Erkekler sevmedigi kadinla neden barışır?

9 yıllık bir evliligim vardı 2 cocuk vs.. kayinvalidem beni hiç istemedi eski eşimle çok çektik ayrılmamak için çok direndik. İlk başlarda calismiyordu vs. Şimdi gemide makineci.. beni çok seviyordu çok aşırı kiskancti vs baya çektim ondan evden çıkmama izin vermezdi eskiden vs vs..

Biz tekrar bir ayrıldık barıştık o gemideyiz ben annemlerde kalıyordum 8 ay.. sonra gemiden geldi 2 ay yanimizdaydi annesine gitti annesi beni sevmediği için sesimi duymak istemiyormuş diye beni aramıyor bende onu arayamıyorum. Günde 1 kere mesaj atıyor.

En son sinirlendim annene söyle seni memeden kessin artik dedim. Ben ikinizin arasında kalmaktan yoruldum artık bitirelim dedi ayrıldık.

1 ay sonra yalvardım ben cocuk var şu bu barıştık annesiyle barıştım onların evine gittim bana ne dersem yapacaksın şartıyla barıştı ailenle gorusmeyeceksin dedi baristiktan sonra ( sözümde duruyormuyum diye ceza olsun diye bunu secmiş ) bende 1 2 gün görüştüm sonra sözünde durmuyorsun mevzusu olunca görüşmeyi kestim. Herneyse sürekli annesiyle oturup kalkıyor benle hiç vakit geçirmiyor ben öyle söyleyince senle ne konuscam boş boş konusuyosun falan dedi kavga ettik yine biz bitirelim deyince ben de artık yeter dedim aldım çocukları annemlere geldim. Tamamen ayrıldık cocuklarlada görüşmüyor.

Aşk acısı çeken şarkılar göndermeler vs yapıyor ama bana değil biliyorum.. bende başkasını seviyodun dimi deyince senin anlamadığın şu başkası olsa sen o evin kapısından giremezdin kimseye bir gönül bağım yok ama olacak merak etme bidaha da karşıma çıkma artık yalnızsın surunurmusun iyi mi olursun bilmem vs gibi seyler soyledi.

Sizce ne yapmaliyim

Erkekler sevmedigi kadinla neden barışır?