Ya diyeceksiniz ki başka derdin yok mu? Ama bu büyük bir dert. Her zaman sevilmiş biri, sevilmeyenin derdini anlamaz. Arkadaşlar ben bir türlü sevilmiyorum. Ne arkadaş olarak, ne sevgili olarak. 20 yaşına geldim hiç sevgilim olmadı. Konuştuğum tek bir arkadaşım da yok. Kimle arkadaş olmak için adım attıysam hep sevilmediğimi net şekilde gördüm. Sevgili olmak için adım atamıyorum bile çünkü kimse gözlerime bile bakmıyor. Benden hoşlanan bir kişi bile yok. Bunları laf olsun diye anlatmıyorum, sevilmeye ihtiyacım var. Ağlayıp dua ediyorum sürekli sevilmek için. Çevreme bakıyorum insanlar ya dostları ile, ya da sevgilileri ile birçok şey paylaşıyor, mutlu anılar yaşıyor. Hiç kimsem yok. Ben ne zaman sevileceğim arkadaşlar? Sorunum ne benim? Canıma tak etti artık. Çok güzel değilim belki ama başarılıyım, zeki olduğumu da düşünüyorum ama elbette kişiden kişiye değişir. Çok güzel sohbet edebiliyorum mesela. Bende konu hiç bitmez. Güzel bir üniversitede güzel bir bölüm okuyorum, kibarım, saygılıyım, neşeliyim. Yanlış mı yapıyorum? Kaba, umursamaz ve canım mı olmalıyım bilmiyorum ki? Tek dertleri makyaj yapmak olan aşko kızlardan mı olayım değer görmek için? Çok doluyum arkadaşlar, çok...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
çünkü kendini sevmiyorsun. taklit hakikatin kapısı derler, misal yapmıyorsan git rossmandan ısana yıkama jeli ve tonik al bir paket de makyaj pamuğu, her gece ve sabah uygula. sonra nemlendir bir kremle. inan bana bu bile çok fark edecek. detaya inilse çok şey çıkar da.. özetle bu, anlatarak olmuyor bir yerden başlaman lazım.
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Kendimi sevmediğim doğru ama bu sevilmediğimden dolayı. Kimse beni sevmezken ben nasıl kendimi sevebilirim ki? Bir hata arıyorum sürekli kendimde. Bakımıma, makyajıma da çok dikkat ediyorum. Paspal gezmem ki hiç.
- +1 yıl
yo paspal vs demek istemedim, kendinle ilgili bir şeyler yapmandan bahsetmek istedim ki yapıyormuşsun. insan onay kabul sevgi istiyor mütemadiyen.. ama bir noktada anlıyorsun ki, sen kendi kendini sevmeden değer vermeden seni kimse önemsemiyor. kolay bir şey değil herkesin ağzında sakız ama bunun için çabalamak gerek gerçekten.. birçok hastalığın dahi sebebi bu. bütün bir hayatımı yaşama şeklinin kilit bir noktası... Tülay Kök var youtube da, değersizlik hissi ve birçooook konuda diğer idealist söylemli psikologlardan çok daha gerçekçi ve hayatın içinden konuşuyor. dinlersen seveceğine, devam edersen yararlanacağına eminim 🌼
- Soran+1 yıl
Çok teşekkür ederim. Bakacağım. 🌸💜
- +1 yıl
🌼🧡
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
9Cevap
- u+1 yıl
Umarım sevilirsiniz. belki de doğru kişi karşınıza daha çıkmamıştır
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Umarım en yakın zamanda çıkar o zaman...
- +1 yıl
Gel arkadaş olalım veya sosyal çevreni biraz genişletebilirsin. Herhangi bir kursa başvurarak ilk adımını atabilirsin.
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Öncelikle ince teklifin için çok teşekkür ederim. Sana katılıyorum, kurs işi mantıklı geldi. Adım atacağım.
- +1 yıl
Rica ederim, ama böyle düşünmen beni birazcık üzdü insanlar artık karşısındakini daha fazla umursamaz bir duruma geldi en ufacık sevgi kırıntısına sarılıpta sonra zarar görme ona dikkat etmen kafi.
- Soran+1 yıl
Çok haklısın... Umarım öyle bir şey yaşamam..
- +1 yıl
Güzel haberlerini bekliyorum👍👍
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Dolu olduğunun farkındayım destan yazmışsın
020 Yorumla- Soran+1 yıl
Üzdün. :( Cevap vermeyip geçebilirdin ama sen xp kasmak için kalp kırmayı seçtin...
