Merhaba arkadaşlar benim bir kardeşim var ben 27 yaşındayım kardeşim 15 yaşında kardeşim salsarı saçlı yeşil gözlü 194 boyunda biri arkadaşları ile hiç kavga etmiyor annemle babamla da hiç kavga etmedi sadece tartışıyor ama akrabalarımız kardeşimi iki kez dövdü 46 yazınca olan amcamız. Ufak bir sözlü tartışmada Kardeşimin bogazını öldüresiye sıktı ve kardeşimin sırtını duvara çok sert bir şekilde vurdu bu o yaşta bir çocuga yapılırmı bunun gibi kişilere idam gelmelimi sizce 2 sene öncede dayımız denen 35 yaşındaki hayvan herif kardeşimin kafasına 20 kez tüm gücüyle vurmuş bu yaşta bir çocuga bu yapılırmı birde yaşıtları ilede arkadaşları ilede iyi anlaşıyor bu akrabalara ne oluyor sizce kardeşime neden böyle yapıyorlar aradan 2 sene falan geçti kardeşimde büyüyünce bunlarımı dövsün yani böyle akrabalarmı olur çocuk yaşıtları ile hiç kavga etmiyor ailesi ilede etmiyor bunlar kimki çocukla sizce derdleri ne annem ile babamız birde kardeşimi hiç savunmadı şikayet edin demeyin aradan çok sene geçti sizce kardeşimle bu akrabaların derdleri ne yaşıtları ile anlaşıyor yaşlı akrabaları ile niye çekemiyor bu çocugu siz ne düşünüyorsunuz? Bu yaşta bir çocuk öldüresiye dövülmez ve sizce ne yapmalıyız?
Güncellemeler
+1 yıl
Kardeşim sarı saçlı yeşil gözlü bir çocuk boyuda uzun
Güncellemeler
+1 yıl
amca 46 yaşında dayıda 35 yaşında
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Öyle potansiyeli olan akrabaları anında silerim amcaymış dayıymış geçecekler körü körüne saygı dönemi 20yıl öncesinde kaldı
kardeşimde sildi zaten hiç konuşmuyor onlarla dayım 35 yaşında 15 yaşında çocuğun kafasına 20 30 kez öldüresiye vurdu amcamda 46 yaşında çocuğun boğazını öldüresiye sıktı ve duvara sırtını vurdu çocuğa bu yapılırmı? Çocukla derdleri neki çocuk arkadaşları ile anlaşıyor bu yaşlı akrabalara ne oluyor? Birde çocuga yaptıkları sizce normal mi türk halkı bu yapılanları görse ne yapardı dayısı ile amcasına sizce birde kardeşim uzun boylu sarışın yeşil gözlü bir çocuk
Çocuğun fiziğinin hiç önemi yok benşm çocuğuma ya da kardeşime aynısı yapılsa ya gözüm amca dayı görmez
Bizim eve amcası bazen geliyor eve gediğinde ne yapalım defol gitmi diyelim sizce annemle babam kabul ediyor mesela birde aile binası sizce çocukla derdleri ne birde?
Annemle babam nasıl anne baba kardeşimi hiç savunmadı lar birde annemde babamda esmer kahvarengi gözlü kardeşim sapsarı sarışın yeşil gözlü yoksa kardeşim sizce evlatlıkmı Allah belalarını versin
Ben kesinlikle defol derdim
peki çocukta bir hasar olmuşmudur yoksa sanmıyormusunuz çocuğun boğazı sıkıldı kafasına vuruldu sırtı duvara çarptı ve bunu sert bir şekilde yaptılar bunu yapmalarındaki amaç ne yani ama hasar yok gibi hiç bir hasar gözükmüyor annemle babam nasıl bu kadar sakin Allah belalarını versin kardeşimi hiç savunmadılar sizce kardeşim evlatlıkmı annemle babam esmer kahvarengi gözlü kardeşim sapsarı yeşil gözlü evlatlık olabilirmi? Türk halkı bu durumu öğrense sizce ne olurdu?
Olayın kardeşinin fiziksel özellikleriyle olan ilişkisini halen çözemedim
Şey işte reiz kardeşin çok güzel kıskanıyorlar kıskanılmayacak gibi değil ki vs dememiz lazım. Kızsan kardeşini bana ayarlasana falan ego tatmin etmeye gelmiş gibime geldi. Böyle ego tatmin ediliyor mu onu bilmiyorum ama. d
Sormak lazım demek ki tatmin ediliyor 😀 şu detayları konuyla alakası olmadığı halde fazlasıyla verdiği için olayın doğruluğundan da şüphe ettim.
Diğerlerine verdiği cevaplardada sürekli 194 yeşil sarı falan wqneqmw
Annemle babam nasıl anne baba. Ama çocuğun boğazı sıkıldı amcası tarafından duvara sırtı vuruldu birde öldüresiye sayıda kafasına 20 30 kez vurdu kardeşimi hiç savunmadı lar birde annemde babamda esmer kahvarengi gözlü kardeşim sapsarı sarışın yeşil gözlü yoksa kardeşim sizce evlatlıkmı Allah belalarını versin
Onlar nasıl babaysa sen nasıl ablasın? 30 yaşındasın neredeyse kardeşini koruyamıyor musun?
@YanlızlığınKucağında peki akrabaların kardeşimle derdi ne yani benim gözümün önünde olmadı bu olaylar
ÇOK GÜZEL KARDEŞİN ÇOK YAKIŞIKLI AMAN YARABBİM O DERTLERİ oldu mu?
