Ama tez canlıyım gecmişimi anlatıyorum hemen. erkekler de kaşar olarak görmeye çok meyilli bir kızı. Bu yüzden harcandım. benımm onlara baktıgım gibi bakmadılar. Onların bir kıza iyi biri olarak bakması ıçin köylü güzeli olmamız lazım. Aksı taktirde her kadını oppu olarak görüyorlar. Bu da benım duygularıma hakarettir. Onların önyargısı benım ufacık yaşadığım bir olaydan etkileniyor erkeklerin elinde değil bir kadına oppı olarak baktıkları için tüm ilişkinin seyri değişiyor. Ben ciddi biriyken onlar ciddi bakmıyor neden geçmişimde bır seyı anlattım diye sırf. Hiçbir şey anlatamayacaksın bunlara gör o zaman bak nasıl köylü Güzeli oluyorsun gozlerınde. kandırmak revadır durustlugume karşı bana oppu gözüyle bakanları. Anlatmasam daha çok değer görürdüm resmen erkek beyni anlamıyor çünkü kendısı neler yaptı kim bilir ama önyargıyı ve kadını kaşar olarak bellemeyı iyi biliyorlar.
Gizli Üye(36-45)1 yılGeçmişinde bi çok kişiyle yakın olan birine kolay kolay kimse güvenmez 1 defa yapmak hatadır geri kalanları tercih ve artık kişiliğine oturmuştur. İleride anlarsın.
020 Yorumla
Soran1 yılBenı tanıdıktan sonra bile aynı oluyorlar.
Soran1 yılYani asla güvenmiyorlar kolay kolay güvenmeyi bırak. O yüzden yalancı olmaya karar verdim
Cevap sahibi1 yılÇok mu kabul edilebilir değil geçmişin neden öyle görüyorlar ki
Soran1 yılEn ufak şey yetiyor ki
Cevap sahibi1 yılGeçmiş değişmez ama geleceği değiştirmek senin elinde hayatına düşük kaliteli insanlar alma ciddi düşündüğü birinin geçmişi tabiki bi erkeğin canını sıkar ama bu bi kızı yargılama sebebi olamaz ben sadece bana verdiği güvene ve davranışa yaptığı fedakarlıklara bakıyorum bunlar olumlu olduğu zaman zaten seviyorum gerisi zerre umurumda değil
Soran1 yılSen bakır mısın peki rahat bir konuşman var. Böyle olan birisi bakır degıldr bence
Soran1 yılGenelde bakır olmayan erkekler ya asırı bencil oluyo temız kız istiyor ya da zaten bakır olduğu için temız kız istiyor..
Buna önem vermeyenler de sadece bakır olmayan erkekler kalıyor geriye. Çünkü bence hem bakır olup hem sen gibi kafada olan erkek yoktur. Bi kere anlayamaz bile bu meseleleri bence.
Soran1 yılBu yüzden benı sadece benden daha beter birisi kabul edebılır ancak diye bir mantık kurdum ben kendı kafamda. Dürüstluk benı ancak ya kendısı de çok şey yapmıs bir erkeğe götürecek ya da bakırım diye yalan söyleyen bir erkeğe götürecek.
Ama bakire kızlarımız bıle bu tip erkeklere varabılıyor. Ben de bır sey yasamamıs birisi isterdim haklısınız zaten ben bunu anlayabilir yorum okadar şey yapmama rağmen ben bile bakır erkek isterdim erkeklerin kafasını çok iyi anlıyorum hepimiz insanız çünkü. Ben sadece dürüst olmaya devam edersem karsıma cıkacsk olan erkeklerın kötüleşmeye başlayacağını fark ettim. Sonuçta bakire en iyi kızları bıle kandırıyorlar bu yüzden dürüstlüğün saçma olduğuna karar verdim.
Cevap sahibi1 yılMesele karakter bakır olup olmamak değil gözüm kapalı kendimden daha çok güveniyorsam benim için önemli olan bu bi imamın kızıyla ailesi son derece dindar biriylede sevgili oldum davranışları bana hiç güven vermedi demek ki neymiş önemli olan karakter
Soran1 yılBir çıkış yolu bulamadım bu paradokstan beni sevmeyek veya kandıracak olan erkekleri çekiyorum ancak bu sekılde dürüst olarak
Ama bakire çok iyi bir kız olsaydım bile kandırılma riskim vardı bu yüzden erkekleri sevmiyorum işte.
Cevap sahibi1 yılTek bi kişiye odaklan aranız bozulsa bile ona ayırdığın yeri bi başkasına verme sadakat budur benden öncesi değil ben varken ve aramız bozuk olduğunda yaptıkları önemli benim için geri kalanı önemli değil herkes hata yapar bizde yaptık ama doğru olduğuna inandığın kişiye o hatayı ölsen yapmayacksın
Soran1 yılAslında bana yine bir şeyler yaşamış erkek bile gözüme kotu geliyor dedim ya hani, aslında benım de bakır erkek isteme hakkım yok dimi mantıken? Ama dürüst olmama rağmen en kotulerı çekmek ne çeşit bir ironidir?
Benı kandıracak ve daha çok şey yapmıs olan erkek ben bakıre olsaydım bile yine karsıma cıkabılırdı şuanda ben dürüstken bunları çektiğimi düşünüyoorum ama işin ironisi erkeklerin hepsi öyle zaten risk çok büyük erkek seçmek çoook zor bu dünyada. O yüzden bazen hatalarım onemsız diye düşünüyorum istediğimi iyi ki yapmışım diye düşünuyorum çünkü insanoğlu her zaman kendısı her zaman herseyı yapıp temizi isteyecek ben bu paradoksu bile aşamazken bir de erkek cinsiyetinin dürüst olmayısıyla nasıl ugrasayım? Bana hem zar verilmiş hem de çok dürüstüm ama hiçbiri işe yaramıyor bu dünyada erkeklere karsı. Yani benim dürüstlük her sekılde bk yoluna gidiyor. Erkeklerin naptıgı belli olmuyor çünkü sadece lafınıza inanıyoruz.
Ben bakır istiyorum ama o da bir yalancı cıkabılır anladın mı meseleyi. Yapmamış olsaydım ve isteseydim bakır bir erkek yine saçma sekılde kötü erkeğe denk gelme riskim vardı.
Şuanda da bakire degilıö ve dürüstüm diye sadece daha kötülerini veya benı kandıracakları kendıme çekiyorum dürüstlüğün bedeli buysa en azından kandırmayı secersem hiçbir şey degısmıyoryine karşıma ben bakireyim dediğimde bakırım diye yalan atsn birisi cıkabılır anladın mı meseleyi? Dürüstlük de hiçbir seyı değiştirmiyor yalan da değiştirmiyor erkeklere hiç bir taktik işe yaramıyor
Soran1 yılKandırmayı secersem en azından benı kandıracakları veya daha kötü şeyler yasamıs erkekleri kendıme cektiğim o ihtimaldeki dürüstlüğün bedelini daha aza indirgemiş olurum en azından a nladın mı?
Ha gerçekten bakır denk gelebilir ama her şey bukadar riskliyken kadınlar kandırmsk zorunda degıl mı ya. Erkekler kandırmsk zorunda dehıl ama kadının zarına bakar , veya kadın dürüstse ben gibi okeydır
Ama erkegin dürüstlüğüne bile inanasım gelmiyor üstüne zarı da yok anlayabileceğim.
Cevap sahibi1 yılÖrnek olarak söylüyorum tecrübeli ve bi çok şey görmüş geçirmiş ama niyeti temiz olam erkek dürüst ve net bir şekilde güven veren biriyle karşılaşınca onun elinden tutar ve bırakmaz ben öyleyim sen bu paradoks ve ihtimalleri fazla düşünüyorsun bi yandan geçmişin pişmanlığı bi yandan gelecek kaygısı bunu kendine yapma
Soran1 yılÇok zor yanı. Geçmişi değiştiemesem bile kimi çektiğimi değiştirmek istiyorum
En azından belki o zaman dürüstlüğum değer görür. Çünkü dürüst oldukca dürüst bır kadını kim sever ki? Ancak benden daha beter şeyler yapmıs erkekler kabul eder ya da bakırım diye yalan söyleyenler kabul eder. Kadının dürüstlüğü önemli olmadıgı gibi daha kötü erkeklere yönelmesine sebep oluyor. Ben daha da batmak istemiyorum. Bu yüzden karakter değişimi gevırmek istiyorum en azından sadece bu konuda
Gerı kalan hayatta yine dürüst biri olmaya devam ederim ama erkeklerin beynının bu konudan nasıl etkilendiğini cok iyi biliyorum bunun da cektiğim erkek tiplerini etkilemesine izin vermek istemiyorum varsın bakır bir erkeği kandırmış olayım. Onu sevdiğin gerçeğini degıstırmeyecek bu bu sadece bukadar iğrenç bir dünyaya karsı bir kadının önlemi. Eskısı kadar saf olsaydım belkı şuanda her seyı yapmıs ama temız kız almıs erkeklerin eşlerinden birisi olurdum.
Cevap sahibi1 yılSen hatanı anladıysan karakterin düzgünse gerçekten bundan daha büyük bir temizlik yok inan bana. Bir gün yok olup gittiğimizde geride sadece o iyi davranışlar anılacak düzgün karakterli olman anılacak o yüzden bunu fazla kafana takma
Soran1 yılHata yapmam tabiki ben sadece cektiğim erkeklerin beynıne etkilemek istemiyorum artık ya da cektiğim kişileri kötü olmasına katlanamıyorum artık. Onun dısınds sadık biriyim zaten. Yanı sen bile kötü şeyler yaşadığı için kızı minimum kötü şey yasamısı seçiyorsun herks önem veriyor demek ki. erkeğin buna önem vererek bakır mı bakır degıl mı veya neler yasadı anlayamam tabiki. Ama en azından en durustlere denk gelirdim bence kendımı anlatmasam bu konularda? Çünkü sen bile soğuyup bırakırdın. Ama düşünsene bu konuları hiç anlatmamısım onun dışında çok samimiyim seviyorum her şeyi sen sormadan anlatıyorum falan. Daha iyisine denk gelmek değil de en azından beynını erkilemediğim için onun hak ettiğimi yaşarım en azından? Çünkü erkekte daha iyisi diye bir şey yok hepsı kötü gözümde sadece bana olan davranıslarını secebılırım. Kadınlarda da belki iyi diye bir şey yok bu devirde
Soran1 yılHa o da var evet durustlugumun en başta beynini etkilemediği erkek de cıkabılır. O da çok çok düşük ihtimal gibi ya ondan.
Soran1 yılAma ordaki sorun da şu işte ben yine onun bakır olduğuna inanmayacaktım ya da yaptıklarını anlatsa bile o temız kız isteyip her seyı yapan erkeklerin modunda olacaktım hepımız böyleyiz çünkü ben de ne kader çok şey yaparsam yapayım temız istiyorum bu saçma bir duygu evet. ama aynı zamanda temız de yok işte
Soran1 yılÇok teşekkür ederim dinleyip anlayıp yardım ettiğiniz için :) ben illaki kabul edilirim ama ben nasıl kabul edecegım işte o nokta da ayrı bir zorluk. Ama bunları yasıyorum düşünüyorum çünkü iyi birisiyim. Diğer erkeklerin yaptığı gibi her seyı yapıp temız istemek işin kolayına kaçmak ve çok sıg bır davranıs. benım kandırmam sıg degıl ama gereklilik dıye düşünüyorum. yine de hala kafam karışık dürüst olmaya devam da edebilirim anlattıklarınızdan sonra. Emin değilim şuanda. Eski takıldıgım böyleydi ezmişti kullanılmıs diye. İşin kolayına kaçtıgı için belki de bakire alıp evlendıkten sonra aldatılacak ne acı. Umarım ben de hak ettiğini yaşarım siz de öyle çok teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılErkek ilişki uzmanı olduğunu düşünmüyorum yani birkaç erkekle konuşup bu düşünceye sahip olmak olmaz önyargı var ha ama herşeyi anlatmak da iyi değil herkese eğer seni öyle görüyorlarsa da yanlış seçimler yapmışsın
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle hissettiklerin tamamen anlaşılır ve önemli. Kendini bu şekilde ifade etmen, yaşadığın durumu anlatman oldukça cesur bir adım 😊. Evet, bazı insanlar önyargılı olabiliyor ama bu senin değerini ya da kim olduğunu belirlemez. Öncelikli olarak, kimse için değişmek zorunda değilsin. İçten biriysen ve bunu karşı tarafa göstermek istiyorsan, karşındaki kişinin de seni bu şekilde kabul etmesi gerek.
