- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılAşka aşık olmak diye bir şeyin olduğuna inanmıyorum. Kimse aşka aşık olmaz. Her birimiz mutlu olmayı, keyif almayı istiyoruz. Aşka aşık olmak bunu sağlamayacaktır :) Dediğin doğru. O ilişki konu ne olursa olsun (para, seks vb.) bir alış-verişten başka bir şey olmasa da seven fakat sevilmeyen taraf hep bir gün sevdiği kişi tarafından sevileceğine inandırır kendini. Ancak başlangıçta öyle bir şey yoksa, sonradan da olacağını zannetmiyorum.
Son zamanlarda benim aşka bakış açım da değişti.. Biriyle sevgili olmak için o kişiye mutlaka aşık olmam gerektiğini düşünmüyorum. Aşk peşinde koşmamak lazım. Bir gün aşık olup, o kişi seni hiç sevmezse sırf aşk için onun peşinden gidersin o zaman. Yani kötü bir durum. Aşık olsan da elde edemiyorsan vazgeçebilmek gerek. Onun yerine mutluluk peşinde koşmak gerektiğini düşünüyorum. Eğer iki kişi birlikte vakit geçirmekten keyif alıyorsa, birbirlerini mutlu ediyorlarsa, birbirlerine güveniyorlarsa hiç aşık olmasalar bile birbirlerinin değerini bilecek ve gayet de güzel bir ilişki sürdürebileceklerdir. Yani aşk şart değil.17 Yorumla
Soran+1 yılAşk hemen olur ama sevgi zamanla olur bence. Gün geçtikçe seversin zamanla alışırsın ama güzel yorumladın gerçekten. İnsan birlikte mutluysa sevgi değilde nedir bu?
- +1 yıl
Yazarken benim de aklıma gelmedi değil. Ama biriyle mutlu olduğumuzda, sadece onu sevdiğimizi sanıyor olabiliriz. Belki de gerçekten birini hiç sevmemişizdir, yani o duyguyu bilmiyor da olabiliriz. Başka duyguların bir duygunun temelini oluşturduğuna inanıyorsak, belki de sevgi ya da aşk duygusu, yalnızca hatalı bir icat gibi bir şeydir, bozuktur, çalışmıyordur :)
Soran+1 yılÇin malı aşklara kapalı tutmak lazım kendini :) teşekkürler
- +1 yıl
Hayır demek istediğim belki de aşk ve sevginin kendisi çin malıdır :) Bunu da malzemesinden anlarız. Mesela bir kişi beni mutlu ediyorsa hemen onu severim. Peki neden sevgi, bir duyguya dayalı olmak zorunda? Mutluluk bir olaya dayalıdır. Sevgi neden bir olaya değil de, başka bir duyguya dayalı? Sevginin temeline başka bir duygu koyuyorsak, belki de sevgiyi henüz bilmiyoruzdur ya da gerçekte öyle bir duygu yoktur..
Neyse, rica ettim :)
Soran+1 yılSenle bu konuyu konuşmak isterim :) çok mantıklı yaklaşım var ama yarın iş var :) malesef tamam mı görüşürüz
- +1 yıl
Her konuyu her zaman konuşmak için hazır olamayabiliyorum bazen :)
Soran+1 yılTeşekkürler genede olsun :) benim işim bu değil Zaten
En İyi Cevaplar
+1 yılEder canım eder bizdeki gerizekalı duygu kafasıyla her boku kabullenebiliyoruz
2019 Yorumla
Soran+1 yılSizin çektirdiklerinizide kimse çektirmiyor rahat ol bize öylesi gelmedi her 2 tarafında çürüğü var işte. Allah çektirmesin :)
- +1 yıl
Adam dertli :D
Soran+1 yılYoo umursamıyorum :) galiba başarcam kendini avutmakda mesele öğle deme. Okadar derdin arasında onada yer yok gibi.
- +1 yıl
neyseki aklı başında acı çekenlerdensin ya göz kapaklarını jiletleseydin :D
Soran+1 yılAhah yok be çekmiyorum bişey. Kendimi jiletlemek mi allah korusun. Mesleğimde sıkntı çıkar sonra
- +1 yıl
meslek neee :D
Soran+1 yılO daha dertli :/ ya burada yazamadığıma göre tahmin et :)
- +1 yıl
Tamam Mafyasın
Soran+1 yılYok be :) ahah
Soran+1 yıl@kupakızıııı çömeze gelsin :)
Iları sayarken zorlandım- +1 yıl
yaaaaa çömez olmuyor ama neyseeeee :D
Soran+1 yılÇömezsin benle girdin işe 2011 ben 2015 sen ahah 6 ay lider personel eğitimi alcaksın daha tabi 2 yıllık bölüm bitrdiysen
- +1 yıl
lisans yaa :D
Soran+1 yıl6 ay eğitim alcan burnundan getircekler okadar:) kadınla birlikte yatcan kalkcan ahaha :)
- +1 yıl
intihar edicem şimdi :D
Soran+1 yıl2600 ya da 2700 düşün şark görevinde 4000 5000 arası alcan etme intahar :) ahaha
- +1 yıl
ya vazgectiim ozaman :D
Soran+1 yılHerşeyini kendin al :) millet sana mecbur olsun be :) ahah
O erkek çok şey çekmiştir. Evet sevilmediginin bastan sona farkındadır ama onun tutunacak dalı yoktur. Ona iyi gelen ya da kötü gelen hatta ona gelen yoktur. Sarılıp konuşup dertlerini paylasip veyada hiçbir şeyi paylasamasa bile yanlizligindan kaçmak istediğinde kacabilecegi yer olmuştur. Siginacagi mağara insanlardan hatta kendinden bile kaçacagi yerdir o. Bir süre sonra farketmez ama o artik bagimlisidir onun. Bu aşk değildir. Sevgi değildir. Hangimiz sigara içerken off dumanı cok tatli tuzlu vesaire diyoruz keyifle içiyoruz? Ama o olmadı mı hayat cok daha kötü gelebiliyor. Aslında hayat ayni kötülükte ama o perdeleri kaldiriyor. Biz nasılsa biseylerin birilerinin bagimlisiysak o da iyi kötü elindeki tek maddesi olduğu için ona bağımlı hale getiriyor kendini.
