Sürekli birbirimize gittiğimiz bi arkadaş vardı eşler vesilesiyle tanışmıştık ama son zamanlarda baya değişti kiz sürekli beni bizi kıskanmaya başladı saçma sapan hareketler yaptı sonra yeni biriyle tanışınca bizimle iletişimi kesti o kızı da bize karşı doldurdu bende bunu yüzüne vurdum iki yüzlüsün falan diye olay baya büyüdü eşi bunu aldatmıştı ve Şu an ikinciye hamile benimde giyimimle ilgili laflar etti bende damarıma bastığı için senin eşin seni aldattığı için sen çok haketmişsin bunu dedim kızının adını da sevgilisinin adını koycak oh iyi oluyor sana müstahak dedim çok mu ağır konuştum ama o da bana giyimimle ilgili ağır konuştu sen kendin lafını ettiriyorsun gibisine bir söz kullandı çok ağrıma gitti sizce haksız mıyım
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tamam onun yaptığı da doğru değil ama sen baya ileri gitmişsin ağır olmuş yani özür dilemelisin
Ben dilerdim zaten ama daha da fazlası var yani bu giyim konusunu ilk eşi demiş arkamdan işte böyle nasıl giyiniyor falan diye hem de yüzümüze güldüler tekrar karisi böyle söyleyince çok zoruma gitti ama bende damarıma basılınca gözüm biseyi görmüyor keşke demeseydim ama dedim işte
Sen dile yine de sonra da zaten bir daha görüşmezsiniz ben şahsen böyle bir arkadaşım olsa görüşmezdim konuşmadım bir daha onla yani arkadaş dediğin senin fikirlerine giyim tarzına herşeyine saygı duymalı desteklemeli sana zararı dokunan üzen kişileri hayatından çıkarmalısın faydası yoksa zararı da olmamalı o yüzden takma kafana boş ver ben öyle yaptım gereksiz insanları hayatımdan sildim sen de öyle yap:)
Çok teşekkür ederim ya gerçekten o kadar iyi geldi ki bu yazı
Sürekli evime geldiğinde de dip bucak bakıyordu biseyler arama derdindeydi artık çok sıkılıyordum ve mecbur kalıyordum hep bi yandan iyi ki tartıştık ve bitti diyorum bir yandan da üzülüyorum işte ne biliyim
Rica ederim iyi gelmesine sevindim yani şimdi üzülme de demiyorum yani illaki bir yasanmisliginiz anılarınız vardır ister istemez üzülür insan ama böyle bir arkadaşlığın devam etmesi de ikiniz için iyi olmaz toksik bir arkadaşlık olur ama kötü düşünme yani belli olmaz belki daha iyi insanlarla tanışırsın zaten hayat kısa belli olmuyor kime ne olacağı o yüzden hiçbir şeyi çok takmamak ve kırmamak gerek kırmadan arkadaşlığınızı bitirmeniz daha iyi olur
Bugün çok kırılıp döküldü daha da toplanmaz olan oldu artık yapacak birsey yok bence ama haketti dimi sonuçta ben konuyu kapatırken o hala ısrarla açıp benim giyimime kadar getirdi lafı bende sessiz kalamazdim
O da haksız tabii ki senin giyimine ne diye karışıyorsa senin sözlerin de ağır olmuş ama durduk yere söylemişsin sonuçta neyse takma ya artık olan olmuş
Ne içiyorsunuz ekip olarak merak ettim
Ya cidden fikrinize ihtiyacım var böyle söylemeyin kendimi kötü hissediyorum
Hangi fikirden bahsediyoruz
Çok kaba canladığım eşler vasıtasıyla tanıştığımız dediğin durumda iki erkeğin eşleri olarak birbirinizi iletişime geçmişsiniz Karşı taraftaki eş eşini aldatıyor Bu noktadan sonra hiçbir şey anlaşılmıyor
Ya evet kızın eşi aldatıyordu onu bir de kızları olacak sevgilisinin adını kızına koycak adam ben bunu biliyordum sonra baktım bu adam arkamdan laflar etmiş açık giyiniyor falan diye benim de çok gücüme gitti karisi da kendin ettiriyorsun giyimine laf dedi bende susamadım saydırdım sen kendi eşine bak çocuğunun adını sevgilisinin adını koyacak sen hakediyorsun aldatılmayi falan dedim biliyorum bende ağır konuştum ama siz ne yapardınız mesela eşinizin giyimine laf edilseydi
15 yıl evli kaldım ve hiçbir senaryoda eşimle dahil olduğum bir ortamda arkadaşım ya da dostum benim eşimin kıyafeti ile ilgili herhangi birinin yorum yapamadı en azından kalitemiz ve dostlarımızın ahlakı böyle bir senaryodan çok uzaktı
Benim eşim de hep çok sessiz kalıyor zaten olanlar bu yüzden oluyor beni pek savunmuyor bende ağzımda ne varsa söyleyen kendimi ezdirmeyen bi tipim bu yüzden zaten ne geliyorsa hep benim başıma geliyor kendim hep cjkmazlarda kalıyorum
Erkeğin eşine karşı olan davranışlarda pasif kalıyor olması konusu kadın için yaralayıcı bir durum
Tamam demiyoruz ki ortaya bir cinayet çıksın
Ancak bu tip bir pasifizasyonda bana sağlıklı gelmiyor bu görüntüye göre eşinle de konuşsan çok güçlü bir arkanda durma ortaya koymayacaktır
Burada yapılacak en sağlıklı durum böyle ortamlardan uzak durmaktır
Vaktinizi alıyorum ama çok ihtiyacım vardı bu konuşmaya.
Eşimle bu durumu çok konuştum bugün yine konuştum adam özür dilesin falan demiş ama kötü bir üslupla eşim yine tamam demiş ya o kadar zoruma gidiyor ki hersey özür dileyesim varsa da dileyemiyorum çok yalnız hissediyorum eşim kendi çok iyi biri aslında ama eşini bile savunamayan biri
Eşinin iyi olması ve hangi kritere bağladın bilmiyorum buradaki durumu kurtarmıyor
Ortada Çok kalitesiz diyaloglar ve ilişkiler söz konusu
Rica ederim konu vaktim Alman değil konu ruhunun ve duygularının zedelenmemesi
O adam mesela eşini hiç sevmiyor sürekli aldatmasına rağmen bugün bir savundu bir korudu ben hayretler içerisinde kaldım ki ben haklıydım bunu eşim de gördü ama yine biz sustuk onlar üstte kaldı
Dediğim gibi pasifize olmuş bir karakterle evlisin bu çok da pozitif ve çevrilecek bir konu değil
Gerçekten fazlasıyla kalitesiz ilişkiler arkadaşlıklar var burada asla hiçbiri dengim değil düşünün kıyafete bile laf yapacak tipler.. askerler bide bunlar ben onlardan utanıyorum resmen eşim sayesinde de mecburen takılmak zorunda kalıyorum çok kötü hissediyorum ya nasıl arkadaşlıklarım vardı bekarken şimdi başka şehirde çok yabancıyım herseye
Evliliklerde sıkça yaşanabilen bir durum
Evlilik öncesi süreçler Ve evlilikten sonraki süreçler çok farklı hale gelebiliyor
Birçok durumda erkeğin yaralayıcı Erk olma halini eleştirsem de
Işi noktasındaki kadına olan pasifliği ya da çevreye karşı duyarlılığı ya da savunması eksikliği kabul edilebilir bir durum değil
Peki bana ne önerirsiniz
Pratikte en doğru çözüm evlilik terapisti olacaktır
Çünkü temel sorun bu konu ile ilgili olarak erkeğin pasifliği
Terapist bu noktada eşinin sosyal ya da etimolojik geçmişini sorgulayacak ve erkek rolünün gerekliliklerini hatırlatma yoluna gidecektir
Lüzumsuz konuşmalar üzücü
Haksız mıyım peki sizce
Haklısın ama ne biliym daha yumuşak bir tepkimi verseydin
Allah siz gibilerden bizi korusun
Ne alaka ki düşünsenize eşinizin giyimine laf yapılıyor sizin zorunuza gitmez miydi
Ne dedi ki giyimin konusunda
Ne giyiyorsun ki