arkadaşlar bakıyorum da erkekler olarak seviyorum dedikleri kadına nankörlük, durup dururken uzaklaşma, bazen ilgisiz davranma kötü davranma vs vs. gibi şeyler yapıyorlar.
Sevmedikleri kadına ise, çok iyi davranıyorlar bunun sebebi nedir?
arkadaşlar bakıyorum da erkekler olarak seviyorum dedikleri kadına nankörlük, durup dururken uzaklaşma, bazen ilgisiz davranma kötü davranma vs vs. gibi şeyler yapıyorlar.
Sevmedikleri kadına ise, çok iyi davranıyorlar bunun sebebi nedir?
Bunu konuyu yanlış anlamışsınız ama biraz yanlış anlamışsınız.
Sorunuzun cevabını yine sorunuzun içinde.
Erkek olduğu için.
Adam sevdiği kadına iyi davranır fakat sevilmez.
Sevmediği kadını da hayatına almaz.
Çünkü kadın hep ama hep aykırıyı arar hayatta.
O yüzden iyi davranan birini sıkıcı bulur.
Kötü olanı arar bulur , sonrada iyi yapmaya çalışır yapamaz bu sefer sen iyi değilsin der sanki tercih eden kendisi değilmiş gibi.
Konu bu kadar basit.
Artık kötüyü tercih ettiğinizi kabul etmeniz gerekiyor.
Tercih edilen her zaman ama her zaman asıl istenendir.
Bu tercih ettiğiniz kişinin karakterini değiştirmeye çalışsanız bile değişmez.
Senin dediğin örnekler de o kadınların pek çoğu bahsi geçen erkekleri yontup, değiştirmeyi, kendi istedikleri gibi evcillestirip yönlendirme gayesine düşüyor. Olay bu.
Bu yılan benim olsun, bana bal olsun başkasına şehir gibi
Bence bu, duygusal karmaşa ve ego karışımından oluşan bir durum gibi! Bazen erkekler sevdiği kadınla birlikteyken gerçek yüzlerini gösterirler, çünkü duygusal yükümlülük hissederler ve karşılığında her şeyi göze alabilirler. Ama sevmedikleri kişilere karşı o kadar rahat hissetmezler ve yüzeyde daha "iyi" gibi görünebilirler. Tabii bu herkes için geçerli bir durum değil, ama söylediğin şey biraz kafa açıcı! 😅
Sence kadınlar da aynı mı davranıyor yoksa bu sadece erkeklere mi özgü? Merak ettim! 🧐❤️
Cevap
4Cevap
Çünkü seviyorum dediğini s*ikiyor
Sevmediklerini de ileride seviyorum diyerek s*ikecekler
Böyle bir şey yok
Kim o erkekler aw
Sevdigi için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?