33 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah
Soran+1 yılTecrübe :)
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Kendini vazgecilmez zannettigi icin... alis, veris yine ayri bir mesele.. kendini harika zanneder cogu kadin ve erkegun surekli onun kaprisini cekecegini.. sonra erkegi bastan kaybettigini gormez bile.. erkegin sadece sevdigi kadinin kaprisini gozardi edecegini bilmez.. farketmez ki , o soguk adam sevdigi icin degil vakit gecirmek icin oradadir an itibariyle... yoksa zaten tam bir ask cocugu olurdu.. buzdolabina donusen ve elini surmeyi ipmeyi koklamayi birakan bir adam , vakit dolduruyordur artik sadece.. bunu anlayiniz.. kaprisle adami kaybetmeyiniz.. kaprus bile zekice olur.. sacma kaptis yapan kaybeder.. duygulu kizlar bilsin de bari sonra uzulmesinler.
11 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah kardeş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
+1 yılBilinçaltı kayıtları... Değersizlik hissi onu yönetiyor olabilir... Aldatılıyor ama hala bırakamıyor, gidemiyor... Bilinçaltının inandığı kayıtlarla yaşamak... İnandıklarının doğrulanması... Bu ona aslında gizli bir tatmin veriyor fakat bunun farkında olamıyor... Yanlışlarımız bilinçaltı yolu ile her defasında önümüze seriliyor, "bak burada bir olumsuzluk var, bunu gör, bu aslında senden kaynaklanıyor, onu hayatına sen çekiyorsun, tedavi et kendini..." demek isteniyor, ama fark etmiyoruz, ders almıyoruz bir türlü... Kader deyip geçiyoruz, hiç sorgulamıyoruz...
21 Yorumla
Soran+1 yılBunun bilinç altına nasıl yerleştirildiği önemli kendiliğinden değil illaki birşeyler paylaşılmuşki bu hale gelmiş.
Ama genede kendine rahatlık hissi veriyor
İbrahim Sadri'nin bir şiiri vardı
Ben seni hic sevmedim ki
yorgun aksamlarda soyledigimiz sarkilari sevdim
bir cicege gulmeni bir gule benzemeni sevdim
bir de yildizlari sevdim
eylul aksamlarinda gelip gozlerinde durdular
Ben seni hic sevmedim ki
diye başlıyor :) birde Zerrin Özer'in bir şarkısının nakaratı vardı
Ben seni değil seni sevmeyi
Ben seni değil seni özlemeyi sevdim
Gündüz bekledim gece bekledim
Derdime hiç dert eklemedim
Uyandım bekledim yumdum bekledim
Gelmeni değil sevdamı bekledim
böyle işte :)21 Yorumla
Soran+1 yıltamam gayet başarılı sen bişey eklememişsin olsun gahaha
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok seviyorsa illa ki içinde bir umut olması gerekmez. Biteceğini bile bile, gideceği yere kadar onunla yürümek isteyebilir. Karşı tarafın daha vicdanlı olup, bu ilişkiyi sonlandırması onurlu bir davranış olur.
313 Yorumla
Soran+1 yılHissettiriyor işte kız farkında olayın bilr bile lades demek gibi
- +1 yıl
Bile bile lades diyor işte zaten. Sevmek sevilmekten daha baskın bir duygudur her zaman. O sevdiği müddetçe, sen ağzına da s. çsan gitmeyecektir. O yüzden adamsan senin açık olup, bu ilişkiyi sonlandırman gerekir. Erkeklerin en nefret ettiği şey duyguları üzerine konuşmak, birşeyleri izah etmeye çabalamak belki ama seni seven birine zulüm etmenin günahı daha büyük.
Soran+1 yılBen soru sordum sadece :) bişey yapmadım ki her 2 taraf için
- +1 yıl
Yorumumu kişisel algılayıp eksi veren arkadaşa da buradan selam gönderiyorum. Aşk herşeyi katlanılır kılar ama Allah'a şükürler olsun benim aşkım karşılıksız değil.
