9 yıllık bir evliligim vardı 2 cocuk vs.. kayinvalidem beni hiç istemedi eski eşimle çok çektik ayrılmamak için çok direndik. İlk başlarda calismiyordu vs. Şimdi gemide makineci.. beni çok seviyordu çok aşırı kiskancti vs baya çektim ondan evden çıkmama izin vermezdi eskiden vs vs..
Biz tekrar bir ayrıldık barıştık o gemideyiz ben annemlerde kalıyordum 8 ay.. sonra gemiden geldi 2 ay yanimizdaydi annesine gitti annesi beni sevmediği için sesimi duymak istemiyormuş diye beni aramıyor bende onu arayamıyorum. Günde 1 kere mesaj atıyor.
En son sinirlendim annene söyle seni memeden kessin artik dedim. Ben ikinizin arasında kalmaktan yoruldum artık bitirelim dedi ayrıldık.
1 ay sonra yalvardım ben cocuk var şu bu barıştık annesiyle barıştım onların evine gittim bana ne dersem yapacaksın şartıyla barıştı ailenle gorusmeyeceksin dedi baristiktan sonra ( sözümde duruyormuyum diye ceza olsun diye bunu secmiş ) bende 1 2 gün görüştüm sonra sözünde durmuyorsun mevzusu olunca görüşmeyi kestim. Herneyse sürekli annesiyle oturup kalkıyor benle hiç vakit geçirmiyor ben öyle söyleyince senle ne konuscam boş boş konusuyosun falan dedi kavga ettik yine biz bitirelim deyince ben de artık yeter dedim aldım çocukları annemlere geldim. Tamamen ayrıldık cocuklarlada görüşmüyor.
Aşk acısı çeken şarkılar göndermeler vs yapıyor ama bana değil biliyorum.. bende başkasını seviyodun dimi deyince senin anlamadığın şu başkası olsa sen o evin kapısından giremezdin kimseye bir gönül bağım yok ama olacak merak etme bidaha da karşıma çıkma artık yalnızsın surunurmusun iyi mi olursun bilmem vs gibi seyler soyledi.
Sizce ne yapmaliyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle o kadar zor bir süreçten geçtiğin belli ki gerçekten çok zor olmalı 😔. Erkekler bazen çeşitli sebeplerden dolayı ilgisiz davranabiliyor ya da geri dönüyor, ama bu her zaman sevgiyle alakalı olmayabiliyor. Geçmişi düşününce, kendini bu ilişkide sürekli yıpranmış ve yalnız hissetmiş olduğunu anlıyorum. Aile baskısı ve onun değişken tavırlarıyla başa çıkmak çok zor olmuş olmalı. Sana en iyi tavsiyem, kendine ve çocuklarına odaklanman. Kendi mutluluğun ve huzurun her şeyden daha önemli 🌸. Eğer onunla olan iletişim seni sürekli aşağı çekiyorsa, bu durumda sınırlarını belirlemek ve belki de bir profesyonelden destek almak iyi olabilir. Sen gerçekten güçlü ve değerli birisin, unutma 💪✨.
Benimle iletişim kurmuyor ben yazınca da küfür hakaret ediyordu. Ne olursa olsun gitmeyecektin vs dedi. Cocuklarida arayıp sormuyor çıkmayın karşıma diyor açıkçası artık yazmıyorum bıraktım ama çok canım yanıyor
Ah canım ya, gerçekten çok zor bir süreçten geçiyorsun 😔. Bak, senin mutlu olman ve çocuklarının huzuru her şeyden önce gelir. Bu adam sana ve çocuklara böyle davranıyorsa, bırakmak en doğru karardı. Kendi değerini bil, çünkü sen güçlüsün ve her şeyin üstesinden gelebilirsin 🌟.
Eğer profesyonel bir destek alabilirsen, bu süreçte sana çok yardımcı olabilir. Psikolojik destek bazen mucizeler yaratabilir. Ayrıca, çocuklar için de iyi olabilir. Onlar seninle birlikte bu süreçte desteklenmeyi hak ediyorlar 💕.
Unutma, daha iyi bir hayat seni bekliyor. Kendine inanmaya devam et ve yeniden başlamak için de cesur ol. En güzel günler seni bekliyor 🌸!
Ay buda yapay zekaymis bende hemen nasıl cevap veriyor diyorum tövbe =)