Annemin izni olarak erkek arkadaşımla dışarı çıktım geç döneceğimi belirterek ve annem izin verdi gece 2 buçukta döndüm annem baya kızdı sesimi sesimi cikarmadim haklısın anne dedim erkek kardeşim kapıdan girdi üzerime atladı çok kötü dövdü çok ağır konustu kulaklarım duymaz hale geldi annem hicbirsey yapmadan izledi odama gittim şoka girmiştim aglayamiyodum düşünemiyodum tek hissettiğim kafamdaki ağrıydi annem odama geldi bana bağırmaya başladı anne yalnız kalmak istiyorum iyi değilim dedim erkek kardeşim tekrar geldi beni tekrar dövdü bayilmisim sonrasını hatırlamıyorum uyandığımda yatağımda yatiyodum başımda erkek arkadaşım vardı annemi aramış bağırma seslerini duyunca korkup gelmiş ben bu kızı alıp götürüyorum filan dedi annemde al götür istemiyorum evimde dedi erkek arkadaşım kardeşimin yanına gitti neden vuruyosun ablana yazık değil mi dedi cevap vermeden onun üzerine de atladı kafasında cam şişe kırdı erkek arkadaşım karşılık vermedi annemler var diye beni alıp götürmek istedi gitmedim sonra oturduk hep birlikte konuştuk ve şu an ne yapicagimi bilmiyorum erkek arkadaşım kaçalım gidelim diyo annem babam ayrı babam çok ters bir insan babana güzelce olayı anlat gidelim diyo ne yapmalıyım düşünemiyorum babam yaşlı böyle bir durumda sağlıgina zarar gelmesinden korkuyorum ama annemlerle kalmak istemiyorum artık?
Cevabın nedir?
+1 yılŞiddete karşıyım yanı seni dövmesi felan saçmalık konuşmalıydı seninle düzgünce ki annenin haberide varmış dilsiz şeytan gibi susup olanları izlemiş şu an gerçekten canım sıkıldı ama senin gece ikide eve gelmende bir okadar yanlış hadi sen düşünmedin erkek arkadaşın seni düşünüp sana eve daha erkeb gitmeni söylemeliydi valla şiddetin var olduğu bir evde doğru düzgün konuşulurmu ben onuda bilmiyorum şahsen ama sen yinede anlatmaya çalış kaçmak yerine sevgilinle konuş niyeti ciddiyse evlenin değilse ayrıl
02 Yorumla
Soran+1 yılBizde öyle düşünüyoruz ailem kesinlikle izin vermez evlenmemize bu neden bir süre uzaklasip maddi açıdan toparlanıp evlenmeyi düşünüyoruz
- +1 yıl
Bence babanla konuş rızasını al olanları açık açık konuş annenin bildiği halde bu olanlara göz yumduğunu söyle hata yaptım evet gece ikiyecek dışarda olmamalıydım ded güzel bir şekilde konuş
En İyi Cevaplar
Şok oldum. Hayretler içindeyim. Insan kardeşine nasıl kıyar kızına nasıl kıyar? Kaçmak çözüm değil. Erkek arkadaşına da bu konuda yüzde yüz güvenme. Ailenden kaçmak için uzaklaşmak icin hatalar yapma. Biraz zaman geçsin bekle. 2 3 hafta bekle. İyice düşün toparlan. Şuanki psikoloji ile yanlış kararlar alırsın
03 Yorumla
Soran+1 yılSürekli boyleler annem her tartışmada bunu yapiyo annem vursun ağzımı açmam annemdir ama 21 yaşında insanım 18 yaşındaki çocuğa beni dovdurtmeleri zoruma gitti uzun zamandır ayrı eve çıkmayı istiyordum bunu onlara da belirttim ama kabul etmediler ve bu son olayda sabrım kalmadı artık sol kolum tamamen tutmuyo nefes alırken zorluk çekiyorum kafam şişti insanım ben düşman değil insan düşmanına bunları yapmaz
Soran+1 yıl1 senedir zaten okulumun bitmesine az kaldı ailemle tanistirdim onun ailesiyle tanıştım aileme ciddi olduğumuzu söyledim bu yaz nişan filan yapmayı düşünüyorduk ama işte
+1 yılErkek arkadaşın adam olaydı , öyle bir duruma düşmene izin vermezdi , gezer dolaşır 10-11 gibi eve bırakırdı
Gece 02:00'de eve gelerek her türlü sözü haketmiş olmana rağmen dayak yemen hoş değil.
Madem böyle bir şey oldu eve girecek kadar cesur olan , kaçalım gidelim buradan demek yerine ailenden isteseymiş. Bence o çocuktan sana hayır gelmez.00 Yorumla
+1 yılÇok yanlış bir davranış sadece kadınlara değil hiç bir canlıya şiddete hayır.
Diğer meseleye gelince gece 2 de eve gelmen çok yanlış.
Sana birşey olsa bunun acısını ailen çekecek ve evlat acısı dünyanın en ağır imtihanıdır.
Neden bunu yaşayacak olmalarına sebep olacak davranışlarda bulunuyorsun.12 Yorumla
Soran+1 yılBen onlara da hak veriyorum söyledim de anne haklısın benim kızım olsa bende sinirlenirim özür dilerim dedim dövmeye basladilar
- +1 yıl
Olmaması gereken bir durum yaşanmış maalesef. Dövmek ile hiç iyi yapmamışlar.
Dünyada yeri dolmyacak tek şey ailedir. Sen yinede affet onları unut gitsin. Tekrarı olursa bu sefer başka çaresine bakarsın.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
37Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonuna kadar oku! Ben çok merak ediyorum hiç mi vicdanın sızlamıyor lan? Beni tehdit eden bir çocukla konuştun. Beni tehdit etmesine rağmen konuşmaya devam ettin. Aileme ağır küfürler ettin. Benimle sevgiliyken çok sayıda erkekle konuştun. Hem de ben koranavirus olmuşken ve teyzem kalp krizi gecirmişken başka erkeklerle konuştun. Birde beni çok sevdiğini söylüyordun. Bütün bu olan bitene rağmen hiçbir şey olmamış gibi davranıyorsun. Ben seni birazcık kıskandırmak için bi kızla birazcık konuştum, belki neler hissettiğimi anlayıp pişman olursun diye bunu yaptım. Sen ise bana bunca kötülük yapmana rağmen sanki hiçbir şey yapmamışsın gibi bütün suçu benim üzerime yıkıp gittin. Sen cidden insan bile değilsin. Sen hastasın, sen narsistsin sen sadistin önde gidenisin. Ben bu yaptıklarını kendime yediremiyorum. Ben sana hep merahmetli ve sevgi dolu davrandım. Seninle sevgiliyken hiçbir kızla konuşmadım. Sen ise bir sürü erkekle konuştun. Sen cidden çok ilgi ors, p^susun. Bana bu yaptığın kötülüklerden dolayı senin gibi bir narsisti hiçbir zaman affetmeyecem. Hak ettiğini yaşıyorsun. Ben melek gibi iyi bir çocuğum lan bana bunlar yapılmamalıydı.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi ne olursa olsun sana o şekilde davranmaya hakları yok benimde ablam saat 2,30 larda eve gelemez biraz abartı bir davranış ama yinede o şekilde davranmazdım
Sevgilinle uzun bir geleceğiniz olacağını düşünüyorsan bilir ona kaçma saçma bir davranış olur ailenle konuşmayı dene olmuyorsa eğer okuyorsan yurtta vs kalmanı tavsiye ederim13 Yorumla
Soran+1 yılOkuyorum yurt ev vs kesinlikle izin vermiyorlar defalarca konuştum eve 2.30 geç bir saat ama arkadaşım evlenmişti ve hamile olduğunu duydum yanına gitmek istedim erkek arkadaşımın da izin günüydü gidelim dedi fakat kız 11 de işten çıkıyormuş bende bunu anneme söyledim ve kızla aramızda 1 saat yol mesafesi var annem izin verdi bende gittim 11 buçukta ordaydim zaten 1 saatte dönüş çok fazla durmadim yani ve kendisi izin verdi
- +1 yıl
Anladım. Ama ben o saatlerde gidip geleceğini yani izni öyle aldığını anlamamıştım
Kardeşinin ve annenin sanırım biraz sorunları var psikolojik olarak
Soran+1 yılEvet öyle
Kac yasındasın tamam Şu an kaçmak çözüm gibi ama elinde bir ekonomik özgürlüğün var mı ailen sana bunu yapıyor belkide sevgilinde yapacak kimsesiz olduğun icin evdekilere küs konuşma ama ne olursa olsun onlar ailen donup dolaşıp gideceğin yer gene orası
03 Yorumla
Soran+1 yıl21 yaşındayım konuşmak çözüm değil her konuda boyleler her tartismada annem evimden git diyor başımda üvey baba var zaten
- +1 yıl
Üvey babanın olduğunu bilmiyordum benimde tanıdığım bir kaç kişi var böyle maalesef.
En iyisi seni seven vaya sevdiğin birisi ile sevdiğin yoksa bile dürüst temiz birisi ile bir yuva kur kendi evinde yaşa.
Kardeşin seni dövmekle çok ama çok güzel bir harekette bulunmuş daha güzeli bacaklarını kırmak olacaktı. Kızını ya da kardeşini başı boş bırakırsan ya kadın olarak eve döner ya da neyse...
ben kardeşinin yerinde olsaydım saat 9 da seni arar yarım saate evde olacaksın derdim eğer olmasaydın kardeşinin yaptığını yapardım.