Soran+1 yılArtını verdim be beni suçlama artık :)
- +1 yıl
:) Yok kardeşim sana demedim zaten. Birkaç yoruma daha eksi vermiş, sanıyorum aynı arkadaş. Artık neyin kafasındaysa :)
Soran+1 yılYok ben yorumladığın için teşekkür ederim :) o ne işe yarıyor onuda bilmiyorum işte :)
- +1 yıl
valla insanı sinir etmekten başka hiçbir işe yaramıyor, boşver :) İyi sabahlar, hayırlı günler :)
- +1 yıl
@barraquda öyle olmasını temenni ederim. sırf konuşmaktan kaçtıkları için istemedikleri ilişkileri yürütüp, bir diğerine zarar veren erkek çok maalesef. kadınlar çok daha dürüst bu anlamda. suratına bakıp, artık seni sevmiyorum diyip gidebilir küstahça ama bir yanarsın, iki yanarsın, unutursun elbet. Diğer türlü insanın aklında her daim bir soru işareti kalır ve belki gerçekten sevmişse insan ömür boyu o soru işaretine takılı kalabilir. Gönül işlerinde imaya gitmeyip, net olmak lazım. Güya kadınların işi ima yapmak ama çevremde çok görüyorum kadınlardan çok ima yapıyorsunuz :)
- +1 yıl
ima yapmak ne ya imada bulunmak*
uykumu düzene sokmaya çalışıyorum, hiç uyumadım da saçmalamışım :D
Soran+1 yılTeşekkürler:) bende 36 saattir uyumuyorum :)
- +1 yıl
Guya, kirmakyan korkuyoruz.. ya, da yuzune bakip bitti demekten korkuyoruz.. ama su da var ki, cok ciddi seyler olmadikca kizdan kolay kolay sogumuyoruz. Ama korkarim biraz hrpimizde ayni sey var.. bulunsun yoklukta.. durustce.. tahammul edebildigimiz, surece , bir krnarda dursun diyebiliyoruz sanirim.. ya da kendi de soguyup kendi ayrilmasi icin bekliuoruz..
grurlu olan bir kadın bunu yapmaz kimse vazgecilmez degildir ve hayatta herkeze herşeye aralık bırakmak lazım ha yapanları kınamam ama bayan demek grur demek her durumda dik durmak gerek bizde etteniz kemikteniz lakin hayat moddomuz bizi istemeyeni içimizden istesekte dışımızdan dik ve güçlü durarak sanada bay bay demektir:)
01 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerde gurur yok
Hayir ya kesinlikle asktan olsek bile gurur yapariz birakiriz israrla direten kizlar asla acizliginden degil sadece kendine cok guvendigindendir benim gibi egolu kizlar pesini birakmaz cunku tekrar tav edecegine inanir. Gercekten umutsuzsa birakir ozaman misal ben
01 Yorumla
Soran+1 yılKendiniZi ne övdünüz ama :) bilemem bırakırmı peşinden koşarmı elde edemediği için
mantiken düsünmedigi icin öyle. kendi dünyasinda ve duygulariyla hareket ettigi icin kendisini bir gün sever zannediyor, yani kadin erkege ilgi gösterince o da beni birgün farkeder sever asik olur gibilerinden. halbuki bu kücük cocugu seversin o cocuk da seni sever gibi bir sey degil ki. alis-veris meselesini anlamamis , anlamis olsaydi zaten mantikli düsünürdü, erkegin pesinden kosmazdi. tek tarafli ask olmuyor onu anlamamis.
01 Yorumla
Soran+1 yılYani belkide biliyodur ama katlanıyodur ama nereye kadar kullanılmaya izin vercek
+1 yılKadin bosluktadir. kendine alistirir elemani gittiginde cocuk ortada kalir. elbet unutur ama kisa sureli de olsa naptim ben psikolojisine girer... sevilmesende onunla olmak mutluluk veriyorsa sana birak mutlu olabildigin kadar ol... Bittigi zaman dertlenme konusu bir daha degerlendirilebilir
01 Yorumla
Soran+1 yılTelekkürler
+1 yılYanı soyle dusunur gecıcı bır duygu oldugunu duzelecegını dusunur sevdıgı ıcın ama en ıyısı bıtırmektır sevmeyen bır adamın gozunde ezık bır kız olmak ıstemem kalbıme gomerım ask tek taraflıysa eger ben anılarımla bırlıkte saklarım acı cekmeye gerek yok bır omur haketmeyen brı ıcın
01 Yorumla
Soran+1 yılYani kimse vaz geçilmez değil ama genede acı çekersin her durumda
+1 yılBazen sevilmediyini bildiyin halde yanında kalmaya devam edersin belki bir gün sever diye, ama kimse sonsuza kadar kendi feda edemez. Ama bazilarıda bencildir. Benden başkasının olamaz diyerek mutsuz bile olsa bırakmaz, bırakmasına da izn vermez... Bazıları bencilliyinden bazılarıda aşkından ayrılamazlar... Bu kadar basit
09 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler doğru yorum. Ama kimse vazgrçilmez değildir
- +1 yıl
Tabiki ama bunu herkes anlayamaz. Sadece bir şeyi bilmek gerekir, hayat kitaplardakı kadar tozpembe değildir. Ve kimse kendimizden daha kıymetli olmamalı, öünki hiç kimse verdiyin deyeri anlamak için çaba sarf etmez. Kendini sev kendine aşık ol ve sadece kendini yaşa...
Soran+1 yıl:) yani kitap değilde filim yapalım onu
- +1 yıl
Ben kitap okudugum için oyle yazdım... ama ikiside aynı ha kıtap olmus ha fılm ne fatk eder
Soran+1 yılDoğru hepsi :/ aynı olmuyor ama çıkar iyiside karşına
- +1 yıl
İnşallah canım herkesin karşısına iyi insanlar çıksın.
