Erkek kardeşim beni dövdü, ne yapmalıyım çare bulamıyorum?

Annemin izni olarak erkek arkadaşımla dışarı çıktım geç döneceğimi belirterek ve annem izin verdi gece 2 buçukta döndüm annem baya kızdı sesimi sesimi cikarmadim haklısın anne dedim erkek kardeşim kapıdan girdi üzerime atladı çok kötü dövdü çok ağır konustu kulaklarım duymaz hale geldi annem hicbirsey yapmadan izledi odama gittim şoka girmiştim aglayamiyodum düşünemiyodum tek hissettiğim kafamdaki ağrıydi annem odama geldi bana bağırmaya başladı anne yalnız kalmak istiyorum iyi değilim dedim erkek kardeşim tekrar geldi beni tekrar dövdü bayilmisim sonrasını hatırlamıyorum uyandığımda yatağımda yatiyodum başımda erkek arkadaşım vardı annemi aramış bağırma seslerini duyunca korkup gelmiş ben bu kızı alıp götürüyorum filan dedi annemde al götür istemiyorum evimde dedi erkek arkadaşım kardeşimin yanına gitti neden vuruyosun ablana yazık değil mi dedi cevap vermeden onun üzerine de atladı kafasında cam şişe kırdı erkek arkadaşım karşılık vermedi annemler var diye beni alıp götürmek istedi gitmedim sonra oturduk hep birlikte konuştuk ve şu an ne yapicagimi bilmiyorum erkek arkadaşım kaçalım gidelim diyo annem babam ayrı babam çok ters bir insan babana güzelce olayı anlat gidelim diyo ne yapmalıyım düşünemiyorum babam yaşlı böyle bir durumda sağlıgina zarar gelmesinden korkuyorum ama annemlerle kalmak istemiyorum artık?
Erkek kardeşim beni dövdü, ne yapmalıyım çare bulamıyorum?