Kızını dövmeyen dizini döver. Kardeşimin basına kötü bir şey gelip de benim başım ağrıyacağına kır bacaklarını onu başı ağrısın.
Toplumun ahlaki değerleri bitmiş bitmiş...00 Yorumla
+1 yılkardesının yaptıgı dogru bır davranıs değil fakat gece 2 de girmen eve yanlış olmuş herkesın dogruları yanlısları kendıne demekkı kardesıne gore ge e 2 de gırmek eve yqanlış eger onlarla yasıyorsan maalesef bazı konularda uymak zorundasın..
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır kabullenmedigim nokta ben izin alarak gittim nerde ve kimle olduğumu biliyorlardı gelip 17-18 yaşında ki çocuğa beni dovdurtmeleri çok zoruma gitti
+1 yılİyi de izin vermişse sonrasında neden cemkiriyorlar. İzin almışsın o da vermiş.. Şikâyet et kardeşini.. sana vurmaya hakkı yok.
13 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmama dahi izin vermediler yani anne sen izin vermiştin o yüzden gittim vermesen gitmezdim diyemedim
- +1 yıl
Dediğim gibi şikayet et, bayıltana kadar dövmek nedir?
Soran+1 yılBen onuda düşünüyorum yaşıda daha küçük hayatı mahvolur şikayet edersem ben onun ablasiyim tek düşüncem onlardan uzaklasmak
+1 yılİmkanin varsa sevgilinede bel baglamadan o evden ayril babaymis anaymis kardesmis sonuna kadar sev ama yarin obur gun onlar gelip senin hayatini kurtarmayacak ve yaptiklari cok yanlis. Bu tur durumlari tecrube eden bir insan olarak sana bir tavsiyemdir. Gelecegini kurtar ucunda ölüm yok en kotu gider orda burda calsiirisin psikolojisi bozuk insanlarin yaninda duzgun insaninda psikolojisi bozulur aile bu et tirnaktan ayrilmaz korkma ailemi kaybederim diye..
00 Yorumla
+1 yılGece 2.5 cok gec bir saat. Annen endiselenmis olabilir dogal bir sey bu ama. Erkek kardesin sanirim annenden felan cok yüz almış hayvan oğlu hayvan. Bana kalirsa babanla konus sonrada git o evden. O ayıyla yüz yüze bakma.
10 YorumlaBöyle önemli konulara böyle sitelerde cevap arama. Ama aklıma gelen en mantıklı şey, şu an pek mantıklı düşünemiyor olabilirsin. Biraz zaman geçsin sonra karar ver.
00 YorumlaÇocuk haklı gibi bilmiyorum daha önceden de yaptın mı böyle sorumsuzluk. Vurması yanlış diyebilir herkes ama bir insanı kolayca tahrik edebilirsin ki bu önemli bir olay.
00 YorumlaÇok geç gelmişsin eve ama. Gece 2 nedir? Tabi bu seni dövmesini haklı çıkartmaz o ayrı. Eğer durumunuz müsaitse basın gidin
10 YorumlaSende geç dönmüşsün be baya ama bu olayda dayaga gerek yokmuş erkek arkadaşının yerinde olsam kardeşini değerdim
00 Yorumla
+1 yılGece ikide gelmen normal değil fakat kardeşin ve annende normal değil. Bir erkeğe uyup hayatını karartma. İş bul çalış ayrı eve çık.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılyani sorunun troll olduğunu umuyorum
troll değilse bile gecenin 2 buçuğunda gelip ne ekliyordun ki00 Yorumla Erkek arkadaşinla evlen. gece 2 de gelmek zorunda da kalmazsın. o nasıl bir anne ayrıca. kızına şiddet uygulanıyo sesi çıkmıyo. kendi de kadın güya
01 Yorumla- +1 yıl
Dilsiz şeytan gibi olanları izlemiş bildiği halde kızının kiminle olduğunu kız gizli bir işte çevirmemiş annesi o saate kadar arayadabilirdi kendisinin geç gitmesi evede düşüncesizlik tabi sevgiliside onun iyliğini düşünüp eve gitmesini söyleyebilirdi
Dayak olmamış ama gece 2 buçuk hiç olmamış be kardeşim ben olsam bende sinirden deliye dönerim
02 Yorumla
Soran+1 yılOnlardan gizli birşey yapmadım haberleri vardı aradılar arkadaşımlada konuşturdum tamam gecikme dedi yemek yedik kız işten çıkmıştı ondan sonra kalktım geldim
+1 yılKıza el kaldırmak kolay onun ben erkekliğini si kiyim
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 594 cevap paylaştı. Ne yaparsan yap. Dövülmeyi haketmez kimse. Basın gidin
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle👍
+1 yıldirekt savcılığa dilekçe ver reşitsen evden ayrılırsın karışamazlar reşit değilsen çocuk sıgınmada kalman sağlanır
20 Yorumla
+1 yılBunlar bizim bildiğimiz Türkiye'de oluyor değil mi?