Soran+1 yılAma iyilerin bu düşğncede olanların çıksın ya :/ kötüye iyi gelmesin
- +1 yıl
Herkese kendisi gibi diyelim o zaman
Soran+1 yılTabi ama öyle olmuyor illa üzülen bir taraf oluyor dimi :/
Bazen sevilmediğimi düşünüyorum. Verilen sözlerin içi hep boş gibi geliyor. İnandığım masal bir anda puf diye sönüyor gözlerimin önünde, inancım eriyor.. Neden devam ediyorum? güzel soru. İçimde ondan başka kimseye atamayan bir kalp var. Sebebi bu olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşlah hayırlısı olur teşekkğrler
+1 yılkendisi de senin tabiriyle bu "alış veriş" ten memnun olabilir. Sonuçta çevremizde gördüğümüz ilişkilerin hepsinin aşka dayandığını söyleyemeyiz değil mi? Kendini bir gün sevdirebileceği yanılgısına düşmüşte olabilir ne diyeyim umarım düşmemiştir. Çünkü böyle bir durum ancak yeşilçam da olur. Deli divane bir aşık olabilir kafasını duvara çarpana kadar etrafında dolanıp durabilir. Çok farklı planları olabilir (biz kadın milletinden korkulur.)
01 Yorumla
Soran+1 yılAlışveriş derken o yere o kelime uygundu :)
+1 yılÖyle bisi yaparsam tek sebebi sevilmedigimi idrak edememis olmam olur. Ettiğim an biter. Manyak mıyım ben sevmeyeni sevcem? Ama bazı erkekler cok yuzsuz oluyo. Kibarca reddedilmek nedir bilmiyor. Illa demek gerekiyor senle hayatta isim olmaz bas git diye.
03 Yorumla
Soran+1 yıliyidi son dediğinin alakası yok mevzuyla sevmeden sevmek
Bırak çocuk platonik sevdin onada karışamasssın ya ;)- +1 yıl
Platonik sevene karismam zaten. Ama bana ayak yapiyosa once kibarca yok derim. Israr ettiklerinde sorun oluyor yoksa uzaktan sevsin banane :/
Soran+1 yılDemi o çeksin çilesini senlik bişey yok :) gerçi baklısın her önüne gelenle teklif edenle olsa
Eski ilişkimde sevmediğim halde sırf o seviyo üzülüyo diye ayrılamadım 4 sene boyunca çektim ayrılcam istemiyorum dediğimde bırakmazdı en son istemiyorum dediğimde de istersen sevme kız bağır ama yanımda kal demişti o an anladım ki 4 senemi gurursuz bir adam için hiç etmişim ne üzüldüm ne acıdım daha da soğudum hem kendinize zarar hem karşıdakine asla taviz vermeyin böyle bir konuda
03 Yorumla
Soran+1 yılBen ortaya sordum tabi gurur ağır basar
Soran+1 yıltamam ozman :) anlaştok
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz buna aşk diyoruz benimle sadece seks ypmk icij beraber olan bir adama aşığım. ama lafta değil ciddi ciddi aşığım gözüm baskasini görmüyo ve cok seviyorum beni sevmicegini biliyorum ama o bu dünyada basima gelen en güzel sey. baska biribi gözüm görmüyo. ona muhtacim. Bu yüzden o olsun ya da hickimse olmasın eskiden fuckboddydik simdi arkadas oluyrz arkadasligi bile yeter hni gozlerim görsün çünkü bir baskasini görmüyo
11 Yorumla
Soran+1 yılİmkansız :)
+1 yılher zaman bir umut vardır dre erkekler ayrı kadın sevmesede erkek onu düşünür aklı ondadır o yanında olmayınca eksikliğini duyar ve endişelenir kızlardan çok göremediğimiz bir duygudur ama erkekler genelde sever ve bağlanır vazgeçemez sevilmediğini bilsede
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor karşılıksız
- +1 yıl
karsilik yoksa salla gitsin baska maceralara yelken aç kimse vazgecilmez değildir.
Valla ben aşık olduğum için ve sadakatimi göstermek için onunla birlikte olurum. Duygularım mantığımı kapatır ve sağlıklı düşünemediğim için yanımda o olduğunda mutlu olurum ve bu mutluluğun herşeye değdiğini düşünürüm. Ama eğer o benimle olduğundan rahatsızlık duyuyorsa o zaman bırakırım
08 Yorumla
Soran+1 yılama sen hissedemiyosun bırakaamassın
- +1 yıl
Onu düşündüğüm için bırakırım. Ama bana belli etmeli. Eğer benim yanımda rahatsız değilse veya ben dile getirmeden bile kendisi beni değerli bulduğunu veya bir şekilde çekici olduğumu söylerse ki böyle kişiler oldu, o zaman benim için umut demektir kalırım. Ama diğer türlü anlarım tabii ki ve onun mutluluğu için vazgeçerim.
