Dışarıdan görseniz 10 tane sevgilisi var dersiniz öyle kıpır kıpır neşeli güzel bakımlı bir insanım. İsimde çok başarılıyım ailemle herseyim çok güzel fakat ciddi bir ilişki yaşayamıyorum. Ciddi derken hemen evlilik gelmesin aklınıza ciddi aklı cnslkkte olmayan birini bulamadım. Bulmuştum aşırı efendi saygılı bir insandı, iş yerinde başka bir serseri kendini daha çok sevdirdi digeriyle konuşmayı kestim daha doğrusu çocuk çok güzel mors etti beni sen seni sevmeyenle harca zamanını zorla güzellik olmaz vs dedi. Çoooook uzun zamandır kimse yok hayatımda kimseyi sevip güvenemiyorum konu hemen başka bir yere gelcek diye konuşmuyorum bile sosyal medyadan yazıyorlar direkt siliyorum msji.
Bende ciddi birisini istiyorum yanımda erkekliğini konuşursun sert biri olsun dozunda kıskansın sahiplensin istiyorum cokmu zor imkansız mı?
Benimle konuşanlar ya maddi durumum için ya da diğer şey için konuşuyorlar olmayıncada birden kesiyorlar konuşmayı tribe giriyorlar.
Bende ciddi birisini istiyorum yanımda erkekliğini konuşursun sert biri olsun dozunda kıskansın sahiplensin istiyorum cokmu zor imkansız mı?
Benimle konuşanlar ya maddi durumum için ya da diğer şey için konuşuyorlar olmayıncada birden kesiyorlar konuşmayı tribe giriyorlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İnsanlar seninle tanışmak isteyip reddediyosan hayatına nasıl girecek? Hem sütüm kesilmesin, hem yoğurdum ekşimesin…
İyide şimdi profil belli tabiri Red olcak
O zaman sen bul.
sevilmek zorunda değilsin ki, kariyerine odaklan işinde en iyisi olmaya bak :)
Zorunda değilim evet ama istiyorum
her isteyen her istediğini alamıyor maalesef hayat şartları, takma kafana yani. kendini farklı alanlara yönelt yeni hobiler edin, kendini kanıtlayacak şeyler bul.
insanları begenmiyorsun bence herkesi reddediyorum tahminimce sonra sevilmek diuosundur mantık ilişkisi aranarak sevgili bulunmaz yoksa herkes seviliyor
Dış görünüş olarak beğenmemek değil hayat ve yaşam tarzı olarak beğenmiyorum
paralı Arıyorsun ondan seviliyorsun aşk menfaate yaşam tarzına bakmaz boşuna bekleme kimse sevmez seni
insanların hayat statüsüne aşıksın insana değil maalesef senin gibi kızları yaşam tarzı üst düzey erkek istemez k bakma
Ya abi ne kadar malmal yorun yaptın cidden ya ben diyorumki jonuştuğum adam benimle param için konuşuyor senin dediğine bak, yaşam tarzı deyince neden aklına para geliyor benim kastettiğim şey şu millet galericiyim diyor mafya çıkıyor kaçakçı çıkıyor milletin kızıyla jakuzide havuzda video çekip atıyor ya da altındaki arabaya güvenerek adamlık taslıyor her gece içiyor vs vs ben bu yaşam tarzında biriyle olmaya karşıyım saygı duyuyorum ama benim hayatımda olamaz.
kardeşim mal olan sensin ahlaklı namuslu onurlu Allah korkusu olsun demiyosun da sutatu diyosun yaşam tarzı sonra burada gelip zirluyorsunuz bebek gibi ağlamayın zenginsin mi ne yapayım bende zenginim banane senin parandan embesil süzme canım
umrumda değil soruların
hak ediyorsunux tekme yemeyi böyle tipleri severek zirlamayin
Hadi işine bak ya
Bana bir ms. j atarmisin , kendimi anlatmak, resim olarka gostermek istiyorum. İstediğin karakter kişilikte olduğum için. Tabi sen de istersen
Bir şey olmuyor ki sevilince
Hayatta neyi çok istersen o gelmez, sevilmeye ihtiyaç duyma hatta isteme bile bak neler oluyor
İşte sorun orada bir kere soğursam daha ısınamam böyle konulara
İşte sende diyosun ki ben soğuyunca gelse beni mutlu etmez, en iyisi mutluluğu aşk ilişkilerinde aramamak
Kıyamam erkekler iyi misin temiz güzel insanları üzmeyin ya
Hakkını. kaybetmıssın, s3n. yaz ona
Olmaz daha yazmam saçma olur
kadersiz bir kızımız daha
Bırak yeme bizi şimdi :)
okumadım asosyal bu
?
Şurada 90 a ne kaldı 😂🤣😂🤣😂
görelim o zaman
?