İliskiyi kesin onlarla. Kesmezseniz buna onay verdiğiniz anlami çıkar
Allah annemle babamın belasını versin annemle babam kardeşleri olduğu için ilişkiyi kesmiyor birde ev aile binası aynı binada yaşıyoruz sizce kardeşim evlatlık olabilirmi annemle babam esmer siyah saçlı kardeşim sapsarı yeşil gözlü yoksa evlatlıkmı Allah belasını versin anne ve babamın birde çocuğa sizce neden böyle yaptılar?
Nedeni belli. Hayvanlik.
Anne baba mesafe koymuyorsa bari eve davet etmesinler. Etseler de siz olmayin o anda evde. Bunlarla kesinlikle muhatap olmayıp, selam filan da alıp vermeyin.
Bundan daha fazla tepki veremezsiniz yaş itibari ile. Sakin ha olanları unutup ta iliskiyi normale dondurmeyin. Bunu yaparsanız doğru olmaz.
Kardeşim böyle yapıyor hiç muhattap olmuyor size özelden kardeşimin resmini atıyımmı çok tatlı bir çocuk birde amcasının resmini atıyımmı amcası kel teröriste benziyor kardeşim oyuncak bebeklere benziyor kardeşim birde boksör Allahtan yapısı sağlam bende hiç konuşmuyorum kardeşimde hiç konuşmuyor onlarla konuşmayızda zaten annemle babam Allah cezasını versin onların ikiside konuşuyor amcamla dayımla annemle babamın kardeşleri çünkü kardeşim şu an iyce kaslandı şu an istese döver iki itide akraba falan dinlemez dövsünmü gerek yokmu?
Şiddete gerek yok. Ama tabi yine bir saldırı olursa kendisini savunmasi gerekir. En iyisi kavgadan kaçınmak. Zira dayak yiyen karşı tarafin ne yapacağı belli olmaz. Kardeşin güçlü olsa bile henüz toy bir erkek. Mebcur olmayinca kavga etmesin. Ama mecbur kalırsa acımadan kavga etsin.
Şikayetçi olmak için ne bekliyorsunuz? Hemen darp raporu alın ve polise gidin
Aradan 2 sene geçti birde annemle babam şikayetçi olmak istemiyor
Daha çok ezerler döverler kusura bakmayın da biri benim evladımı değil dövmek izni olmadan dokunsa o insanları mahvederim.
Allah annemle babamın belasını versin annemle babam kardeşleri olduğu için ilişkiyi kesmiyor birde ev aile binası aynı binada yaşıyoruz sizce kardeşim evlatlık olabilirmi annemle babam esmer siyah saçlı kardeşim sapsarı yeşil gözlü yoksa evlatlıkmı Allah belasını versin anne ve babamın birde çocuğa sizce neden böyle yaptılar?
Ya birde bu olay kardeşim 13 14 yaşındayken oldu şu an yapamazlar şu an kardeşim 16 yaşına giricek ve boyu 195 civarı fit ve şu an ikisinide zıplatır şu an çocuktan korkuyorlar zaten
Kardeşim şu an onları sizce dövsünmü istese döver döv diyimmi kardeşime?
Nasıl dövebiliyorlar ya neden ya da siz neredeydiniz bütün bunlar olurken
Tartışma esnasında dövdüler de türk halkı bu yapılanları görse sizce amcası ile dayısını öldürürmüydü çocuk artık sinirli agresif biri ama sarışın Yeşil gözlü bir çocuk boyuda uzun ama artık sinirli bir insana dönüştü çocuk bu itler yüzünden
Ablacım kardeşin dövülmüş sen hala sarı saç mavi göz
Annemle babam nasıl anne baba. Ama çocuğun boğazı sıkıldı amcası tarafından duvara sırtı vuruldu birde öldüresiye sayıda kafasına 20 30 kez vurdu kardeşimi hiç savunmadı lar birde annemde babamda esmer kahvarengi gözlü kardeşim sapsarı sarışın yeşil gözlü yoksa kardeşim sizce evlatlıkmı Allah belalarını versin
Ya ne taktın sarışın olmasına evlatlık mi diye ailene sor
ÜFF ıslandım çok yakışıklı kardeşin var bana ayarlasana...
194 boyunda sarı saçlı yeşil gözlü biri
qwneımqwoeqwenqım yaw güzel kardeşim dalga geçiyorum zaten yazının içinde bunları yazmışsın :D bu benim yazdığım benzeri şeyleri duymak için yazdığını düşündüm ve duymak istediğin şeyleri söyledim sana
kardeşin neymiş senin öyle ya
Konu kardeşimin ne olduğu değil benim kardeşim evlatlıkmı acaba dayımla amcam çocuğa neden böyle yaptı bunu merak ediyorum birde annemle babam siyah saçlı kahvarengi gözlü kardeşim sapsarı yeşil gözlü evlatlıkmı acaba annemle babam hala görüşüyor amcamla birde
bilmiyorum ama eğer kardeşinizi seviyorsanız oyunculuğa yönlendirin veya mankenliğe
zaten mankenlik yapıyor
mankenlik yapıyorda sizde hiç çok sert dayak yedinizmi çocuğun yediği dayaklar akrabalarının derdi ne birde türk halkı bilse bu yapılanları ne yapar sizce?
ben bırakın akrabamdan annem babam bir kere vurmamıştır bana yaramazlık haricinde tabii
akrabalar zaten severler vuranların pek vicdanı ve merhameti yok
size Kurban olsun larr
troll soru
Nasıl hayvan akrabalarınız var öyle