+1 yılAşık olmuyorsun. Aşık olsaydın aklını kaybeder m*l m*l dolaşırdın etrafta.
Hatta sevmiyorsun bile. Sevseydin o kişi şuanda bir anda 90 yaşında, felç, eli bacağı yok, kör bir kişiye dönüşse bile onunla beraber durmaya ve ona bakmaya razı olurdun.
Şehvet duyuyorsun sadece. Bu birçok kişide var zaten. Yani anormal değilsin merak etme.03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın var kafamda tek kişide oda gelmeyecek
Soran+1 yılŞöyle bir durum var sevince kimseyi gözüm görmüyor ama onun dışında böyle
- +1 yıl
Belki gelir o kişi. Nasip kısmet. Bu arada, senin bir an önce evlenmen iyi olur İnşaallah.
En İyi Cevaplar
+1 yılLütfen hem sinirlenme ama bana öyle geliyor ki Baban gerçekten çıkarsızca sevmemiş seni ilgilenmemiş... Kızların dünyaya geldikleri ve gözlerini ilk açtıkları o an hayatlarına giren ilk erkek baba figürü oluyor ve bu baba figürü "çıkarsız gerçek sevginin" ne olduğunu kızına göstermemiş veya gösterememiş olursa o kızda önüne çıkan erkeği sevme eğilimi gösterir erkeklerin onu cinsel, duygusal olarak kullandığını göremez ve her erkeğe inanır... Ve eğer karakter olarak kendini doğru yetiştiremezse hayatı hep hüsran olacaktır...
Lütfen! Önce kariyerine odaklan sonra her erkekle sadece cinsel değil duygusal ilişki bile yaşama önce iyi tanı çok gözlemle 🙏
Portakallı soymadan içerisinden ne çıkacak bilemezsin 😊 Her erkeğe güvenme198 Yorumla- +1 yıl
Erkekler arasından en iyi yorum cidden haklısın
Soran+1 yılAbi şöyle bir durum var ben 14 yaşıma kadar babasız ya da yaşadım belkide sebebi bu olabilir
- +1 yıl
Olabilir değil sebebi zaten bu
Soran+1 yılBen birine bağlanınca çok bağlanıyorum, onun dışında böyle. Yoksa birini çok seversem asla gözüm dışarıda olmuyor
Soran+1 yılBu durumu nasıl yenebilirim sence abi?
- +1 yıl
Kendine odaklan, önce kendi ayaklarının üzerinde durmaya bak kendi paranı temiz helal yoldan kazan, gidebiliyorsan bir psikologa git içini dök, önce kendini sev kendinle iyi vakit geçir, hayatına yeni insanları özellikle de erkekleri alırken içinde hep bir şüphe olsun, güven cam gibidir oluşturması zaman alır bir darbeyle paramparça olur, bu yüzden herkese kolay kolay güvenme hele ki günümüzde
- +1 yıl
Helal olsun, çok doğru konuşmuş.
+1 yılO aşk değil. Tabiri caizse "azmak, şehvetlenmek" ile karıştırıyorsun sen. Yakışıklı bulduğun o çocuklarla cinsel hayaller kurabilir veya öpmek isteyebilirsin. Buna aşk denmiyor. İnsan aşık olduğu kişiye dokunmaya bile kıyamaz. Onu evladı gibi sever, canına zarar gelecek diye korkar, onu herkesten ve her şeyden sakınmak ister. Aşk budur.
00 Yorumla
Sonunda gece kafanı yastığa koyduğunda aklında sadece bir kişi yer alır
33 Yorumla
Soran+1 yılAynende öyle işte, o kişi gelirse bir tek ona bağlanırım. Sevince çok seviyorum çünkü, ama o yok : )
- +1 yıl
Yaaaaa of biliyorum iğrenç bi duygu o tam olara
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
+1 yılHerkesin duygusal tepkileri farklıdır ve çeşitli faktörler bu tepkileri etkiler. Birine hemen aşık olma eğilimi, birçok nedenle ilişkilendirilebilir:
1. **Kimya ve Çekim:İlk etkileşimlerde oluşan kimya ve çekim, insanları birbirine çekebilir.
2. **Romantik İdealizasyon:Bazı insanlar romantizmi idealize eder ve çabuk aşık olabilirler.
3. **Duygusal İhtiyaçlar:İnsanlar bazen duygusal boşluklarını doldurmak için hızla bağlanma eğiliminde olabilirler.
4. **Dış Görünüş ve Estetik Tercihler:Fiziksel çekicilik, bazı insanların hızla romantik hissetmelerine neden olabilir.
5. **Duygusal Durum:Bireyin duygusal durumu, duygusal tepkilerini etkileyebilir. Örneğin, duygusal olarak daha açık bir dönemde olmak.