Soran+1 yılKendin için değil onun için bide yaparsın bunu ilginç ya kendini düşünmelisin daha doğrusu kendini düşğnüp bu hareketi yapıyorsundur belki
Soran+1 yılKimse vazgeçilmez değildir ama sevgi aşkda biyere kadar
Soran+1 yılKarşlıksız sevgilere OFF mode
Çünkü o kadın; o erkek üzerinden çevresine hava atmak ve ego tatmini amacıyla ilişkiyi sürdürür; Mesela erkeğin boyu 1.90 falandır çevresi ne kadar uzun boylu sevgili bulmuş aferin der kıza. ya da erkeğin sosyal statüsü baya üst seviyelerdedir adam doktor, savcı, hakim, genel müdür olabilir. Bu yüzden erkeğin her türlü kaprisine kötü huyuna saygısızlığına katlanabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBu senlik bir durum kardeşim heralde :)
salak oldukları için tabi ki kızlar acı çekmeyi çok seviyo galiba ama kazık yediler mi de tüm erkekleri suçluyolar. ondan sonra düzgün erkek yok diye şikayet ediyolar. yaa bizim türk kızlarının alayı gerizekalı valla sizi seven çıksa tipini beğenmeyip herifi yerden yere vurmasını biliyosunuz ondan sonra öyle tiplere aşık olup vay efendim düzgün erkek yok hsskktrrin laan :@
02 Yorumla
Soran+1 yıl:))
+1 yılCok kaptirmistir kndini her zaman icinde ya olursa diye bir umut vardr ☺
29 Yorumla
Soran+1 yılZorla güzellik yapmmaya çalışır inat eder yani :)
- +1 yıl
Cok baglanmiissa malesef oyle de neden eksi aldim onu anlamadm ☺
Soran+1 yılArtı verdim eksi vermedim ki :) bak
- +1 yıl
Birileri de eksi vermis halbuki kotu bisy de demedm ☺☺☺
Soran+1 yılBilmiyorum ki :) oraya deyseydin bırakıp gitmeli artı koyardı :) neyse dünyanın sonu değil ya :)
- +1 yıl
Neyse canı sagolsun ☺
Soran+1 yılEyvlh iyi noktaladın iyi günler.:)))
- +1 yıl
Sagl dert etmedim de sasirdim sadece ☺
Demek ki çok seviyor ve onsuz kalamıyor. bilse de bırgun sever kafasıyla yaaşıyordur. ama suç onun değil karşındakının onu sevdiğini bilip sevmediği halde o kişiyle ılışkıyı sürdürende. çünkü hatayı o yapıyor seven değil
05 Yorumla
Soran+1 yılhadi o üzülmesin diye katlanıyorsa oda
Soran+1 yılTabiki öyle ilk başlarken neler vadetmiştir belki
Allah kimseyi o duruma düşürmesin
Soran+1 yılHaklısın kimse bu duruma düşmez inşallah
Onu gerçekten sevmiştir. Ama sizin gibi bazı erkekler bunu kullanıyor ya bişey diyemiyorum. Ne anlıyorsunuz yani kullanmaktan? İleride evleneceksiniz sizde karınız olacak böyle düşünen şimdi ilerdede öyle düşünür. Anlamıyorum sizi gerçekten.
014 Yorumla
Soran+1 yılYa benlik bişey yok ortaya konu erekek kız eşit sordum farkettiysen açıklamada ya ayıp ediyorsun ben yapmam be
Soran+1 yıltamam kızların genel özelliği yargısız infaz
Soran+1 yılAltında bişey var kesin :)
Soran+1 yılAllah rahmet eylesin :/ üzüldüm gerçekten
Soran+1 yılTabi ki zor ama ne dersen de kolay değil yaşınız 23 se bile 7 yıl olduysa 15 yaşımda çocuk yaşta yani zor
Soran+1 yılOo :( 12 yaşında kaybettin demek @2808cagla
Çok erken olmuş
Soran+1 yılNeden 1 2 kere
Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. Çok basit
Ya kız aşıktır
Ya erkek yakışıklıdır
Ya erkek zengindir12 Yorumla
Soran+1 yılTespit uygun :)
Aşk İlişkileri konusunda 506 cevap paylaştı. Yok yenisini bulana kadar oyalanmak, yalnız kalmamak için.
12 Yorumla
Soran+1 yılVakit aksın
O kişiyi gerçekten seviyor olabilir, kaybetmekten korkuyor olabilir, hala belki sever umudu taşıyor olabilir çok sebebi var yani
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBencillik. Sevdiğin kişinin yanında mutlu olursun ister istemez
11 Yorumla
Soran+1 yılBencillik derken?
Bazi insanlarin hissettrdikleri bambaskadr vazgecilmez dgillerdir ama vazgcmek istemezsn bitecegini bileeee bile o hazzi sonuna kadr yasamak istersin. 😊😊
01 Yorumla
Soran+1 yılbile bile katlanır o acıyı bitirmeye hiç çalışmaz
yalnız kalmaktan korkuyor olabilir yenisini bulsa tanımaya üşeniyor olabilir bide aptal olabiliyoruz biz bazen adamın kendini sevdiğine inandırmıştır kendini gözü görmez inat etmiştir sapıkça kötü giden bişeyi devam ettirmeye
03 Yorumla
Soran+1 yılHepini aptalız diyorsunuz ama kimsenin suçu yokki
Soran+1 yılo hale düşürende suç be :\
+1 yılkadın vazgeçmeyi denemişttir bence. ancak vazgeçtikçe daha çok bağlandığını fark edince umutsuz bir şekilde çoktn saplantılı hale getirdiği için onu hiç yapmyacağı şeyleri bile yapabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılSaplantı , çok doğru kaçan kovalanır meselesi
Ne gibi fedakarlıklar yapar ki? Hiç yapmadığı şeyler...
