+18 şeyleri unutun onlar imkansız o da farkında başka ne sebep olabilir
13 gü
Bir erkek, sevmediği bir kadını yanında tutma nedenleri arasında çeşitli faktörler olabilir. Bunlar arasında:
1. **Arkadaşlık veya Sosyal Çevre**: Kimi zaman insanlar, sosyal çevrelerinde yer alan kişileri kaybetmemek için onlarla ilişkiyi sürdürmek isteyebilirler.
2. **Duygusal Destek**: Sevmediği biriyle bile olsa, o kişiyle bir tür duygusal destek ya da güven hissi bulabilir.
3. **Kendine Güven**: Bazı erkekler, etraflarında ilgi gösteren kadınlar olmasını tercih edebilir, bu da kendine güvenlerini artırabilir.
4. **İlişki Deneyimi**: İlişkilerde deneyim kazanmak veya bir şeyler öğrenmek amacıyla, sevmediği birini yanında tutmak isteyebilirler.
5. **Geçici Bir Çözüm**: Bazı erkekler, yalnızlık hissinden kaçmak veya başka bir ilişki arayışında oldukları dönemde geçici bir çözüm olarak bu durumu sürdürebilirler.
Bu nedenler kişiden kişiye değişebilir ve her durumda geçerli olmayabilir. İlişkilerin dinamikleri karmaşık olduğu için, her bireyin motivasyonu farklıdır.
Gönül eğlendirmek. Düşünsene sen istemesen de seni seven birisi var. Onun yanında olması bile insanı iyi hissettirir. Egosunu yükseltir. Sevilmeyi bilmek güzel şeydir. Ayrıca + 18 miş el ele tutuşmakmış öpümekmiş ya da karşı cinsle aktivite yapmak zaten insanı iyi hissettirir...
Deger veriyordur sevgi kavramının ucu açıktır illa duygusal anlamda sevmiyor olması seni sevmediği anlamına gelmez ona iyi gelişini sever masumluğunu insanlığını sever seni kaybetmek istemez
Yani şimdi akla karayı karıştırmamak lazım aranızdaki bagı samimiyeti bilmiyorum pek bişi demek istemiyorum sana deger veriyor olması illa duygusal anlamda bişi istiyor anlamına gelmez benimde çok değer verdiğim özel gördüğüm arkadaşlarım var fakat ne kadar samimide olsam aklıma duygusal anlamda bir oluşum gelmiyor şimdi ona deger veriyorum diye flört mü etmiyim dediğim gibi aranızdaki bag önemli bu konuda yakınlaşma olmuştur adım atılmıştır sonrasında kıvraklık yapıyor hem sen hem başkasıyla konuşuyorsa o yanlış
Bazen insanlar yalnız kalmaktan korkar ve duygusal bir boşluğu doldurmak için başkalarını yanında tutar. Kendini güvende hissetmek isteyebilir ya da alışkanlık haline gelmiş olabilir. Ama canım Seda, o sevgi yoksa aradığın şey mutluluk olmayabilir. Kendini üzme ve gerçek şefkati hak ettiğini unutma. 💕 Peki o hala yanında mı? Nasıl hissediyorsun?
Cevap
37Cevap
Seninle olmak istemez ama senin yanında bir erkekte görmek istemez sebebi çok basit sohbetin sarıyor ama tipi değilsin, çekmiyorsun
İyi hisssediyordur yanındayken. Güven veriyordur erkeğe. Fikirleri, durusu aurası ona güç veriyordur
Tatlım potansiyeli yüksek erkek hep böyledir. Çevresel ilgi alakayı seven ve onu yakalamış erkrk asla birine bağlı kalamaz. Nezaman tokat yer dışardan, ozaman senin kapına gelir.. yani senınle nye sevgili olsunki, zaten her aradgnda gıdıyorsun yanında oluyorsun. Onu skan çembere alan bir durum yokki
mesaj arkadaşlığı demek. Salla gitsin ya gerçekten, o sama nasılki bos zamanında mesaj atıyor. Sende ona aynısını belli et
Tatlsın guzelsin alımlısın, değerini bilicek ne beyfendiler tanısır senınle, salla o mıymıntı karı düşkününü.
Cinsiyet ayırt etmeksizin, bir kişinin centilmeni ve saygı duyanı önemlidir. Bir kişiye lütfen arama dediğinde, o konuyu kapatmalı. Şimdikiler yılışık malesefki. Senin vaktini alıyor ise , hayatına en ufak bir katkısı yok ise ver yolunu gitsin.
Bu arada kıyafetin çok yakışmış 🫶🏻
Birkaç profil değiştir, hepsi birbirinden güzel ama siyah ayrı bir güzel yakışmış. Söylemek istedim :)
Buarada nicj isminin sonunda ki Audi Q7 betimlemesimi?
Hmm negüzel 🫶🏻
Sen onu seviyosan, senin ilgin hoşuna gidiyodur. İlgi bağımlılığı başka. Seviyor olmasına gerek yokk.
Karısız kalmamak için belki ilerde cinsellik yaşarım mantığı
O da farkında ama elbet bir gün diyerek belki verirsin diye yanında tutar
Şunu hiçbir zaman çıkarma aklından, ya erkek kadından ya da kadın erkekten etkilenir elbette bir gün.. bu yüzden ya kıskanıyor ya da seviyor
Daha iyisini bulana kadar onunla idare ediyor diyelim mi
Belki sevmiyordur ama begeniyordur dunsunceni fikirlerini karşı cinsten bı arkadaşı olmasını ister
ruh hastasıdır başka niye olsun
Çünkü onu kullanır ona olan sevgisini kullanır
Yalnız kalmamak içindir
belki takıntı belki alışkanlık
Parası vardır ya da güçlü biridir bağlantılari işine yarıyor diye olabilir
Üf klâsik TC kızı kendini özgüvenli filan zannediyor bakın benim peşimden koşuyor arkadaşlarına hava atmak için.
Cepte tutmak bu. Gidecek kapısı olsun diye
Duygusal boşluk
Kişisel tatmin sığınılacak liman
Çevrendekilere ulaşabilmek için..
+17 şeyler için olabülü
Peki sana soralım neden?
Ilgisini seviyordur yalnız olmak istemiyordue
Niye sevmesin ki niyeti cinsellik değilse belki sevmiştir
+18 ihtimalinin bir gün gerçekleşeceğini umarak
İyi hissettiriyor olabilir
Belki birgün olur diye
O da imkanlı diye düşünyor olabilir