Güncellemeler
+1 yıl
Ha birde sonradan hesabin fake oldugunu ogrendim hesap fake attigi fotolar falan hepsi fake simdi ne olacak erkekte olabilir ama olmayada bilir
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir kizla tanistim internetten daha sonra biraz gecti karsilikli fotolasalimmi dedi bende anlamadim kabul ettim sonra nüde foto atti hemen bendende istedi bende bir anlik dalginlikla attim 2 gun tek attik birbirimizde icerisinde sadece 1 tane bir video vardi yuzum yoktu hicbir fotoda tam hatirlamiyorum atip hemen siliyordum sonra en son attigim fotofrafi kaydetti bende sil dedim istemezsen silerim dedi sildim dedi ama kanit falan atmadi sonra zaten hemen bitirdim ilk kez boyle birsey yaptim 1 ay 25-26 gun once oldu bu olay halen korkuyorum birsey yapacaka gibi hissediyorum. Sizce birsey olur mu? yapacak olsa bu sure icinde yaparmiydi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Arkadaşım kusura bakma da abazan mısınız niye böyle bir şeyi yapıyorsunuz ki güven olmadan
Ne bileyim bu gune kadar kiz arkadsim bile olmadi bende bir anlik cahilikle attim 1 ay gecti birsey olur mu diye soruyorum hesap fake
Hiç erkek arkadaşım olmadı o durumu da hiç yaşamadım bilemem umarım bir sorun olmaz inşallah kişisel bilgilerini falan vermemişsindir
Seni internetten ifşa edecek.
Yapsaydi 1 ayda yaprmaydi
Birde sinir bozmak icin bana yazmazmiydi attim diye
Belki yapmıştır sen görmedin. İfşa etti geçti niye sana yazsın
Yaptiysada gecti gittimi yuzun gozukmuyor fotoda zaten
Gerçek ismini ifşa ederse ya
İsmimi google den yuzlerce farkli sekilde arattim ve cikmadi ayni zamanda bu isme dunyada sadece ben sahip defilim
İyi korkmana gerek yok
Allah korusun, ama isterse seni şikayet edebilir.
Ne diye sikayet edecek
Nude fotoğraf attığın için şikayet edebilir.
İyide o da atti birde rizasi var o at dedi oyle durumda sikalet edemez diye biliyorum
Ama sorunda kendi gönderdiği resimleri sildiğini yazmamış mıydın?
Ben gonderdim sildim o da atti o silmedi fake cunku o surekli bana foto at diyordu
Yani şahsen fake hesap üzerinden bu tür şeyler yapanların iyi niyetli olmayacağı, kesinlikle bir amaç peşinde olduğu düşüncesindeyim.
Ayrıca şu anda onun resimleri mi duruyor, yoksa senin resimlerin mi?
Benimki onda onun resimleri fake zaten internette var benim 1 resmim
Kusura bakma, ama tam anlamadım. Şimdi, onun sana gönderdiği resimler aslında ona ait resimler değil, ama senin ona gönderdiğin resimler sana ait resimler ve o sana gönderdiği resimleri sildiği halde senin ona gönderdiğin resimler hâlâ duruyor öyle mi?
Doğru mu anlamışım, yanlış mı?
Yanlis analdin o fake orasi dogru ben attigim fotograflari siliyordum attiktan sonra o atinca silmiyordu ordan anladim fake oldugunu birde attigi fotolar internette var zaten
Anladım. O halde bir şey olsa bile senin başının yanacağını sanmıyorum.
Peki dava disinda baska birsey yapabilirmi
Mesela ne gibi bir şey?
Ne bileyim fotografi yaymak gibi mesela ya da kullanmak
O da olabilir. Bu devirde hiç kimseye güvenmeyeceksin ve her zaman, nerede olursan ol eline, diline ve beline hakim olmayı bileceksin.
Yani yuzum gozukmuyor gerci ama
Neren gözüküyor?
Nüde atigima gore nerem gozukuyor olabilir?
Anladım.
Peki hesabın gizli mydi, yoksa herkese açık mıydı?
Kötü tabi