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Cıkarı vardır demekkı. Erkek onu sevmiyo olsa bıle onların ilişkisini ayakta tutucak bir cinsellık var demekkı ortada. Ask degıl bence cunku ask olsa tek taraflı olmaz altında daha farklı nedenler vardır
09 Yorumla
Soran+1 yılKız salakmı bunu bile çekiyor :/?
Soran+1 yılAma erkek elinde sonunda bırakcakdır
Gerçi o zihiniyette olan kız herzaman birini bulur oda kullanıyordur bir nebze
Soran+1 yılO düşünceli insanlar zaten halinden memnundur ki sıkılana kadar yüyür çıkar ilişkisi
Soran+1 yılBu böyledir para biter aşk biter kadın yıpranır gene aşk biter ;) teşekkürler
Soran+1 yılHayat zaten bir tiyatro herkez karakterine düşeni oynuyor
Seviodur belki umuduyla mucadele eder,, ama farkinda degildirki sevilmiodur eskisi gibi,,, belki bir umutla mucadele eder ama sonunda kadin pes eder ve asla donmez
03 Yorumla
Soran+1 yılDönmez olurmu koşarak geri döner boş boş bekleyen gene sonu hüsran olur ama
Soran+1 yılAcıyo içine atıp eyvallah demiyen tip. senin gğcğne tapılır işte o dur gerçek cesaret
ben sevgilim ilgisz die aqlardm ama sevyo diyodm arada hissttirir söylerdi o bitirene kadr ben bitrmedim aldatyomus ondan bitrdim yoksa yine bitiremezdm cünkü cok seviyodm
01 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar gözün karadı demek :( üzüldüm aldatmak çok kötü onur kırmak üzüldüm
l*n ilişkinin alisverisi mi olur * nasil seviyonuz olum duygularıyla oynuyonuz bilmiyonuz mu Allah kimsenin ahini kimsede koymazz bak ben sana cevaplayayim neden birakmaz biliyormusun it gibi seviyordur çünkü ve senin onu biraktigin gün bütün erkeklerden nefret edicek
01 Yorumla
Soran+1 yılBenlik bişey yok ortalık konusu. Amin oluyor malesef sen rahat ol
Sebebi o kişinin seni sevmediğini görmüyecek kadar fazla aşık olmak.
15 Yorumla
Soran+1 yılduyguları körermiş bir aşık uçurumdan baam diye düşecek kimseye karşılıksız yaşatmasın Allah
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yıl:))
+1 yılAşk yoktur ortada çunku iki taraflı olur aşk burada sadece umutsuz vaka kendine teselli sadece arıyordur platonik diyelim biz buna bir işe yaramaz tesellidir ve çok sürmez biter
015 Yorumla
Soran+1 yılYani kimse vazgrçilmez değildir
- +1 yıl
Gerçekten seven birisi onun hatalarını görmezden gelir kıyamaz uzulmesine vazgeçilmez değildir diye birşey yok vazgeçemez gerçek seven her ne olursa olsun çpzumu bulur kendine ama sevmiyorsa eksiklik varsa bryerden sonra katlanamaz ayrılır
Soran+1 yılTabide öyle insan gözünü biraz daha açmakı bence
- +1 yıl
Seveceksen eğer o elini tutup hiç bırakmıcaksın yok yarı yolda bırakıp gidiceksen o eli hiç tutmucaksun
Soran+1 yılOnu söylemek vakit alır hanfendi. İnsanları zamanla tanıyorsun onu söylemek erken tanımak için hayatına alırsın hayalı kimseyle yürümez zaten
- +1 yıl
Gerçek seven kalbe başkası giremez o kadın sevmedigi halde o erkegin peşinden gidiyorsa aptallıktır yaptığı tek taraflı birşeydir ama hiçbir faydası olmaz sadece her defasında daha kotu sözler duyarak kendini uzdurur
Soran+1 yılYani belki erkekde o üzülmesin diye davam ediyordurr öyle düşün bide
- +1 yıl
Bak şimdi erkek eğer o gideceği zaman başa çıkamayacagı birşey varsa yani giyimi kuşamı kendine bakımı evliyse mesela çocuklarına tek başına bakamayacak durumdaysa illaki bir mecburiyet için katlanıyorsa ayrılmaz geçici sureligine ama sevgili hayatıyss ve erkek devam ediyorsa heleki uzulmesin diye o zaman oda seviyordur ve gereksiz karşısındaki kişiyi uzuyordur
Soran+1 yılNiye katlanam herzaman var zaten evli ya da bekar sevmeden yürütende vardır illaki
- +1 yıl
Sevmeden yuruten sırf evliyse mesela çocuklar ortada kalmasın diye ama inan illaki biryerden sonra kopuyor bağ %100 bu
Soran+1 yılSen :/ bu durumdamısın? Yoksa
- +1 yıl
Yok rabbim korusun o duruma düşmek çok acı birşeydir eminim ama canımdan çok sevdiğim bir sevgilim var
Soran+1 yılAllah mutlu etsin tamamını erdirsin inşallah
- +1 yıl
Amin rabbim her seveni kavuştursun tezelden sevenleri ayırmaya çalışanların da bin turlu ahım var onlara
Soran+1 yılAmin :) teşekkürler
Sevmeyi sevilmeyi öğretmemişlerdir. Kendi değerinden habersizdir sonra kör kör kendine yalanlar söyleyip imkansız olanı ister olmayan birinin onu sevmesini ister..
