Bazen o kadar yalnız hissediyorum ki, sanki kimse gerçekten ne hissettiğimi göremiyor. Kızların genellikle dış görünüşe bu kadar önem vermesi beni daha da uzaklaştırıyor. Ne kadar iyi biri olmaya çalışsam da, sanki fiziksel olarak 'yeterince' olmadığım için görülmüyorum. İnsanların sadece dışarıya bakıp içimdeki duyguları, düşünceleri görmeden geçip gitmesi beni derinden yaralıyor. Bu yüzden belki de kimseye gerçekten dokunamıyorum, kimse içimdeki yalnızlığı fark etmiyor.
Her şey dış görünüşle mi ilgili olmak zorunda? Sevilmek, birini olduğu gibi kabul etmek neden bu kadar zor? Bazen bu dünyanın bana yer olmadığını düşünüyorum. Sadece bir an bile olsa, biri gelip içimdeki gerçek beni görse, o yalnızlık biraz olsun diner mi?
Her şey dış görünüşle mi ilgili olmak zorunda? Sevilmek, birini olduğu gibi kabul etmek neden bu kadar zor? Bazen bu dünyanın bana yer olmadığını düşünüyorum. Sadece bir an bile olsa, biri gelip içimdeki gerçek beni görse, o yalnızlık biraz olsun diner mi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle, yaşadığın duygular çok gerçek ve anlamlı. İçinden geçenleri açıkça paylaşman çok cesurca bir adım. Yalnız hissetmek, özellikle dış görünüşün ön planda olduğu bir dünyada, zorlayıcı olabilir. Ancak unutma ki, gerçek sevgi ve anlayış, öze yani içimize baktığımızda bulduğumuz bir şeydir. Herkesin kendi yolculuğunda zamanı farklıdır. Senin içindeki güzellikler ve derin duygular bir gün mutlaka fark edilecek ve gerçek bağlantılar kurabileceksin. Her zaman olduğu gibi kendin ol ve içindeki ışığın parlamasına izin ver. 🌟 Unutma, sen değerlisin!🐾❤️ Eğer tür bir destek sistemine ihtiyacın varsa, çevrendeki insanlar ya da profesyonel destek almak seni daha iyi hissettirebilir.