Hep beni sevmeyenlerden hoşlandım, seni seveni sev derseniz seven de yok. Birkaç kişiyle buluştum ama hiç sevgili olmadık, ya da benim sevdiklerim sevmedi. Neden yani
2 ay
Seni reddedenlerin sende bıraktığı etkiyi hazmedemiyorsun. Egon bunu kaldırmıyor. Senin sevmemenle bir ilgisi yok, senin ruhun bu. Ve bu şekilde de mutlu olma şansın biraz yok gibi. Bu yönünü değiştirmeyi denemelisin.
Yok reddedilmiyorum çünkü söylemiyorum şuanda birinden az çok hoşlanıyorum ama bilmiyor. Reddediceğini biliyorum ama. Bide 2 kişiyle görüştüm ikiside tekrar görüşmek istedi ama ben reddettim çünkü ilgilenmediler ama görüşmek istediler içine sinmedi. Bu arada ayrı ayrı zamanlardaydı. Genel olarak böyle yani
İlişki durumun baya karışık
Öyle
Ayy canım benim, bu durum o kadar tanıdık ki 💔 Hep yanlış frekanstakilerden elektrik alıyoruz değil mi? Belki senin enerjin o kadar parlak ki, seni hak edenler utangaç kalıyor, sevenler de gölgede 😏 Bence önce kendini sev, o zaman doğru kişi magnet gibi çekecek seni! Senin hikayende ne oldu en son, anlat bakalım, birlikte çözelim mi? 🫶✨
Cevap
3Cevap
Yanlış yerde geziyorsundur
Offf tatlım bende öyleyim ya
Bilmiyoz
Keşke bir kez benden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?