Ancak, hemen aşık olma eğilimi bazen gerçekçi bir temele dayanmayabilir. Bu durumda, duygusal kontrol ve ilişki beklentilerini gerçekçi bir şekilde değerlendirmek önemlidir. Uzun vadeli ve sağlıklı bir ilişki kurmak için zaman ve karşılıklı anlayış genellikle önemlidir.10 YorumlaBu durum, çeşitli psikolojik faktörlere bağlı olabilir. Belki de dış görünüşe aşırı önem verme, duygusal boşlukları doldurma ihtiyacı veya başka duygusal zorluklar bu eğilimi etkiliyor olabilir. Bu konuda bir terapistle konuşmak, duygusal durumunu daha derinlemesine anlaman ve sağlıklı ilişkiler kurmak için yardım alman açısından faydalı olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim bu arada çok güzel açıklamışsın abi. Ben sevince hiç kopamıyorum öyleyken bütün erkekler çirkin geliyor, ama onun dışında hep böyle bir durum var.
- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılSevgi acliği..
İlgi arayişi.. maalesef bu cok görülüyor, yargilancak bir durum yok.. öncelikle bunu farketmek kendini deyiştirmen için ilk adım..
Kendine kişisel gelişimine önem ver kendine özsefkati geliştirdikce daha sağlikli baglanma ve ilişki yaşayacaksın.
Sevgiyle kal 🎀10 Yorumla
+1 yılBu biraz bende de var. Herkese degil ama yakisikli gorunce kendime hakim olamiyorum. Yani direkt duygular harekete geciyor. Istemsizce etkileniyorum. Altta yatan sebepler 1 baba figuru 2 hormonlar. Baska aciklamasi yok.. tedavisini bulursan bana da soyle 😖
00 YorumlaGenel bir karşı cins tipin varsa eğer aklında yarattığın kiii herkesin vardır illa ki 3 aşağı 5 yukarı kafasında yarattığı bi tip 😂 onu bulunca hoşlantı duyuyorsan bu normal gayet ama sarışını esmeri kumralı renkli gözlüsü renksiz gözlüsü alayına gidiyorsan o anormal bacım 🤔 ama cidden cevap verecek olursam :)) sağlam bi darbe yediğin biri olmuştur ve hiç kimseye değer vermiyorsundur önüne gelene tutuluyorsundur, psikolojik olarak sebep bu olabilir
02 Yorumla
+1 yılBabandan sevgi gormeyince duygusal açlık oluşur herkesi beğenmek istersin o duygu hiç geçmez bir gün farkına varirsin hepsi çirkin gelir sadece birini seversin ya da kendine odaklanirsin tabi bunu farketmek uzun yıllar alir
12 Yorumla
Soran+1 yılAbla içimi okudun resmen, aşık olunca hepsi çirkin geliyor birisi var hâlâ aklımda ama olmaz.
- +1 yıl
Evet o değeri gerçek aşkı sevgiyi bilince artık ilgi çekmiyor onlar tabi farkedene kadar baya savruluyirsun bu hayatta
Çocukluğuna inmek gerekiyor. Neler yaşadın, nasıl bir aile ilişkin vardı, konu komşu tarafından nelere maruz kaldın, akrabalarının sana karşı davranışları vb. Uzar gider.
O aşk değil işte, birikmiş duygular…02 Yorumla
Soran+1 yılBabasız büyüdüm 14 yaşıma kadar
+1 yılAşık olmuyorsun hoşlanıyorsun aşık olabilmen için tanıman lazım. İyice tanımadigin insana aşık olamazsın. Hoşlanabilirsin, etkilenebilirsin, beğenebilirsin ama hemen aşık olamazsın. Sadece bu dediklerimi aşk sanabilirsin. O kadar🙂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bence ilk önce babanla iletişimini gözden geçir.. onunla aran soğuksa veya nefret ediyor kaçıyorsan veya küs isen bu gayet normal. Bu durumdan kurtulmak istiyorsan ilk önce babanı affetmen lazım. Bu çok zor olacak...
00 Yorumla
+1 yılAşk bir yalan. Önemli olan seni anlayan, seninle uyum sağlayan, onunla bir şey yaparken ya da yanındayken mutlu olduğun kişiyi bulmak.
10 Yorumla
+1 yılAşık olmuyorsun aşk böyle bir şey değil çünkü beğeniyorsun etkileniyorsundur her gördüğün yakisikiyla aşık olamazsın aşk ne demek bilmiyorsun maalesef
00 YorumlaBaban tarafından sevilmemiş olabilirsin, bir o kadar da görsellik düşkünü biri olmandan mütevellit ortaya bu sonuç çıkıyor
00 Yorumla
+1 yılÇünkü boşluktan oluyor bunlar hayatta tutkun yok hedefledin yok sadece biri sevsin diye düşündüğündendir kendine gelmen gerek.
00 Yorumla
+1 yılAşık olmuyorsun sadece dış görünüşünü beğeniyorsun aşk gibi güzel saf bir şeyi abazalıklarınızla karıştırmayın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aşk değil o. Arzu. Kadınlarda aşkın yolu arzudan geçtiği için ikisi karışır genelde.
10 Yorumla
+1 yılHormon ların yüksek ve mastürbasyon yapmıyor sun vicudunu rahatlatmıyor sun
10 YorumlaBunlar hep seks seks işte
Başka sebebi var mı? Yok tabiki10 YorumlaBendede tam tersi aşık olamıyorum sıkıcı aşk bence 🤪
015 Yorumla- +1 yıl
E napiyon o zaman wtuhhjg
- +1 yıl
Arada sevgi lazim ya 😅
- +1 yıl
En iyisi aşksız daha iyi olur eghjf
- +1 yıl
Peki sevgi derken ayni seyden mi bahsediyoruz 🤣
- +1 yıl
Bana gore sevgi sevmek işte ya sana gore sevgi nasi oluyo shsjg
- +1 yıl
Daha dolu bi cevap beklerdim demekki hiç sevmemişsin bana göre sevgi tek güzel sözünde dahi mutluluktan ağlamana sebeb olan yaptığı en ufak şeyde bile mutlu olmaktı seni karşı taraf sinir etse bile sabretmektir bazen kırılırsın ama 100 kez kkrsene 1 sevindirmesi dünyaya bedeldir sevgi baana böre bu dostum 💓
- +1 yıl
Baya iyidi bu cümle
- +1 yıl
Ne gecmiyom kiz iyi yazmişın cidden
- +1 yıl
Rica bnim aklım fesatti cidden o uzun yaziya neymis sevgi anladim sdggkkhbc
+1 yılKeske bende senin gibi oksam bir kiside tutuldum kaldim
01 Yorumla- +1 yıl
Olsam *
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ne tesadüf bizde güzel bulduklarımıza aşık oluyoruz
02 YorumlaGerçek aşkı yaşasaydın bunu söylemezdin. Olsan olsan ayran gönüllü olursun..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılBeğeniyorsun hoşuna gidiyor aşk değildir o kadar kısa ilk görüşte aşk sadece filmlerde olur 😉
00 Yorumla
+1 yılO zaman selamün aleyküm. Piyasayı altüst etmeye geldim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılE normal degil mi bu? Yakışıklı erkekten etklenebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılNiye yadirgayalim yakışıklı görünce herkesin aşık olası geliyor zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayran gonullu ya da ilgiye hemen eriyen olabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılÇok eşli bir yapıdasın. Evlenmen tehlikeli. 10-15 tane sevgili yap, takılırsın: d
01 Yorumla- +1 yıl
Homo sapiens olarak esasen çok eşli yapıya daha yatkınızdır. Yüzyıllar boyunca oluşturduğumuz kültürel yapımız ve akıl değişimimiz tek eşli yaşamaya adapte etmeye çalıştı bizleri. Olay bu
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. sanırım kavram karışıklığı yaşıyorsun?
hoşlanmak ve beğenmek senin için aşk mı? oluyor
00 Yorumla
+1 yılKendini tanımıyorsun ve kendisini tanımayan bir insan ne istedigini bilemez, iyi görünen herkes hayallerini süslüyor ve baglaniyorsun.
Dert etme ergenliği atlatinca düzelir.10 Yorumla
+1 yılBu aşık olmak değil. Göz beğenmesi Geçiçi bi heves.
Aşık olmak bu değil. Aşık olmak çok başka bişey.
Aşk bâkidir faniye verilmez.21 Yorumla- +1 yıl
👏 kızlar arasında en güzel yorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılBütün kadınlar öyle zaten size özel bir durum değil bu.
03 Yorumla- +1 yıl
Mustafa sen misin 😂
Cevap sahibi+1 yıl❓❔❓❔
- +1 yıl
Yok bi tanıdığımın sözünün aynısı 😂
+1 yılBir dönem bende boyleydim uzun zamandir aşik olmaya aç kalmissan oluyor bu Sevgili yap hevesini al sonra gecicek sadece bi dönem değil tüm hayatın boyunca devam ediyorsa normal değil bu
01 Yorumla- +1 yıl
@gamze_01939282 kızların hepsi bu yüzden bana aşık oluyor demekki. Şimdi çözdüm
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşk değildir. Yaşından ve yaşantından dolayı ilgi ve meraktır diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAşk bu kadar basit değil. Sen sadece arzu duyuyorsun onu istiyorsun.
