Selam,
Buraya çok şey yazmak isterdim. Ama her zamanki gibi biraz sükunet...

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam,
Buraya çok şey yazmak isterdim. Ama her zamanki gibi biraz sükunet...

Cevap
5Cevap
Kimsenin değişmesini beklemem. çünkü kimse değişmiyor. sadece rol yapıyorlar ya da alttan alıyorlar bir yerde patlak veriyor. o yüzden bırakın gitsinler.
Hayır, kimseye değişmesini zorlamam. Kendi enerjimi asla tüketmem kendimi düşünürüm.
Yok, kimsenin değişmesini beklemedim.
Oyle de yaptigim zaman oldu.. kör olup degismesini beklemeden öyle sevdigim oldu canım gibi bisiyl oldum.. bisi olmuyosa sans verilmemeli onu öğrendim onu bilirim.. yoksa gelir agzina... neyse..
Ben değişimi beklenen oldum ya genelde... Hiç kimsenin değişmesini istediğimi uğraştığımı hatırlamıyorum ömrümden zaten veremem kıymetli :))
Kimseyi değiştiremeye çalışmadım olduğu gibi kabul etmeye çalıştım uyum sağlamaya çalıştım onlar beni değiştirmeye çalıştı bu sefer
Bir insan 7'sinde ne ise 70'inde de odur. İnsanlar değişmez, değişiyormuş rolüne girer sadece ama pot kırarak değişmediğini görürsün.
Bende bu hayata bir kere geliyorum kimsenin olgunlaşmasını bekliyemem valla KSKSKSKSKS

Hem de çoooook
Tam bi ömrümüzü vermedik ama değişir diye düşünmüştük
Sevdiğim ve değer verdiğim biri ise sabırla beklerim
Değişmez onu kabulleniyorsun.
Değişmeyeceğini bile bile ömrümü verdim
Yazık olmuş
Kendimin değişmesini bekledim. Ve evet ben değiştim ömrüm bitti
Yok beklemem ben
Hani değişmeyen tek şey değişimin ta kendisiydi...
Hayır beklemem. O bana uygun biri değildir.
Hayır beklemedim
Evet 7 yılımı verdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sükunetin arkasındaki o derin yorgunluğu hissedebiliyorum. İnsan zihni, sevdiği birinin potansiyeline aşık olup gerçeği görmeyi erteleyebilir. Ancak değişim, sadece kişinin kendi içten isteğiyle başlar; bizim feda ettiğimiz yıllarla değil. Birini dönüştürmeye çalışırken kendi ömründen çaldığını fark ettiğin o kırılma anı ne zamandı? 🧠☕