05 Yorumla
Soran+1 yılKendini inandırmışlık diyorsun yani
Soran+1 yılKadınlar ve tutmayan duyguları
Soran+1 yılSenin yorumun için ozaman :) afedersin
+1 yılSeveni s*krler s*kni severler kızlar böyle kardeş yapcak bişi yok.
21 Yorumla
Soran+1 yılsevseydi o sevmiycemti haklısın kardeş
Karşıdaki kişi sevmediğini kadının ya da erkeğin karşısına çıkıp adamakıllı söyleme cesaretinde bulunamayacak kadar karakterli olmadığından bence.
03 Yorumla
Soran+1 yılyani belkide o bıraksın diye kendinden soğutmaya çalılışıyodur?
Soran+1 yılyani bir taraf daha çok üzülcek illaki ama. herkezin kendine göre haklı tarafı vardır?
bence o kşide ya sevdği bir özellik var bunu farkında değil
ya onun kalbini kırmaktan korkar
ya da biriyle çıkmak için çıkar01 Yorumla
Soran+1 yılSevilmediğini bildiği halde ne diye sursun ki
Çünkü vazgecek gücü bulamaz kendinde, hep bir ümit belki sever der. Sevmeyecektir bilir ama sever yinede
015 Yorumla
Soran+1 yılNiye kendine bunu yapıyorsa. Zorlayarak yürütmeye çalışmak
Soran+1 yılSağlık olsun illaki gözü açıkır
Soran+1 yılSen mi yoksa o :)
Soran+1 yılNasıl yani nasıl katlandın onca sene :/
Soran+1 yıl10 yıll nedemek ya :/ yaş kaç
Soran+1 yılKaÇ yaşındasında sanki :)
Soran+1 yıl17 den bri seviyor10 yıl yaşlı 30 yaşında gösteriyor
Değdimi peki
Soran+1 yılBırak ozaman bunu artık saplantı yapma
bence bir yol gibi düşünülebilir. elbet geri döneceğiniz bir yol çıkacaktır. sonuna kadar gitmek zaten uçurum.
03 Yorumla
Soran+1 yılUçurumdan düşeceğini bile bile gidiyor yani?
Soran+1 yılDoğru gerçi yollar hep kapalıdır bu durum birazda olduğu yerde saymak gibi bişey
+1 yılonu seviyordur kadın ona bağlanmıştır bırakmak istemez ya da ilerleyen zamanlarda erkepin onu seveceğini düşnür herhalde
01 Yorumla
Soran+1 yılO duygudaysa olsun olmassa terkettsin
+1 yılKişiye aşık olunca ister sevsin ister sevmesin umrunda olmuyor. Yanında bedenen bulunması bile yetiyor insana.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:/ oderece gözü kör oluyor demek ki?
+1 yılAşk iste o olsunda yanimda dursun nasil olursa dursun dusuncesi mutlu ederim ben onu dusuncesi :// yasamadim buyuk konusmama k lazim yasamamda insallah :D
01 Yorumla
Soran+1 yılYani. Yaşatmasın karşılıksızını bence :)
Kesinlikle seviyodur o yüzden bırakamıyordur kendi hayal dünyasında adam hala kadının sevebilecegini düşünüyordur 🙋
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
ayrılmak çok yıpratıcı birşey ve genelde insanlar bunu yaşamayı reddediyor. var olanla idare etmek, ayrılıp acı çekmekten daha kolay geliyor.
05 Yorumla
Soran+1 yılSebepsiz katlanılınıypr diyorsun yani
Soran+1 yılDerin düşünürsen aslında o daha acıda :)
Soran+1 yılHafif sinir ler yani artcıların ardından sinir krizi
+1 yıldemekki en başta karşı taraf sevmişki birlikte olmuşlar sevgi bianda yok olabilecek bişey değil. sevmeyenin sevmediğini seven anladığı zaman hemen bırakamaz mücadele eder çaba gösterir. işte biz o mücadeleye 'sevilmediği halde birlikte olmak deriz.
03 Yorumla
Soran+1 yılOzaman @YineBen Tuğba bidaha kimse ye yaşatmasın Allah böyle birşey
- +1 yıl
amin
Soran+1 yıl:) bakiciz kader kimleri çıkartcak
+1 yılAlışkanlıktır. Onsuz gün kötü hissediyodur eksik hissediyodur. Vardır çok fazla..
11 Yorumla
Soran+1 yılOnusken onusuzda. Onluykense pek onulu değil salak mı bu aevilmediğini bile bile hala onun yanında
Kacan kovalanır hesabı tamamıyle hırs. Sevdıgını zanneder hırs gozunu kor etmıstır
11 Yorumla
Soran+1 yılUmut desek hırsdan ziyade :)
Asiktir o adama ve bigun kendini sevebilecegini düşünür askindan kolay kolay vazgecmez taki hic umut kalmayana dek...
