Çok kötü bir şey yaptım yardım edin lütfen?

Ben üniversiteye gidiyorum. Bizimle aynı bölümde bir çocuk var. Çocuk acayip sessiz hiç konuşmuyor insanın yüzüne bakmıyor. Sunum yapmamız gereken ödevler dersler oluyor onlarda bile hep zorlanıyor. Her neyse biz geçen sene arkadaşlarım acayip saçma bir konu da iddialaşıyorduk. Konu da yok sen istesen birisini hemen etkilersin etkileyemezsin tarzı bir şeydi. Sonra dedim ki ben bu çocogu etkilerim sevgili bile olurum. Arkadaşlar da hayır canım sunum bile yapamıyor asosyalin teki o falan filan. Ben ertesi günden itibaren çocuğun günaydın demeye gördükçe gülümsemeye. Bazen gruplaşarak yapmamız gereken şeyler oluyor eğer ikili olucaksak hemen yanına gidip gel birliktelik yapalım ödevi demeye başladım. Böyle böyle açıldı biraz. Sonra konuşmaya başladık ama o sadece dinliyordu hep onu cesaretlendirdim o da konuştu bir süre sonra gerçekten sevgili olduk. Bana geçmişinden bahsetti. Ailesi ile çevresi ile hiç iyi şeyler yaşamamış. T*cz ş*d*t falan her şey var. Çok kötü hissettim kendimi. Daha sonra ben gerçekten aşık oldum. Benim ailem moderndir tatillerde boş zamanlarda hep bize gittik ailemle tanıştı bizim evde birlikte kaldık (ailem üninin komşu şehrinde olduğu için rahat oluyordu gidiş geliş) bir kaç defa birlikte bile olduk çocukla. Nerdeyse bir yıl olucak sevgili olalı üç ay kadar kaldı birinci seneye. Arkadaşlarım da ayrık artık bundan diyor. Ben gerçekten aşık olduğumu söyleyince dalga geçiyorlar çünkü çocuk hâlâ sessiz sadece benimle konuşuyor. Gider söyleriz iddia için olduğunu diye tehtit ediyorlar biriside videoya çekmiş o günü videoyu izletiriz ayrıl diyorlar. Ne yapıcam ben. Çok üzülür zaten hep üzülmüş. Çok seviyorum onu ilişkim bitsin istemiyorum
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar anlatım her şeyi. Anlatırken tutamadım kendimi ağladım. Onun da gözleri doldu. Ayrılmadık fakat çok üzüldü. Vedalışırken sarıldık ama çok isteksiz sarıldı. Nasıl gönlünü alırım ki onun. re-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
Güncellemeler
1 yıl
Yardım eder misiniz? Yeni yıl hediyesi almak istiyorum ama ne alayım? Zaten bir çok hediye aldık bir birimize ama bu daha özel olsun istiyorum. Kupa saat falan almak istemiyorum. Sporu ve kitap okumayı çok seviyor ama ben ne kitap ismi söylesem kitabı geçtim yazarın öz geçmişine kadar anlatıyor. Fenerbahçeli kendisi ne alayım fikir verir misiniz.
Çok kötü bir şey yaptım yardım edin lütfen?