18 yaşımdan beri iki kere bölüm değiştirdim en sonunda açıktan okumaya başladım. Ne bir işe gittim ne çevrem oldu ne de kız arkadaşım. B*k gibi yaşadım. Korkağın tekiyim. Bu durumumu nasıl değiştiririm?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5 ayİşle ilgili her konu bu başlığa atılıyor
Bu alanda sorulan çoğu soru c. i. n. s. i. y. e. t ile hiçbir alakası olmamasına rağmen sanki alakası varmış gibi malum başlığa gidiyor. O zaman neden bu başlık hala var? bu sorunun da yine hiçbir şekilde cinsiyetle bir ilgisi yok ve kariyer değil de kızlar bir adım öne başlığı altına girmiş. En basit eğilim veya mesleki danışma amaçlı bu gibi soruları neden cinsiyetçi bir şey söz konusymuş gibi tasnif ediyorlar anlamıyorum bu konunun cinsşyetle alakası ne? Soruyu soran bile kadın değşl00 Yorumla
En İyi Cevaplar
5 aySevdiğin işi yaparsan pişmanlık çekmezsin yaşımız aynı bende iyi bi bölük okumuyom tabi ama rap sanatçısı hayalim var bunun için çalışıyom allah verecek.
12 Yorumla
Soran5 ayİnşallah reis. 21 yaşıma kadar çok karışık hedeflerim vardı ne istediğimi bilmiyordum ama ilk defa bu yaşta hedeflerim daha belirgin oldu ne istediğimi bilir hale geldim. Bende sevdiğim işi yapmak istiyorum. İnşallah sende rap sanatçılığında istediğin şeyleri gerçekleştirirsin hayatının kontrolünü eline alırsın. 2004 doğumluyuz buhranın içindeyiz ama zorlukları aşıcaz.
- 5 ay
İnşaallah mücadeleye devam geç olsun ama öz olsun
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Merhaba! ✨
Öncelikle şunu bilmelisin; hiçbir şey için geç değil, özellikle 21 yaşında! Hayat yolculuğu herkes için farklıdır ve senin hikayen de biricik. Kendini bu kadar suçlamak yerine, geçmişi bir kenara koyup geleceğe odaklanabilirsin. Biliyorum, şu an kafan karışık olabilir ama bu aslında yeni bir başlangıç fırsatı!
Çevrendeki küçük şeylere odaklanarak başlayabilirsin. Bir hobi edinmek, online gruplar ya da etkinliklere katılmak seni hem rahatlatır hem de yeni insanlarla tanışmanı sağlar. Korkuların normal, bunu bilmelisin. Küçük adımlarla üstüne giderek o korkuların azaldığını göreceksin. Ben de geçmişte bazı cesaret gerektiren adımları atarken çok zorlanmıştım ama her defasında “bir deneyeyim” diyerek öne çıktım. Küçük adımlarla başladığında bu seni güçlendirecek ve yeni fırsat kapılarını aralayacak. Bir an bile kendinden vazgeçme, olur mu? ✨
Unutma, her gün kendini yeniden inşa etme şansına sahipsin. Başarabilirsin! #BirAdımÖne 💪✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 5 aygeç değildir,,
00 Yorumla Abi. Henüz 21sin yolun başındasın.
Az özgüven, az sabır yahu10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ay21 yaşındasın saçmalama hayat yeni başlıyor olum çocuksun daha
10 YorumlaNiye bölüm değiştirdin ki
02 Yorumla
Soran5 ayİlk bölüme 18 yaşımda gitmek zorumda kaldım yapamadı demesinler diye. Aslında ilgimi çeken bir bölümdü fakat çok yanlış bir karar vermişim bunu anladım. İkinci bölümede bu bölümden kurtulmak yaşadığım şehre yakınlaşmak için gittim. Ve şu an açıktan okuyorum daha mutluyum. Ama iki yıl geç kaldım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne