Ben kötü bir şey yaptım nolur yardim edin?

Cocugun sevgilisi var. Ayni yerde çalışıyoruz çocukla. Bugün maç izlemeye gittik Kadıköye. Kiz arkadaşın bisi demez mi dedim. Bisi olmaz dedi. Çocuk elini kolunu i atti bana baya izlerken. Ben napiyosun dedim sevgilin var dedim "naptigimi ben de biliyorum" dedi. Yaptığımız şey yanlış dedim "biliyorum" dedi. Sonra belime falan sarıldı yolda yürürken sen iki yüzlü bir insansın sevgiline neden bunu yapıyorsun ben kendimi kötü hissediyorum dedim. O da" ben de kendimi kötü hissediyorum" dedi. Ama devam etti. En son ayrılırken beni dudağımdan defalarca öpmeye çalıştı. İzin vermedim. Neden opturmuyorsun dedi. Sevgilin var diyorum biliyorum diyor bana hala. Sonra yüzümü zorla tuttu yanagimdan öptü koklayarak. Bir şey yapamadım ml gibi kaldım elim kolum bağlandı sanki. Benden hoşlanıyor musun diyorum cevap vermiyor. Sevgilini seviyor musun diyorum evet diyor. O zaman bu hareketlerin ne diyorum cevap vermiyor. Kendimi çok kötü hissediyorum iğrenç hissediyorum. Elini kolunu her yerime koydu. Napicam bilmiyorum çok pişmanım. Nasıl yaptım bunu kendime inanamıyorum. Yarın işe gidicem napicam nolur bana bir akıl verin nolur.

Ben kötü bir şey yaptım nolur yardim edin?