- Cevap sahibi+1 yıl
Yok kız yanlış anlama XP umrumda değil yardım etmek için geldim ama çok uzun yazmışsın okuyamadım dalga geçmiyorum derdin var ki gerçekten uzun yazmışsın bunu söylemek istedim ben arkadaşın olurum senin üzülme derdini anlat bana
- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim iyi niyetin için. Okumasan da önemli değil artık, iyi birisin belli. :)
- Cevap sahibi+1 yıl
Rica ederim yanlış anlama bu saatte o kadar inan odaklanamıyorum tuhaf filmi de böyle başarım var kutu. ma yzarsn dnlerim seni;
- Soran+1 yıl
Teşekkürler, iyi geceler diliyorum.
- Cevap sahibi+1 yıl
Bana neden şimdi şey muamelesi yapıyorsun ki yardımcı olmaya çalışıyorum gecenin köründe hayret bir şey ya birlikte suç oldu
- Soran+1 yıl
Ne?
- Cevap sahibi+1 yıl
Yok bir şey hem burada yardım istiyorsun yardım etmeye çalışana da geri çeviriyoruz anlamıyorum
- Soran+1 yıl
Pardon da ne diyorsun ya? Sana kibarca iyi geceler diledim. Küfür mü ettim de bu tepki?
- Cevap sahibi+1 yıl
Kibrinden dolayı bu tepki kibrinden dolayı kibirlisin farkında değilsin belki de sorunun çözümü budur bu kadar kibirlisin ki yalnız kalıyorsun çünkü yardım istiyorsun yardıma geleni kovalıyorsun dalga geçer gibi yalandan teşekkür ediyorsun demek ki tepeden bakıyorsun
- Cevap sahibi+1 yıl
Neyse tamam unut gitsin kusura
- Soran+1 yıl
Beni manipüle etmeye çalışıyorsun fakat bir sorun var, ben psikoloji okuyorum. :) Oyunlarına gelmem, senin amacının ne olduğu besbelli. Tekrardan iyi geceler diliyorum sana.
- Cevap sahibi+1 yıl
Eğer benim amacım belliyse ve iyi bir psikolog olsaydım okuduğum bölümde sana gerçekten yardım etmek istediğimi anlardın benim amacım neymiş peki hadi çöz beni çözmüşsün ya sen paranoyaksın kendi kendine gelin güvey oluyorsun kafanda kuruyorsun seni tanımam etmem senden ne çıkarım olabilir ki
- Soran+1 yıl
:)
- Cevap sahibi+1 yıl
Kendine nimetten zannediyorsun ama değilsin neyse hoşça kal tahmin etmiştim zaten bence bu yüzden sevilmiyorsun sorunun cevabı bak bulduk çok ukalasın burnun çok havada insanların ne olduğunu bilmeden haklarında yorum yapma bir daha beni tanımıyorsun Yok neymiş amacını biliyorum şunu biliyorum sen ne bildiğini daha bilmiyorsun her şey bildiğini zannediyorsun bu da insanlar hoşuna gitmiyor sanırım bak çözümünü buldum aferin bana
- Soran+1 yıl
Tamammm, aferin sana. 😘😁
- Cevap sahibi+1 yıl
Kusura bakma beni tanıyamayacaksın tanıyamayacaksın o öpücüğü de kabul etmiyorum senin niyetin belli anladım ben senin niyetini bak gördün mü karşı taraf sana yapınca nasıl oluyormuş
- Soran+1 yıl
Katılıyorum canım, hadi iyi geceler. 😘☺️💞
- Cevap sahibi+1 yıl
Resmen bana yürüyorsun ayıp be
- Cevap sahibi+1 yıl
Neyse artık şaka bir yana uyumadan önce bir şeyler dinle uyumana yardımcı olur yaşadığın şey ben de yaşadım yaşıyorum da hala sanırım tuhaf bir enerjisi alıyoruz insanlar pek bizi bu enerjiden dolayı sevmiyor seni bilmem ama ben bile kimseye yalakalık yapma ama bile doğruyu söyleme huyum var bazı çizgilerim var a
Açmadığım ondan ondan sanırım
Aşk İlişkileri konusunda 19,3b cevap paylaştı. Doğru kişi denk gelince sevilirisb
00 Yorumlasevgi sen istediğinde değil ummadığın anda gelir
08 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben umudu keseli çok oldu.. Gelmiyor. Ufacık 14 yaşındaki çocukların sevgilisi var, utanıyorum ben artık yalnızım demeye.
- Soran+1 yıl
Sabrediyorum...
- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim, umarım. 🌸🙏
- Soran+1 yıl
Sağ olun. :)
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sen kendin ol
00 Yorumla- +1 yıl
Sevilirsin birgün merak etme
00 Yorumla Cok takma salla
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Fotograf paylassana
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Neden?
- Cevap sahibi+1 yıl
Neden sevilmedigini anlamak için
- Soran+1 yıl
Ben sevilmememin sebebinin tipim olduğunu düşünmüyorum ki.
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi