Yakın bir arkadaşım var bizim şirkette geçen senw staj yapan çocuk.. çocuk zaten g* y yani erkek arkadaşım olma durumu yok kankam. Dışarıda yürüyorduk öylesine koluna girdim ben yakın arkadaşlarımla hep böyleyim. Abim gördü geldi boynundan tuttu arkadaşımda elini indirir misin diyince çocuğa arka arkaya en az 7-8 yumruk attı. Ben çığlık atmaya başladım neyse ki ayırdılar. Bir de bağırıyor abim hem kız kardeşime sarkiyorsun hem bana el kaldıriyorsun diye. Asla karşılık vermedi zaten çocuk 60 kilo 170 var var yok abim 190 üstü eski Amerikan futbolu oyuncusu kaslı iri biri zaten gücü yetmez. İki üç dakikada yüzü kan içinde kaldı acildeyiz göz çukuru kemiği kırılmış, iki kaşında da açılma var. Beyin sarsıntısı geçiriyor olabilir uyumasın dedi..
Arkadaşlar ben bıktım artık abimin ruh hastalığından. 29 yaşına geldi evlense falan kurtulsam. Nişanlısı vardı ayrıldı iyice delirdi. Annene demiş erkek arkadaşı baba saldırdı bende kendimi korudum diye annem arayıp bana kızıyor hastahanede olan bizken üstelik.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer