Lütfen dalga geçmeden cevap verin, ben ne zaman sevileceğim?

Ya diyeceksiniz ki başka derdin yok mu? Ama bu büyük bir dert. Her zaman sevilmiş biri, sevilmeyenin derdini anlamaz. Arkadaşlar ben bir türlü sevilmiyorum. Ne arkadaş olarak, ne sevgili olarak. 20 yaşına geldim hiç sevgilim olmadı. Konuştuğum tek bir arkadaşım da yok. Kimle arkadaş olmak için adım attıysam hep sevilmediğimi net şekilde gördüm. Sevgili olmak için adım atamıyorum bile çünkü kimse gözlerime bile bakmıyor. Benden hoşlanan bir kişi bile yok. Bunları laf olsun diye anlatmıyorum, sevilmeye ihtiyacım var. Ağlayıp dua ediyorum sürekli sevilmek için. Çevreme bakıyorum insanlar ya dostları ile, ya da sevgilileri ile birçok şey paylaşıyor, mutlu anılar yaşıyor. Hiç kimsem yok. Ben ne zaman sevileceğim arkadaşlar? Sorunum ne benim? Canıma tak etti artık. Çok güzel değilim belki ama başarılıyım, zeki olduğumu da düşünüyorum ama elbette kişiden kişiye değişir. Çok güzel sohbet edebiliyorum mesela. Bende konu hiç bitmez. Güzel bir üniversitede güzel bir bölüm okuyorum, kibarım, saygılıyım, neşeliyim. Yanlış mı yapıyorum? Kaba, umursamaz ve canım mı olmalıyım bilmiyorum ki? Tek dertleri makyaj yapmak olan aşko kızlardan mı olayım değer görmek için? Çok doluyum arkadaşlar, çok...
Lütfen dalga geçmeden cevap verin, ben ne zaman sevileceğim?