13 Yorumla
Soran+1 yılValla umut kalmasada genede sever zaten kullanıldığını bile bile severse
Soran+1 yılMalesef teşekkürler
+1 yılKuru nutuk atmak pek kolay.
Kaçimız biliyoruz mecburiyetleri ve tıkanmışlıklari?
Gidecek yeri, sığınacak kapısı yoktur belki de.
Kim, kimin halini bilir, O'ndan gayrı?11 Yorumla
Soran+1 yılKimse kör olmuştur
1. gerçekten aşıktır.
2. kaşarlık yapar. bilir ki, o adamı seven başka biri vardır. o kişiyi patlatmak için böyle (bu ifadem için sorry) o*uspuluk yapar.014 Yorumla
Soran+1 yılBile bile kim bunun kölesi olur ya nebiçim kızlar varmış :)
Soran+1 yılKötü bir durum olsa gerek :/ ne dedin o na peki
Soran+1 yılAz bile :) yani ama oda sana saldırmıştır heralde saç en önemlisi
Soran+1 yılŞimdi sonuç ne peki
Soran+1 yılO olaydan sonra kabul ediliyor yani
Soran+1 yılYa öyle şey olurmu be
Soran+1 yılNe farkeser ya yazık değilmi sna
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. cevap sorunun içinde.. sevilse zaten her yeri ayrı oynardı ulaşılmaz her zaman tatlıdır.
01 Yorumla
Soran+1 yılSevsen bile sevmiyor numarası yapcaksın yani :)
+1 yılbir kadının sevilmediğini bildiği halde devam etmesi diye bişey yok, bir kadının sevilmediğini görmek istemeyip devam etmesi diye bişey var. buda aşk
01 Yorumla
Soran+1 yılZatrn hep kadınlar üzerine dönüyor herşey
+1 yılbir kadını 10 kişi sever kendisini sevmeyen 11. kişiye aşık olur derler o misal bence ve biz kadınlar imkansızı severiz :))
017 Yorumla
Soran+1 yılhepsimi böyle :) boşa kürek çekip aynı
- +1 yıl
Zor olan daha eğlencelidir değerini kaybetmez :)
Soran+1 yılÇok güzel bir eylence anlayışı acıyo sevmek :) zoruna gitmez mi ya?
- +1 yıl
Orasını bilemem hiç yaşamadım hep oldu istediğim bu yönden çok şanslıyım
Soran+1 yıl:) havallara bak Allah mutlu etsin
- +1 yıl
Amin :D
Soran+1 yılVar yani
- +1 yıl
Ne var yani?
Soran+1 yılYani böyle bir durum yok :)
- +1 yıl
Nasıl bir durum yok
Soran+1 yılSorudaki gibi dedin ya. Genelde sen o duruma düşürmüşsün hani hep istdiğim oldu filan
- +1 yıl
Sevdiğim var oda beni seviyo yani hiç bei sevmeyen birini sevmedim :)
Soran+1 yılAllahh mutlu etsin
- +1 yıl
Âllah mutlu eder de seninde biraz mutluluk icin caba sarfetmen lazım :)
Soran+1 yıl;) sıkıntı yok emin ol. Bel bağlamam
- +1 yıl
Fazla iddalısın
Soran+1 yılTabi çocuk varya :) karşında her şeye bilşnçli kendinden emin yaklaşırsan bişey olmaz hayatta herşey olur bunu bilerek yaşıycaksın
+1 yılBelki bir umut diyoruz seviyoruz işte vazgecemiyoruz kendimden biliyorum :(
09 Yorumla
Soran+1 yılHala bile bile nasıl devam ediyorsun
- +1 yıl
Ara vermek istedi sadece ama ben cok seviyorum olsada olmasada duygularım değişmiyor onunla mutlu oluyorum onsuzluktan iyidir
Soran+1 yılYazık:/
- +1 yıl
Öyle yani :(
Soran+1 yılKendine yapıyorsun biraz uzak durmaya çalış
- +1 yıl
Zaten şu an konismuyoruz ve askerde zaten kendisi
Soran+1 yılAhah askerdemi nerede bakıyım asker bende komutanım :)
- +1 yıl
Himm siz nerde komutansiniz o erzurumda
Soran+1 yılNeyse boşver burada konuşamam telekkürler
+1 yılaşk değil bağımlılıktır. Kadın adama bağımlı olmuştur.
03 Yorumla
Soran+1 yılUyuşmuş :)
- +1 yıl
Sorunda alış veriş demişsin ne demek istedin yani? Cinsel anlamda mı?
Soran+1 yılGibi gibi
Ya cikar iliskisidir ya gercekten seviyordur. Baska cevabi da olamaz sanirim.
01 Yorumla
Soran+1 yılYani başka olmaz dimi
+1 yılKendimden sunu diyebilirim: tam bir gerizekali oldugum icin.. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılSende bu durumdanısın :/ ?
Umut dünyası işte 😊
Belki yarın, belki yarından da yakın...01 Yorumla
Soran+1 yılUmut yüzenden herşey :)
+1 yılne beter ilişkiler görüp bigün seviceğini düşündüğü için
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok farklı yaklaşım neden kendi ilşkisini milletin ilişkisiyle kıyaslarki
Bu işin sonuda o beter ilişkiden olcak
- Devamını Gör (216)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne