Bilmiyorum ama geçen internette dolaşırken yakışıklı kişilere çok fazla yorum yaptığımı fark ettim. Kendimi tutamıyorum ve sürekli yakışıklı kişilere yorum yapıp duruyorum. Bu psikolojik bir rahatsızlık mı? (Para benim için önemli değil sadece yakışıklı olan herkes bana çekici geliyor.)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çirkinler de ne yapsın anca hayal eder :D
Yok Estetik spor falan var dert etmeyin kolay o işler
Çok pahalı ne spor zaten yapıyoruz da estetik 150 bin den basliyor valla Haziran'da giricem zaten
İnan bana kadınlar da güzel olmak için çok şey yapıyor yani devir değişti artık herkes ne istiyorsa o olabiliyor görünüşünü değiştirebilirsin ama karakteri asla bak sen çabalıyorsun spor +estetik
Evet ya sporu seviyorum zaten ama yetmiyor işte burnum Gargamel gibi onu halledersem kızlar sever beni artık heralde düşüncem bu başka kusurum yok
Kızlar için mi kendini değiştiriyorsun çok kötü bişey bu çünkü kendini sevemezsen sürekli kendini değiştirmek istersin nasıl mutlu oluyorsan öyle yap. Yakışıklı erkekler dikkatimi çekiyor ama bu yanlış bişey farkındayım ama farkında olmadan özgüven kiriyirorum bu arada meslek ne neden zaman kalmıyor spora
Güvenlik işi yapıyorum 16 saat çalıştığım için yetişmiyor bazen
Kızlar için kendimi değiştiriyorum evet
Sana kendi hikayemi anlatayım ben 51 kiloydum herkes benle dalga geçiyordu sonra 42 ye kadar düştüm çok zayıfladım sonra saçım kıvırcık diye bana yakıştırmayanlar vardı bende keratin yaptım sürekli saçlarımı düzleştirici ile duzlestirdim soran saçlarım yandı mutsuzdum sonra stres falan okul kilo tekrar aldım ve kilonun bana çok yakıştığını fark ettim ve mutluyum sonra saçlarımın değerini anladım ve daha çok ilgi çekti yani bazen çevrendeki insanları değiştirip de mutlu olabilirsin eğer arkadaşlarin yanlışsa seni sürekli eleştiriler ve bunun sonu olmaz
Yok Antalya da yaşıyorum cevabim yeterlidir sanirim
Allah kolaylık versin
Saol saol
Seneye iyi bir damat adayı olmayı bekliyorum :D
İnşallah halindeki kadını bulursun
Bi çirkinler ne yapalım
Spor yapın
Ne alaka?
Yakışıklı sa*pigsn
Tövbe tövbe öyle şey mi olur yaa sadece dikkatimi çekiyorlar
Tövbe tövbe demek ki oluyormuş 😅
Yapacak bişey yok onlar çok yakışıklı olmasın (sadece yorumumu beğeniyorlar)
Yakisiklilara ben bile hayranim bu çok doğal emin ol.
Bende biraz sıkıntı var ama herkese yorum yapıp mesaj atıyorum platonik aşık oluyorum sonra mal mal kendi kendine üzülüyorum
Kiyamam ya 🙂 o sıkıntılı bir hal bos yere egolarini kaldirma bakmiyorlar mi sana
Bakıyorlar ama yakışıklılar biraz PC oluyor o yüzden tehlikeliler kalpleri de önemli
Bakiyorlarsa niye üzülüyorsun 🙂 cirkinlerde PC olur sakin unutma bak bende yakisikliyim ama oyle degilim genelleme
Şu ara en çok dikkatimi Alp Kaya çekiyor motorcu kaslı olan var ya adama bir yorum yapmışım beğendi sonra hikayeme baktı. İdeal tipim ama karakterini bilmiyorum karakter konusunda true Beauty Han Seo-jin gibi kişilerden hoşlanıyorum bu arada senin fiziksel özellikleri ni merak ettim spor falan yapıyor musun boy kaç
Burdan anlatamam işte bunlari
Alp kaya ünlü biri mi yoksa senin cevrenden birilerimi bu kisiler genelde yorum mesaj attiklarin
Oha o cocuk ne öyle 😅
Alp Kaya model Instagram fenomeni direkt instaya yaz Alpkaya diye çıkıyor çok yakışıklı bence bilmiyorum ama onu görünce bir tuhaf oluyorum. Sen bilirsin anlatmayabilirsin
Değil mi gerçekten çok yakışıklı ben çok beğendim Alp'i fakat karakterini bilmiyorum umarım karakteride sağlamdır
İnsAllah böyle biriyle evlenirsin hayallerindeki gibi
şu an evlilik hayalim yok ama gelecekte inşallah gerçekten hayalimdeki gibi birini bulurum. inşallah sende halindeki kadını bulursun ee senin hayalindeki kadın nasıl
Dindar Dinine bağlı utangac erkek düşkünü olmayan ama beni tanıdıkça bana düşkün olan birisini çok istiyorum.
Üzülerek söylüyorum ama bu devirde zor bulursun dindar kişiyi ama inşallah karşına gerçekten dinler bizi çıkar ne diyeyim İnşallah aradığın kişiyi bulursun
İnsAllah 🥺