00 Yorumla
+1 yılYadirganacak bir durum yok. Sevgi eksikliği ne yazık ki... Güzel bir şey. Güzel sevmek, güzeli sevmek...
10 YorumlaMaymun iştahlısın sende benim gibi
20 YorumlaŞacma çünkü kalp herkesi hoş bulur ama aşık olmaz aşk bambaşka bir şey sevgi aşk farklı şeyler aşk can vermeye sevgi tereddütte kalmayı anlatır
00 Yorumla
+1 yılAşk değil de yakışıklı kara kaş kara göz görğnce bende dayanamam ama aklımdaki gelirse hepsini miktir ederim
00 YorumlaYadırgamayın böyle kaşı çizik zincir kolyeli bodyci çocuktan bile olur gibi gelmişti qşdödödkdmdmsösldldldlg
00 Yorumlaben de öyleyim gdbwyd ama aşk degil yakışıklı olan herkesten hoslaniyorum ama baska bi yakisikli görünce öncekini unutuyom anında
00 YorumlaÖnce kendin bi düşünmelisin nereye ve ne zaman kadar böyle olacağım diye
Veya düşünki evlisin yinemi aynı?00 Yorumla
+1 yılülkede o kadar yakışıklı yok
41 YorumlaAşk değil bu hoşlanti
44 Yorumla- +1 yıl
Pp deki yazı cok anlamlı buarada 🤔👍
+1 yılSürekli heyecan duymayı ve ilk bulusmada ki o hazırlık heycanını seviyorsundur, ondandır.
00 Yorumla
+1 yılAşık olmuyorsun, sadece ilgini çekiyorlar, hoşlanıyorsun, hormonlarınla alakalı bir şey
00 Yorumla
+1 yılBendede var o normal her kes gordugu yakisiklidan hoslana bilir
00 Yorumla
+1 yılaşık olduğunü zannediyor olabilirsin. bence senin hissettiğin duygu beğenmek aşık olmak değil.
00 Yorumla
+1 yılBoşluktasın, Sevgilin varsa bile aradığını bulamadığın için tatminsizlik yaşıyorsun 😉
00 YorumlaBen de öyleyim amma bence o aşk değil , hoşlanma sadece , ya da , etkilenme , bir yakışıklı görünce.
00 Yorumla
+1 yılAşk değildir o hoşlantı beğenidir
Yoksa hepsi ile evlenemezsin00 Yorumla
+1 yılİlgi eksikliğinden o kişilerin seni tatmin edebileceğinden dolayı olabilir
00 YorumlaYaşına göre değişir genelde genç olanlar için normal bir durum
00 Yorumla
+1 yılAşk öyle basit bişey değil seninkisi hoşlantıdır
20 Yorumla
+1 yılBabanla olan ilişkinle alakalı bu durum
20 Yorumla
+1 yılHoşlantıdır o aşık olmak farklı.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBilmiyorum ama bi zmn 2 sene once falan bende de oluyordu ahahdgajbs her gördüğüm tatlı ve yakışıklı olan erklerde bi hoşlanıyordum ama aşk değil 😺
00 YorumlaBen de her gördüğüm güzele aşık oluyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir abi normaldir
Soran+1 yılYok abi sağol
+1 yılBende de var bu sorun
017 Yorumla
Soran+1 yılNapicaz biz böyle
Soran+1 yılBurcun ne bu arada ikizler olma ihtimalin var mı
- +1 yıl
Var
Soran+1 yılİkizler burcusun yani
- +1 yıl
Evet sen
Soran+1 yılBende ikizlerim
Soran+1 yılGenelde böyle insanların çoğu ikizler olur
- +1 yıl
Bu evre yavaş yavaş geçer kaç yaşındasın
Soran+1 yıl18 yaş
- +1 yıl
Evet ayran gönüllü uvguhivi oluruz genelde
- +1 yıl
1 2 sene sonra geçer bu duygu
Soran+1 yılAma sevdiğim zamanda çok severim bağlanırım
Soran+1 yılAyrılırsa değecek biriyse acısını derin yaşarım
Soran+1 yılYoksa unuturum yeni insanları düşünürüm
- +1 yıl
Evet sevmediğin zaman çok çapkın sevdiğin zaman gözün kimseyi görmez
Soran+1 yılOff bu tam ikizler ya
- +1 yıl
Evet gugugiig
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılNormal bsiey aşk değil o
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet benimki biraz ayran gönüllülük
- +1 yıl
Geçicidir yaa takılma hayatını yaşa ne okuyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence sen beğenmekle aşkı karıstiriyorsun
10 Yorumla - Devamını Gör (160)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne