Hep eğlenecek kişiler buldum bu benim tavrımla mı alakalıydı, normalde iyi ve ciddi ilişki isteyen biriyim?

Ama tez canlıyım gecmişimi anlatıyorum hemen. erkekler de kaşar olarak görmeye çok meyilli bir kızı. Bu yüzden harcandım. benımm onlara baktıgım gibi bakmadılar. Onların bir kıza iyi biri olarak bakması ıçin köylü güzeli olmamız lazım. Aksı taktirde her kadını oppu olarak görüyorlar. Bu da benım duygularıma hakarettir. Onların önyargısı benım ufacık yaşadığım bir olaydan etkileniyor erkeklerin elinde değil bir kadına oppı olarak baktıkları için tüm ilişkinin seyri değişiyor. Ben ciddi biriyken onlar ciddi bakmıyor neden geçmişimde bır seyı anlattım diye sırf. Hiçbir şey anlatamayacaksın bunlara gör o zaman bak nasıl köylü Güzeli oluyorsun gozlerınde. kandırmak revadır durustlugume karşı bana oppu gözüyle bakanları. Anlatmasam daha çok değer görürdüm resmen erkek beyni anlamıyor çünkü kendısı neler yaptı kim bilir ama önyargıyı ve kadını kaşar olarak bellemeyı iyi biliyorlar.

Hep eğlenecek kişiler buldum bu benim tavrımla mı alakalıydı, normalde iyi ve ciddi ilişki isteyen biriyim?