Ben çok kötü bir sey yaptim?

2 yıldır aynı sınıfta olduğum, cok samimi olmadığım ama arkadaş ortamında sohbet ettiğim anlaşabildiğim (yani baş başa hiç dışarı çıkıp oturmuslugumuz yoktur ) bir kıza ihanet ettim. Kendimi çok kötü hissediyorum.

Kızın adı X olsun. X , sevgilisi , 3 erkek 2 kız olduğu bir ortamda puba gittik dün gece. Her sey güzeldi sohbet muhabbet eğlence gayet tatli gidiyordu. X in sevgilisinin doğum günüydü. Tekila shot için birbirlerini gaza getirdiler çocuk 13 shottan sonra kafayı buldu bildiğiniz sarhos oldu. Erkekler koluna girdi çocuğu eve birakicaz mecbur herkes evine gidecek. X in evi en yakın olduğu için onu bıraktık önce. Aklı kaldı haliyle biz dedik merak etme eve bırakıcaz haber veririz bir sikinti yok vs. Diğer iki kız zaten oda arkadaşı onları da yolculadik. İki erkek önde biz çocukla arkada oturuyoruz zaten eline poşet verdik o derece leş durumda. Arada baya mesafe bıraktım ben kusmaktan kusan insanlardan vs nefret ederim. Çocuk durup dururken elini bacağımda gezdirdi yanıma yaklaşıp gözümün içine baktı tuhaf tuhaf. İçli içli baktı ama. Sonrasında eli yanlış yerlere kaymaya başladı ben çok kötü oldum bir sey diyemedim o an tepki gosteremedim napiyorsun diye sarhos çünkü. Evime gelmemeize rağmen indim hemen beni burada indirin diye. çok garip hissediyorum bu benim suçum değil ama k an bu yaptığın taciz napiyoesun sen diye niye tepki göstermedim ya da o çocuklara neden söylemedim buna bir süre müsaade ettim bilmiyorum. Bana akıl verin delireceğim

Ben çok kötü bir sey yaptim?