26 yaşına girdim bir tane dışında ciddi güzel bir ilişkim olmadı hiç ümidim de kalmadı arkadaşlarıma imreniyorum ne güzel seviliyorlar istedikleri gibi insanlarla beraberler ben ise her gece bu duruma göz yaşı döküyorum iş dışında hayatımda yolunda giden bir şey yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eğer işlerin tıkırında gidiyorsa inan bana sahip olabileceğin herşeye sahipsin gerisi zaten hep yalanlarla dolu inan ki çünkü bende senin gibiydim ama hayat bana en Zor yoldan öğretti bunun bu şekilde olduğunu hep dedikleri gibi oluyor sahiden hayat bir şekilde seni ve yaşantını yoluna koyuyor güzel insan
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Ben de Şubat 1'de 26 yaşına gireceğim ve aynı senin gibi yalnızım bu yaşıma geldim hiç sevgilim olmadı yakışıklı ve tatlı bir gencim üstelik ama yalnızım işte yalnızlık çok kötü bir şey cidden ya 😓😔
02 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
Aynı ben de senin gibi artık sevmek sevilmek mutlu olmak mutlu etmek istiyorum etrafımda el ele göz göze kol kola sarmaş dolaş gezen vakit geçiren çiftleri gördükçe içim yanıyor imreniyorum resmen yaaaa 😔😓
- Cevap sahibi1 yıl
Herkese cevap var bize yok mu aşk olsun prenses 🙃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
9Cevap
Herkes aynı şeyin peşinde ama kimse kimseyle karşılaşmıyor çünkü böyle konuşan insanlar hep ayağına gelen talipleri teptiği için kısmeti kapanıyor
00 Yorumla- 1 yıl
Bütün abazalar toplandık toplandık toplandık toplandık toplandık toplandık 🤣🤣🤣
00 Yorumla - u1 yıl
Bende hiç sevilmedim. doğru kişi çıkmamış olabilir hayatınızda.
00 Yorumla Bende bu yaşa geldim nasip hayırlısı diye diye hala daha öyle düşüncem yani nasip
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Acele etme senin kısmetin şana daha uğramamış
Talipler oluyor mu02 Yorumla- Soran1 yıl
Evet ama çoğunun amacı farklı
- 1 yıl
Herkes sevilmek istiyor kimse sevmiyor
02 Yorumla- Soran1 yıl
Ben de istiyorum sevmek karşılıklı olsun istiyorum güzel şeyler yaşamak istiyorum diğer çiftler gibi çok mu
- 1 yıl
Çok şey istemiyorsun doğal olanı istiyorsun ama herkes doğal değil maalesef ben bu yaşıma bu yüzden bekar kaldım evlenmeye korkar oldum dua ediyorum sadece hayırlısı için
- 1 yıl
Dert etme bende 30 oldum elbet bir gün.
00 Yorumla - 1 yıl
Gelir elbet zamanı
00 Yorumla boş ver kafan rahat
02 Yorumla- Soran1 yıl
Ama artık o insanla karşılaşmak istiyorum güzel duygular yaşamak istiyorum biri sarılsın yanımda olduğunu hissettirsin istiyorum
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi