Kötü bir şey yaptım?

Merhaba ben biraz önce kötü bir şey yaptım ben muhafazakar bir insanım kapalı dar giyinmeyen ne bileyim işte camdan bile bakmıyorum evden hiç çıkmıyorum en iyi üniversitede tıp okuyorum kafamı eğerek geçerim namazımı kılarım oruclarimi tutarım asla kötü bir şey yapmazdım ta ki komşumuz var oda elektrik elektronik mühendisliği okuyor oda benim erkek halimdi ve ilgimi çekiyordu açıkçası evden hiç çıkmaz hiç erkek gibi deildi kendisi evde annesinin babasının yanından ayrılmaz haliyle bu zamanda da böyle kişiler bulmak oldukça zor benim annem ile de onun annesi çok iyi arkadaş annem babamdan kaçtı bu arada ve annanemin evinde kalıyorduk ve ben komşumuzun çocuğuyla daha hiç konuşmadım bile biraz önce annesi ile ben mevlüte gidecektik ben onların ziline bastım erkek çocuk çıktı işte ilgimi çeken buyur dedi bende annen yok mu dedim hayır o burada yok dedi nerde dedim ben oda evde yok şu an dedi bizim evde de kimse yok kapıyı kapatmıştım annemde evin anahtarı biz gpeinceye kadar annemde çalışmaktan gelir diye düşündüm haliyle dışarıda kaldım başka bir komşumuz niye bekliyorsun dedi girsene annesi gelesiye kadar oturursun dedi bize ben utandım tabi çocukta utandı ikimizde bir şey diyemedik oda kapıyı açtı beraber otururken ben günah işledim ve çok utanıyorum beni de bozdu ne yapmam gerekir hiç yapmamıştım daha önce çocuk bu arada zorla yapmadı bir anda gelişti bende anlamadım ne olursunuz fikirlerinizi söyleyinn

Kötü bir şey yaptım?