00 YorumlaAnnen sana izin veriyor erkek arkadaşınla sen gece eve 2 de gelıyon erkek ardasın erkek kardeşinle konuşma cesareti buluyor vay be
00 Yorumla
+1 yılGece 2 de geldiysen demek ki çocukla ilişkiye girdin, kardeşin ondan dövmüştür.
00 Yorumlavar mı senin bir fikrin okumadım hepsini ama ordan başayalım
07 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum kafam çok karışık gitmek istiyorum tek düşüncem okulum yarım kalicak ve babam çok üzülür mü sadece bunlari düşünüyorum
Soran+1 yılBaşka okula geçiş yapmama yurtta kalmama ayrı evde çıkmama vs izin vermiyorlar defalarca söyledim
Soran+1 yılBen 21 o 22
Soran+1 yılBabam anlayışlı bir insan değil ama biraz bahsettim olanları anlattım geliş gidiş saatlerine dikkat et dedi sadece
- Aile & Toplum konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılNinja mi la maymun mu bu cocuk her gordugunun ustune atliyo sjjsjss sabah sabah guldum k. b
00 Yorumla Kendinize güveniniz varsa kaçın bence. Ne olursa olsun kimse şiddeti hak etmiyor
00 YorumlaNarsist kizin hayal dunyasi.
Kardesine uçan kafa at akillansin.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 396 cevap paylaştı. Senin gibilerin sonu hüsrandır eyer aileni terk edersen tabi seni o saatte eve getiren adamdan sana hayir gelmez akilli ol
00 YorumlaBacım gittin vermelere cezasını da böyle çektin. Sen de zopalıksın kardeşin de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşiddeti kesinlikle hak etmiyosun ama erkek arkadaşınla gecenin 2sine kadar takılman onun içinde yanlış senin içinde o saatte aranızda bir ciddiyet olmadan (nişan vs) birlikte bulunmanız yanlış.
00 Yorumla
+1 yılBabana anlat olayi bence duzgun bir sekilde en dogrusu bu
00 YorumlaŞikayetçi olacaksın ilk olarak. Sonrasında ne yapacağını sen bilirsin.
00 Yorumla
+1 yılçok geç gelmişsin, arkadaşı seni gerçekten seviyorsa evlen kardeşim... sana dayak atmalarıda yanlış hareket yapmamalıydılar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin elin armut mu topluyordu? Niye izin verdin yani atamadin mi seyine 3-5 tekme?
00 Yorumla
+1 yılTürkiyedeyiz yani gece 2 de geliyorsun ailen ne kadar çağdaş olabilir ki :) şanslısın yinede
00 Yorumla
+1 yılal bendede 7 tane abi var
01 Yorumla- +1 yıl
ama cocuk hakliymis sen abartmisdin
+1 yılkiz bende gercek zannetim ha oyle okuyom😂
00 YorumlaKizini dovmeyen dizini dover
00 Yorumladurum kotu ama kacma derim
00 Yorumla
+1 yılÇok zor bir durum kaç yasindasiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılBen 21 o 22
İzmir'deysen adam toplayıp döveyim şu kardeşini
11 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
+1 yılHelal olsun cocuga beee
00 YorumlaOsaatte dönenn kızı bende döverim vallahi
00 YorumlaSen çok film izlemişsin ya
00 YorumlaO Klavyeyi Bırak Hayalperest Evlat
00 YorumlaYorumsuz
00 Yorumla
+1 yılHaklı çocuk...
00 Yorumla
+1 yılHaklılar sanki
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklılar ben bunu onlara da söyledim haklısınız bende kızım olsa kızarım dedim ama kendi izin verdi ve ne olursa olsun bunları yapmamaları gerekirdi ölümden döndüğümü bile düşündüm
- +1 yıl
Izin vermistir ama sen cok daha gec gelmisssindir
+1 yılEvlenin
00 Yorumla
+1 yılAyrıl
00 Yorumla
+1 yılIyi etmis
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılzor durumlar
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
kaç yaşında
00 Yorumla
+1 yılKoy tekmeyi
00 YorumlaGece 2 bide
00 YorumlaHaketmissin ama
02 Yorumla- +1 yıl
Ne olursa olsun nasıl bir yanlışı olursa olsun kimse şiddeti hak etmez!!!
+1 yılTakma
00 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı