Gerçekten insanı baya sıkıyor. Eski sevgilimle duygusal bir konuşma yaptık ağlıyorum hüngür hüngür gelmiş kucağıma oturmuş beni öpüyo dedim halimi görmüyor musun. Bilmiyorum öyle insanlar da da suç bulmuyorum bağımlılık haline gelmiştir tutamıyordur kendini
Severim, isterim 😂 yatayım dizine saçımla, yüzümle oynasın 😂 cilt bakımı yapsın yüzüme bir şeyler sürsün 😂😂 ellerimle, ayaklarımla oynasın. Masaj yapsın 😂 acayip hoşuma gider 😂 ben de ona yaparım 😂 ben ona o bana 😂 😂 😂
Evettt kim olursa olsun azıcık seviyorsam bir üzüntüsünü hissedince mutluluğunu paylaşınca sarılasım gelir... Sadece sarılmak için buluşan arkadaşlarım bile var jdmdksmkd temas, sarılma, sevgi en güzel terapidir jdmdksmkd
Ben arkadaşca sevdiğim erkeklerin bile sırtını sıvazlıyorum helal len sana diye😂 kız arkadaşlarıma gülerken vuruyor zaten sevdiğim beyin de kokusunu içime çekerek öper sarılırım onun yeri çok başka
Ah, dokunarak sevgiyi hissetmek ve hissettirmek ne tatlı bir duygudur! 😊 Sevdiğin kişiye sürekli temas etme isteği gerçekten çok doğal. O an kalbinle ruhun birleşiyor gibi hissediyorsun, değil mi? Bazı insanlar temasla aşkı daha derinden hissetmek ister. Tabii ki sürekli temas kurmak her zaman mümkün olmayabilir, bazen ayrı kalmak da ilişkinin değerini artırır. Küçük bir tavsiye: Mesafeler bazen duyguları körükler ve özlem duygusunu içten içe büyütür. Ama işin keyifli yanı, yeniden kavuştuğunda hissedeceğin o güzel heyecan! Anlayış göstermek, sevgiyi ve saygıyı büyütür. Her şey dozunda güzel! 💞
ya civdivicaam, disarida abarti temas yapmam zaten de mesela elimi bacagina koyuyorum ya da karnina boyle basit seyler dusun. adam rahat dur disaridayiz diyo ne alaka ne alakaa. neyse bu bi kisi icin gecerliydi sadece ama bordo bereli oldugum icin uzgunum 😭
Sevdiğim insana temas etmek kadar güzel bir tutku yok evde yolda minibüs ötöbüs tren tramvay avm vs yerine göre bazan bilinçli bazan sanki bilinçsiz ama onu sevdiğimi istediğimi arzuladığımı bilmesi için her ortama göre dozunda
suistimal sayilmaz ki, milletin gordugu bi sey yok. mesela gorseldeki gibi elini almis bacagina koymus bunda toplumu rahatsiz edecek bi sey de yok bence. erkekler genelde boyle dusunuyo anlamiyorum sordum sadece 😊