Yaşadıklarını paylaşmak istemen tamamen doğal; geçmiş deneyimlerin seni sen yapan şeyler. Ancak, bu anlatımlar sırasında kime neyi söylediğine dikkat etmek de önemli olabilir. Belki de güven duyduğun insanlarla bu paylaşımı yaparak daha sağlıklı ilişkiler kurabilirsin 💪💞. Herkesi aynı kefeye koymak yerine karşı tarafı biraz daha tanıyınca, senden hoşlanan ve seni gerçekten olduğun gibi kabul eden biriyle karşılaşabilirsin. Şu an bu düşüncelere odaklanman ve negatif düşüncelerle kendini yıpratmaman çok önemli. Umarım daha iyi hissedersin. 🌟02 Yorumla
Soran1 yılHerkese her seyımı anlatırdım ama artık anlatmam
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılİşte tam da bu noktada seni anlıyorum. Güvenilir insanlarla paylaşım yapmak en iyisi 👌. Kendi değerini bil ve hiçbir zaman vazgeçme. Güçlü kal! 💪❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 946 cevap paylaştı. Valla artık bende geçmişimi anlatmicam dürüst olmak çok şey kaybettiriyo
16 Yorumla
Soran1 yılErkeklerin tek Erdemi dürüstlük be onu da kaybetme. Kadınlar neyse anlaşılmadığı için böyle oluyor. Ama senın ne yaptığın bellı olmaz zaten zar yok bi kere sende. İstersen bakırım dersin. Ama kadnlar öyle değil. Dürüst olduktan sonra kadın degısmesı gerektiğini anlıyor. Çünkü erkek zihni kadının namusuna göre evrilmiş. Erkegın ne olduğunu kimse takmıyor zaten o yüzden senın kaybedecegın bir şey yok. Ama kadın dürüst oolursa ondan beter erkek bile kadını reddedebilir. Bu yüzden dürüstlük kadına ait bir erdem değildir bence. Buna mecburuz çünkü kandırmaya Mecburuz. Erkegin tek erdemi dürüstlüktür onu da kaybetme.
Soran1 yıl:) uzman oldum valla, felsefik kadın erkek iliskısı uzmanı 😅
Soran1 yılYaramıyo işte napsak faydasız cahil kadın olsaydım da kandırılma ihtimalim şimdikiyle aynı olurdu.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılInsan en cok neyi beslerse icin icin tam tersi hareketleri yapar yasanmisliklar yasanmamasindan iyidir her Olay bize ders
08 Yorumla
Soran1 yılHakısınız yaşamamak en mantıklısı ama kişiliğimi bari yok saymasınlar. Anında reddetmek ne. Dürüstlükten soğuttular
Anında reddedılmek yine iyi bir de kullanma kararı alıyorlar. benım dürüstlük bk yoluna gidiyor.
Soran1 yılBenı kullanma kararı alan biriyle mutlu olduğumu sanmıştım. Kaşar olarak görüyormuş ben de benı tanıyan seven var diye mutluydum saf saf.
- 1 yıl
Seni o sekilde tanimlayan biri ciktigin kisileri biliodur o gòzle yaklasmistir
- 1 yıl
Balikcilar ònce yemler sonra tutar tuttuklarini yemlemez
Soran1 yılBen o kadar vericiydim ki her seyi zaten vermeme rağmen kandırmaya calsııyomus gibi halleri vardı. Onundum zaten ama yazık yemlenmeden onun olan kadın gormemıs alısık degıl. Hani erkekler derler ya zaten evlencez, görmediğim yerın yok zaten bu tür klasık cümleleri ben sureklı verıyoken söyledi. Yazık kandırmaya çalıştığı zamanlardaki psikolojisini bana yansıtıyor. Ezik avcı işte. Dmek ki kadın balık değilmiş. erkekler her zaman ezik avcı olabılır bunu en ıyı ben anlarım çünkü her seyı istemeden veriyorum böylece onların o avlanma aşamasını ortadan kaldırıyordum ma*la donuyorlardı hala kandırmaya calsııyolardı.
Soran1 yılBalıktan daha ezik avcı varsa avcı yoktur balık da degıldır kadınlar. Sadece erkek psikolojisinin nekadar ezik olduğunu anlamak için çok verici bir kadın olmak yeterli. Onun o varoşluğu hemen belli oluyor zaten.
Soran1 yılBu cümleleri sana zaten veren bir kadına kullanır mıydın? Her yerını gördüm zaten ne? Tam bir sapık cümlesi. Gördü zaten bi şey demiyorum ki yanı böyle diyince atacak mıyım nude falan? Zaten çokça atan ve veren biriydim ona. Bu cümlelerle anladım nekadar ezik olduğunu. Çok verici olunca vermediğin ilk anda hiç vermemiş kadına yaptıgı muameleyi yapıyolar.
- 1 yıl
Ben erkegin avci kadinin balik oldugunu soylemiyorum erkeklerin yaptigi seyler ilgilidir gòrùnùrde bilgilidir adam gibi adamdir dertleri çozer yarali ceylana merhem olur gibi izlenim verirler ama Hersey kafesine alincaya kadar evcillestirdiginde heyecan biter biz askla oyun oynuyoruz sevmek ne demek bilemeyiz
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılKadınların da kendini erkeklerle bir tutmaya çalışması yok mu
01 Yorumla
Soran1 yılSırf erkek diye dürüst olmayan varlıklar yok mu
Gizli Üye(25-29)1 yılGeçmişini anlatan kızı severim bana ters birşeyse en azından baştan biter ben yapmadım seks öyle biri isterim tabi konu buysa eğer
020 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSeni merak ettim geçmişin ne özet geçsen
Soran1 yılArkadaş kalır mısın peki
Soran1 yılDünyanın en dürüst kızı diyelim
Soran1 yılZaten duramayıp anlattıgı için redd edersin kızı, senin hakkın var zaten reddetmeye bakirsin çunku
Soran1 yılGecmişim ne olabilir sence bildiğin türden şeyler işte yatış kalkış.
Cevap sahibi1 yılArkadaş olurum ya kişiliğe bağlı
Soran1 yılKandırılmak ve zevk karısımı bir gecmişim var hem dramlı hem zevkli yani çoğunlukla kullandılar ama. Doydum bi şekilde.
Soran1 yılTek doymadıgım şey sevgi diyebilirim kimse umursamadı çünkü. Okadar çok durusttum ki ilk hatamı anlattığım erkek bile kaşar gözüyle bakınca ben de sorgulamadm kaşar olarak devam ettim. Sonraki erkeğe 2 hatamı birden anlattım diyelim o da kaşar olark gördü. Sonraki erkeğe birikmiş 3 hatamı anlattım seviyo gibi yaptı kullandı hep böyleydi yani.
Cevap sahibi1 yılValla benim de biraz şefkate sarılmaya ihtiyacım var belki briaz daha yakınlık yaşamak sevdim dürüst oldum olmuyor be yoruldum anlayışlı kızın kollarında olmak isterdim biraz
Soran1 yılBu yüzden diyorum en ufak hatada bile kaşar olarak görüyorlar diye. yoksa ben her daim durusttum. İlk erkekten sonra zincirleme devam etti çünkü hiçbir zaman sevgi istediğimi anlamadılar. Para için bi şeyler yaptım bi ara. paramı bile vermediler dramlı geçmişim biraz. mesela ben kendım bozmustum bakireliğimi bunı anlattığım ilk Erkek bozmussun zaten devam et dedi. Onla başladı anladın mı böyle bir durum. Ondan öncesi de çok konuskan biriydim zaten ben. Sadece bu konularda değil her konuda dürüst biriyim. Sadece basıma geleno kadın erkek fark etmeksizin ilgi ve sevgi almak için veya iletişim kurmsk için insanlarla paylastım. Bu insanlar da erkek olunca haliyle benı kullanmaya karar verdiler anlattıklarım yüzünden. Ha öyle bir kadın olmak zevk vermiyor muydu fantezi olarak kötü kadın olmak hoşuma gidiyordu ama bedelini 100 kat ödedim. Hem sevilmeyerek hem gözümün içine bakarak * calıstıkları için hem de paramı vrmedikleri için fakirdik çünkü her neyse, hem dalga geçilerek, hem de birsürü hastalık kaparak ( şuanda hala cinsl bir hastalıgım var) sevgiye inancım kalmadıgı için hayattan koptum aslında doktora kontrole bile gitmiyorum eski ben değilim eskiden en ufak şeyde doktora giderdim. Şuanda yaşama hevesim yok. Hpv var kanser olabilirim ama umrumda değil
Soran1 yılSadece dost olarak gördüğüm erkek kankalarım bile yazma bunları dedıgım halde sulandı hep bana. Kız kankalarım zaten yardım etmek yerıne bıraktı beni kötü kız belledıler. Ergenlik böyle geçti. Ama karakterim oturdu bence.
Soran1 yılNe konuda dürüst oldun da olmadı anlamadım
Cevap sahibi1 yılNerdensin sen
Cevap sahibi1 yılAynı yerdeysek ara ara buluşuruz gezeriz
Cevap sahibi1 yılİstn ben sen?
