Sevgilim abimi dövdü? Ne yapmalıyım şimdi?

Geçen gün sevgilimle sokaktan geçiyorduk ufak bir işimiz vardı, sevgilim bir Subay ve 2.03 cm falan boyu çok güzel de iri yapısı var kaslı falan... Zaten arada bir görüşebiliyoruz sevgilimle, neyse, biz dolaşırken abimi ve 4 arkadaşını gördük ben kaçalım dedim hangi devirde yaşıyoruz dedi tam geçerken abim Ezgi ne oluyor falan dedi gel sen şöyle dedi abim beni kenara çektiler abim ve kafadarları sevgilime giriştiler sevgilim bak bırak bir şey yapmak istemiyorum bırak dedi bırakmadılar hala dayak yedi bak son uyarım dedi yine bırakmadılar en sonunda sevgilim aniden komando diye bağırdı ve yemin ederim aradan nasıl sıyrıldı Bilmem aradan sıyrıldı en son havada gördüm sevgilimi bir tanesinin kafasına çok sert bir tekme attı ve o düşüp kaldı zaten. Film gibi oldu her şey, abimi ve arkadaşlarını hiç acımadan aralıksız en az 30 dk dövdü. Sokaktakiler gördü ama hiçbir şey yapmadı gidip sordum olay sonunda niye hiçbir şey yapmadınız diye bir amca dedi ki kızım adam 5 kişiyi birden dövdü bize ne yapmaz dedi. Abim kavga esnasında bıçak falan çekince sevgilim abimin ellerini kaldırıp göğüs kafesine tekme attı ve koluna çok garip bir hamle yaptı abim kolunu tuttu ağğ diye bağırdı zaten meğer abimin kolunu kırmış. Hataneye falan gittik işte akşam olaydan en hafif hasarı alan kişinin bile bacağında çatlak var öyle diyeyim birinin de elmacık kemiğini ve burnunu kırmış. Abimdeki hasarlar da öyle, elmacık kemiği burnu sağ bacağı ve sağ kolu kırıldı abimin. Abim akşam babama sevgilim olduğunu falan söyledi de babam bir şey etmedi uysal bir insan. Çocukla falan ayrılmalı mıyım? Veya barıştırmalı mıyım?
Sevgilim abimi dövdü? Ne yapmalıyım şimdi?