
nasil olacak hayalindaki askin
- 9 ay
Ne zaman sık yalamaya basladan
11 Yorumla- 9 ay
Tamm işte sık yalaya yalaya tanisirsiniz
Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. Benim de kiz olmadi
00 Yorumla- 9 ay
Kıyamam vakti gelince olur inan
00 Yorumla - 9 ay
Kasıyorsun
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)9 ay