Soran1 yılAsıl kötülük onların benı kullanmaya karar vermesi. Benım gecmısımı bılsınler diye anlattıgım seylerı zevk alarak anlattıgımı düşündüler. sadece bilsin istemiştim. Tamam kötü bır yanım daha vardı yaptığı şeylerden zevk alan ama küçüğüm ne beklersin ki alamadığım ilgiyi öyle almısım işte. Zevkle anlatsam ne olur ki en sonunda ben akıllandım ama onlar hala kaşar olarak görüyor
Herkes degısır ama bir kadını kaşar olarak belleyıp kötü davrananlar degısmez. Onların kötülüğü daha agır basıyor bu hıkayede bence.
Soran1 yılorada degılım ya egedeyım ben
Cevap sahibi1 yılŞu konuları sanalda konuşmak ister misin görmek isterim hem dertlerini dinlerim
Soran1 yılPek konum yok benım fazla sorgulamayacagım artık zaten hiçbir şey değişmiyor teşekkürler yine de.
Cevap sahibi1 yılTecrübelisin baya biraz isterdim seninle arada konuşmak bunu
1 yılHarcandım ne demek ya bulursun birini
14 Yorumla
Soran1 yılsamimiyetime karsılık alamamak da harcanmaktır benım için. Özellikle ıkı yüzlü oldukları için harcandım. Dürüst birisiydim tanışır tanısmaz cv verirdim. Ama her şeyden bi 💩💩💩 çıkarıp kadını kaşar olarak görmeyi beceriyorlar. Kendileri neler yaptı kim bilir. Kıskanma hakları bile yok.
Soran1 yılDürüstlüğume karşı dürüst bile olmadan direkt benı kıskanıp reddediyorlar. Dürüst olsunlar önce ondan sonra kim kimi reddediyor görürüz.
- 1 yıl
Kadınlara karşı hiç tecrübem yok ama erkekler kötü insanlar değil sen çok ön yargılısın
Soran1 yılİşte ön yargıya karsı ön yargılıyım öyle bir degısık bir durum. Mesele o zaten erkekler çok önyargılı kadınlara diye böyleyim şimdi ben çok durust olsam kişiliğimi hiçe sayan kaç erkekle konustum bılıyor musun. Bu on yargı değil mıdır asıl?
Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. O halde sorun sende evet
05 Yorumla
Soran1 yılDürüst bile olamayanlar benı kıskanıp reddedemez. O kişi deki sorun daha büyük demektir bu. Anlatıyorum çünkü dürüstüm. Kandıracak kadınlara gidebilir. Benım geçmişim sorunsa, dinledikten sonra anında reddeden kendi geçmişini anlatmayan iki yüzluler daha büyük bir sorundur.
Soran1 yılDürüst olsalardı görürdük kim kimi reddediyor. Bir karşılastırma yapmadan kimse bir kadını durıst oldu diye reddedip gidemez. Ya peygamber gibi bi şey olması lazım bunu yapan erkegin. Adamsa o da anlatır gecmısını. Daha kendısını anlatmadan kadını anında reddetmek kendı egosunu tatmin etmektir sadece. İçinden neler çıkacak belli olmayan kişiler beni reddediyor. Bu daha büyük bir sorun. Dürüst ten değil böyle lerden korkacaksın.. Ona benı reddetme hakkını kim vermiş?
Soran1 yılEvet bunu bilen biri olması güzel karar veremedim hala ilişkiler çok karmasık şeyler. Erkek Kadına kötü gecmişimi anlatınca o kadın da kabullenmez ki kadına da aykırı aslında. Ama mecburen erkeğe daha çok aykırı kadının kötü geçmişi. Ama mantıken eşitiz gecmişi kötü kişiyi istememe konusunda. Aslında benım gecmişimin ben olduğumu sandıgım zamanlar çok anlatırdım ama ben o kişi değilim bunu anladığımdan beri anlatasım yok. Kandırmak için değil sadece ben o kişi olmadıgım için anlatasım gelmiyor. O erkek de umarım o gecmişindeki kişi degıldır veya hiç olmamıstır.
Gizli Üye(30-35)1 yılTam aradığım ne istediğini bilen cesur kadınsın
02 Yorumla
Soran1 yılSen nasılsın peki
Cevap sahibi1 yılKarşılıklı uyumlu kaliteli iliski yaşanır
1 yılHarcanırsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHiç ilişki yaşadın mı?
02 Yorumla
Soran1 yılYorumlara yazdım okuyabılırsın
Cevap sahibi1 yılKaç kişiyle yaşadın cinsellik
1 yılBilmeme
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası