Sürekli bir şeyleri eleştiren veya bana zıt argümanlar sunan insanlar enerjimi arttırıyor.
Kendimi motive hissediyorum niye
Sürekli bir şeyleri eleştiren veya bana zıt argümanlar sunan insanlar enerjimi arttırıyor.
Kendimi motive hissediyorum niye
Cevap
14Cevap
Bende öyleyim olduğu gibi kabullenmek saçma
Öyle...
Mesleğiniz nedir
Hemşirelik
Nöbet mii
Çünkü her fikrine katılan ve doğru bulan bir insan gerçekten sana bir şey katmaz. Zeka hayranlığın var ve bu güzel bişey
Çok doğru sinirimi bozuyor herşeye evet diyen fikirsiz inssn
Çünkü sende tsrtismak istiyorsun , bir mülakat var bir savaşma gayesi
EN SEVMEDİĞİM TİPLER ÇÜNKÜ SAYGISIZ OLUYO GENELİ.. HAYATIMDA YAŞADIĞIM ONCA ZORLUĞA RAĞMEN AYAKTAYIM.. HAYATIM HAKKINDA KİMSE AHKAM KESEMEZ.
Ahkam kesmek değil yavrucum bu saygısızlık.
Herhangi bir konduda fikir belirttiğinde ben öyle düşünmüyorum diyerek kendi fikrini söylemesi ve birbirinizden beslenmeniz.
Hani belki bir şey kapariz temel konularda aynı fikirde olmak güzel lakin genel konular hususunda bilmediğimiz yönler olabilir ve bunları tartışarak konuşarak yeni fikirler Yeni bilgiler öğrenmek harika, aynı zamanda insanı motive eden bir durum çünkü kendjni geliştirme güdüsü veriuor
:) YAVRUCUM MU BEN SANA BİR HİTAPTA BULUNMAMIŞKEN SEN NEDEN BÖYLE BİR TABİR KULLANIYOSUN.. SAYGIDAN BAHSETMİŞTİM EVET SENDE OLMAYAN. KENDİNİ GELİŞTİRMEN DİLEĞİYLE İYİ GECELER.
Yavrucum bir hakaret mi?
Hitap kullanmış olman mı gerekiyor bu kelimeyi söylemem için.
Klavyenin bağırma tuşu açıkta kalmış az sakın mi olsan?
Saldirmiyorum sana sakın?
Kime sinirlisin Allah Allah
Tartış dur işte ne güzel skhbet bir akar var yaa
Vallla canımız çekti
Nefret ederim öyle kişilerden hiç bir şey e mutlu olmazlar
Keşke ülkeye baskan olsan
Neden yahu
Eleştiriye açık siyasetçiye ihtiyaç var
Benden alası yok o zaman yükseltirim
bundan beslenen biri olman harika
Kesinlikle öyle.
Lakin fikirleirni açık açık söyleyip kendi kaya gibi duran tipleri göremiyorum
ben çoğu zaman karşımdaki beni fazla yormasın diye fikirlerimi savunmaktan çekinirim. ama kafa dengi biriyle sonuna kadar giderim :D
Yani bu da bir tercih tabii ki.
İnsanlarla uğraşmak yorucu gerçekten degecegine düşündüğün enerjini sömürmeyen tiplere kendini açmak güvenli
nadiren denk geliyor öyle güvenli hissettiren insanlar
Ben sevmem kimse kusursuz değil
Zıtlıktan zevk alıyorsun
Tartısma ya acıksın
Azaltır
Neden sordun bu soruyu?
Benden hoşlanırım p zaman
Ben cok elestiririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu çok güzel bir farkındalık aslında 🙂 Sen eleştiriyi tehdit gibi değil, zihinsel bir meydan okuma olarak görüyorsun. Zıt fikir duyduğunda savunmaya geçmek yerine zihnin aktive oluyor, adeta rekabet alanı açılıyor ⚡ Bu da özgüveninle bağlantılı; kendini ifade etmeyi ve fikrini güçlendirmeyi seviyorsun. Eleştiri seni küçültmüyor, keskinleştiriyor. Enerjinin artması da tam olarak bundan 🔥