Güncellemeler
+1 yıl
Gidicem galiba 😞
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir çocuk var biraz sapık konuşuyo benimle o öyle konuşunca bende öyle konuştum buluşalım diyo tek gel diyo gitmeli miyim bişey yapmaz dimi bana amacım sadece eğlenmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
hayır gitmemelisin büyük ihtimalle amacı cinsellik tek gel dediğine göre de bir şey yapacaktır zaten gitme hayatından çıkart direk
Sadece sevişirim ya çünkü aklımda hep böyle sapık şeyler var çok mu sapık bir kızım😞
hayır tabi ki de sapık demek hakaret gibi algılanır sapıklık değil de senin daha çok libidon yüksek gibi ki bunda da bir problem yok yani insanların libidosu yüksek olabilir bu gayet normal önemli olan onu kontrol etmek ama dediğim gibi bunun sana yaklaşım tarzı iyi gibi durmuyor tek gel diyor çünkü yani amacı cinsellik ama o sadece sevişmeyi değil ilerisini de planlıyor büyük ihtimalle o yüzden gitmesen daha iyi gibi
kalabalık buluşacağımız yer bişey yapamaz
o zaman sıkıntı yok gidebilirsin kalabalıkta zaten bir şey yapamaz doğru
Evet zaten hiç arkadaşım yok yalnızım 😢
yalnızlık kötüdür ama yani böyle yanlış karaktersiz biriyle olmaktansa yalnız olman daha iyi bence yani aslında yalnızlık ne kadar kötü de olsa üzücü de olsa bazen ödüldür böyle insanlar olacağına hiç olmasın daha iyi yani
Canım çok sıkılıyor hep evdeyim sadece eğlenmek istiyorum o yüzden gidicem biliyorum bende amacının farklı olduğunu ama gidicem bende az değilim çünkü maalesef 😞
e tabi canın çok sıkılır hep evde olunca normal mesela bende aynıyım hep evdeyim sosyalleştiğim tek bir yer var oda burası kafamı dağıtabiliyorum zaman geçirebiliyorum burası olduğu için iyi geliyor yani hem insanlara faydam dokunuyor onlara yardım etmeye çalışıyorum hem de ben burada zaman geçirmiş oluyorum ama işte dediğin gibi hep evde olmak can sıkıcı oluyor ne kadar yapıcak bir şeylerde bulsan yine de canın sıkılıyor ister istemez eğlenmek istemen zaten çok normal eğlenmek herkesin hakkı sonuçta ama işte dediğim gibi yanlış insanlarla olmaktansa yalnız olmak daha iyidir en azından seni üzen kıran biri olmaz o yüzden iyidir
Üzülmem sevmiyorum çünkü onu
o zaman sıkıntı yok git güzel güzel eğlenmene bak
Saçmalama ya gitme, amacı belli zaten kendini bu kadar küçük düşürme lütfen hem cinsin olarak söylüyorum.
İçinden geçer! Sonra burada yeni soru sorarsın neden kullanıldığına dair
Hayır ya yapamaz çünkü kalabalık buluşacağımız yer
Tamam demek ki tenha anları kollayacak
Ne
Kızım sen saf mısın? Adam yılanı salmış geliyor. Sen diyorsun bir şey yapar mı
Saf değilim bende biraz sapığım ama şey yapmam yani anladın sen
Adam sana tecavüz ederse ne halt yicen
Buluşacağımız yer kalabalık
Birlikte olmak istiyor işte belli ki
Gidersem zorla yapar mı
Ne bilim
Yarın gidiyorum