Merhaba ben biraz önce kötü bir şey yaptım ben muhafazakar bir insanım kapalı dar giyinmeyen ne bileyim işte camdan bile bakmıyorum evden hiç çıkmıyorum en iyi üniversitede tıp okuyorum kafamı eğerek geçerim namazımı kılarım oruclarimi tutarım asla kötü bir şey yapmazdım ta ki komşumuz var oda elektrik elektronik mühendisliği okuyor oda benim erkek halimdi ve ilgimi çekiyordu açıkçası evden hiç çıkmaz hiç erkek gibi deildi kendisi evde annesinin babasının yanından ayrılmaz haliyle bu zamanda da böyle kişiler bulmak oldukça zor benim annem ile de onun annesi çok iyi arkadaş annem babamdan kaçtı bu arada ve annanemin evinde kalıyorduk ve ben komşumuzun çocuğuyla daha hiç konuşmadım bile biraz önce annesi ile ben mevlüte gidecektik ben onların ziline bastım erkek çocuk çıktı işte ilgimi çeken buyur dedi bende annen yok mu dedim hayır o burada yok dedi nerde dedim ben oda evde yok şu an dedi bizim evde de kimse yok kapıyı kapatmıştım annemde evin anahtarı biz gpeinceye kadar annemde çalışmaktan gelir diye düşündüm haliyle dışarıda kaldım başka bir komşumuz niye bekliyorsun dedi girsene annesi gelesiye kadar oturursun dedi bize ben utandım tabi çocukta utandı ikimizde bir şey diyemedik oda kapıyı açtı beraber otururken ben günah işledim ve çok utanıyorum beni de bozdu ne yapmam gerekir hiç yapmamıştım daha önce çocuk bu arada zorla yapmadı bir anda gelişti bende anlamadım ne olursunuz fikirlerinizi söyleyinn
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
olan olmuş artık davamini istersin ama yaptın bikere
Devamını nasıl isteyebiliriz evli deilim benim elime erkek eli bile degmemisti çok pişmanım ve korkuyorum napmam lazim
karkacak bir şey yok ya yapmisin yani hayatına devam et
Nasıl devam ediyim evlenecek kişi beni istemez artik
neden istemesin ya herkes bakiremi sanki hayatta
Benim ilgimi çekiyordu ikimizde utandik evlenir mi acaba benimle
öyle bir şey varsa daha güzel evlenirsiniz
Nasıl bir şey varsa anlamadim
emsen ondan hosaniyor san evlenin yani oda senle yattiki birşeyler hissediyor evliliğe ikna et en güzeli
Daha ama yaşlarının çok erken ve içimi doldurdu benim ne yapacağım ya hamile kalirsam
istersen özeldenyaz sen bi
Utanıyorum yazamammm
ya yaz bı sanki taniyormuyum ben seni bir şey soylicem faydana senin
Çok saol teşekkür ederim yaz burdan hemen silerim Allah razı olsun senden
olay yeni oldu ise eczaneye git ertesi gün hapı al iç
Evet yeni oldu ne kadar fiyatı biliyor musunuz
pahalı galiba biraz su an net fiyatını bilmiyorum da 300 TL gibi tahmin ediyorum
O kadar param yok maalesef başka yolu yok mu babam ile annem ayrı annem günlük 100 TL ye çalışıyor maalesef başka yolu şöyle litfen
başka yolu yok benim bildiğim en etkili yöntem o
Ne yapacağım o zaman daha da arttı korkum
çocuğa şöyle alsın gelsin ilacı tek yapmadın ya sen
Tamam ne dicem
boşaldın icine ilaç al gel ben çıkamıyorum evden dicen gidip alacak
Konuştuk kendisi ile rhaatladim ya aynen şöyle bir gelişme oldu ben seninle kalan ömrümü geçirmek istiyorum dedim kendiside bana bende seninle geçirmek istediğim için içini doldurdum dedi bende ama hamile kalırsam dedim oda bunun için çok erken yaslarimiz dedi ben sana ertesi gün hapı alacağım ama bundan sonra düzenli ilişkiye giriceksin benimle ve sadece benim olacaksın dedi bende son dediğini düşünmem lazım dedim
iyi bari en azından böyle olması rahatlamış seni
Evet evet tam bana göre biri kötü hiçbir alışkanlığı yok jdnxjdjd
AA ne güzel işte peki son dediğini ne gapmayi dusunuyor sun vercen mi yine
Hayır bı hap aldirayim sonra nadiren yaparim
he senin de hoşuna gitmiş anlaşılan
Evet evettttt çok mutlu oldum bı tarafım hüzün bı tarafım mutlu
O kadar hızlı olmamıştır be..
Saçmalama lütfen.
Nasıl hızlı olmamıştır anlamadim
Yahu o kadar muhafazaakar hayat süren bir kadın, Kalkıp da henüz daha tanımadını bir erkeğe bir anda bekaretini vermez bee..
Yaklaşık 3 senedir görüyorum ben onu haraketleri felanda hoşuma gidiyordu of ya çok pişmanım
Tam olarak nasıl gelişti bu olay anlatsana adam akıllı.
İkimizde otururken kafalarimiz egikti assagi doğru ilgimi çekiyor diyordum ya kafmain altından bakıyordum oda bana bakıyormuş aynı şekilde daha sonra şeyi kalkmış bende sulandim elbisem ıslandı bildiğin daha sonrasını anla artik
Tamam olan olmuş artık, yargılacak değilim seni.
İlişkiden sonra hiç görüştün mü o çocukla?
Demin annesi geldi annem bı yarım saatte gelecek gitmiyormusuz mevlüte onu bekliyorum
Sen şu an onun evindemisin halen?
Evet
Şaka gibi gerçekten.
Yani olay olur olmaz hem koştun buraya mı geldin 😀
Gidip bi adtest alaydın bi tövbe edeydin yaa
Banyo yaptim içimi temizledim ancak içimi doldurdu döllenme oldu diye tahmin ediyorum şimdi hamile kalırsam ne yapmam gerek
Neden ulu orta konuşuyoruz acaba?
Dm ye gelmek ister misin
Silerim merak etme
Yani afedersin ama elin adamının koynuna girerken sorun yok da, burada dm ye gelmeye mi utanıyorsun?
Evet öyle elin adamı değil hem ne alaka
Neyse canım hiç münakaşa edecek dermanım yok valla.
Gelmek istiyorsan gel, İstemiyorsan Git tövbeni et, İnşallah Allah Affeder.
Buradan yaz lütfen çok memnun kalırım ya
Hiç inandırıcı değil anlattıkların Ayrıca tıp okuyorum diyosun içime boşaldı hamile kalır mıyım diye soruyosun
Üroloji okumuyorum tıp okuyirum
Yuh olm ne ara gelişti bu olay ahabwöwüwçwösğ
Evet çok utanıyorum ve çocuk benden ortalama 1 yaş küçük ama benimle evlenirmi bilmiyorum benidme hoşuma gidiyordu tam bana göre biriydi
Hepsini okudum ama inanmıyorum sana
Nasıl yani
Zina yapmışsın Kendini dindar gibi gösteriyorsun burada motivasyon arıyorsun. Trolsün
Trol felan deilim boş yapacaksan yazma
Troll
değil