Ne başka sonbahar kış, ne yazda bakışların. Her damlası başıma değer bıraktığın yağışların. Bana farkı yok hiç, başka birine göz atmanın. Ve zaten ölü biriyim önemi yok bu tuzakların.
вуηαяcσѕ

Ne başka sonbahar kış, ne yazda bakışların. Her damlası başıma değer bıraktığın yağışların. Bana farkı yok hiç, başka birine göz atmanın. Ve zaten ölü biriyim önemi yok bu tuzakların.
вуηαяcσѕ

Hayır ben hiç gelmeyecek olanı beklemem.. çünkü kendime saygısızlık yapmam.. gururumu da kaybetmedim. .. ben sadece beni seven kadını belerim ömrümün sonuna kadar.. ama bunun dışında kimseyi beklemem hayatta..
En güzeli
Nerede vazgeçmem gerektiğini bildim diyelim. Elimden geleni yaptıktan sonra hala bağını koparmak istiyorsa biri ben hiç gelmeyecek olarak düşünür ve konumlandırırım zaten, gelme ihtimali olsa bile. Gelse de olanlar ve olacaklar çok farklı olmaz.
Bekledim. Hâla bekliyorum. Belki gelmeyecek, ama gelme ihtimali bile insanı diri tutabiliyor bazen. Belki de gelecek, beklediğime değecek.
Ben gelme ihtimaline inanmayı yeğliyorum.
Her koşulda tükeniyoruz. Fakat tükendiğimize değmeli.
Beklemeye değerse bir ömür bile beklerim. Gelmesin, bana anlam katıyorsa bu sevgi her türlü özlemi biriktirmeye varım. Yani benim aşk anlayışım bu yönde.
Cevap
30Cevap
Evet bekledim, nerdeyse 5 yıl bekledim, hiç gelmeyeceğini bile bile bekledim. Bildiğin ahmaklık, aptallık işte..
Benimki bile bile lades😬
Merhaba,
Kim bilir belki de bekliyorumdur, gelip gelmeyeceğini meşhul, denk geleceğimizi bilmiyorum! 😅
Çünkü onu tanımıyorum! 😅
Amin inşaAllah abi çok önemli valla hayırlısı 😂😅😂
Geleceğine dair bir umut yoksa beklemem kimseyi
Beklemiyorum kimseyi gelecek olan bir şekilde gelir zaten.. Gidecek olanda elini kolunu bağlasan yine gider.
İnsanlara çok anlam yükledin mi kendini vazgeçilmez saniyor..
Bekledim sonuç hüsran...
Hiç gelmeyecek olan biri ancak ölüdür. Diğer türlü biraz kendi hâline bırak, üstüne düşme. Herkes gelir.
Orası öyle
Beklemedim ama hayatıma bir yönde veremedim... öyle bir şey işte 😏
Aynen öyle 👍 bunu yaşayan bilir
Sanatçı Narcos ✍. Beğendim.
Hayatım hep beklemekle geçti. Yanlış insanları bekledim. Gelmeyecekleri belliydi. Bu sefer ki için yorumsuzum.
Bekleyişe devam.
Bir yere kadar yaşıyor insan acısını, sonra ayaklanıyor. Bu üzün sürerse sıkıntı. Beklemedim.
Sen bekledin belli ki. Ben beklemem olması gereken yanında olmalı iki sokak uzağında değil. Soluğunu hissetmeliyim.
Sonuç 🤷♀️
şu an da beklıyor musun peki onu
Duygun var mı hâlâ?
Şanslı bir kadınmış.. Hâlâ seviliyor her şeye rağmen Neyse mutluluklar dilerim çok soru sordum affedersin bir daha olmaz benim aptallığım
Hiç beklemediğim bir anda geldi.. İyiki de geldi..
vayy hani narkisustun güzelmis
hiç gelmeyecek birini bekledim gelse bile evet demeyeceğim birini bekledim
kısmetsizlik diyelim
Ewet ama ölüyü beklemek gibi olduğunu anlayinca vazgeçiyor insann
Düzelmesi için beklediğim olmuştu ama insanlar asla değişmez öğrendiğim anda yoluma baktım.
Beklemedim, beklemem. Ben çok güzel vazgeçiyorum.
Uzun zamandır bekliyorum. Sanırım bu gidişle beklemeye devam edeceğim.
Beklemek bana göre değil.
Hayat herşeye rağmen devam ediyor.
Bu kalpte atmaya devam ediyor.
Giden gittiği yerde mutlu olsun kâfi.
Ama geri dönmesin.
Tek ve yegane isteğim.
Evet. Ama boşa bir bekleyiş. Saçma dicekler ama ufacık bir ihtimal seven insanı öyle bir bekletiyor ki.
Gelmeyecek olanı beklemeyecek kadar gerçekçi biriyim şükürler olsun. Acı da olsa gerçekleri kabullenmeyi öğrendiğimden beri her şey daha kolay.
Kişi özelinde değil
Gelmeyeceğinden emin olduğum birine umut bağlamam. Hayata devam etmek zorundayız o yüzden de bazı kaybedişleri kabullenmek gerek.
Gelmeyecek sanırdım umudum da yoktu ama yüce Allah nasip eyledi.
Evet ruh eşimi. Onu hiç bir yerde bulamadım.
Bir abla beni beklemedi, gitti ünlü bir sporcunun antrenörü ile evlendi. Adam da keltoş, böcek gibi bir şey.
Bekliyor insan bazen
Beni tanıyıp da bana gelmeyecek adam henüz anasının karnından doğmadı 😂😂 çok fena bağımlılık yapıyorum adama 😂
Hep bekledim o gemiyi..
Bekledim. Belkide o kadar imkansız değildi kendim kaybetim sorumlısu benim.
Gelmeyecek birini neden bekleyeyim? Duyguları bir kenara bıraksak bile, bunun mantığı nedir? Dünyaya bir kere gelmişim; hayatı yaşamak varken neden hüzün ve keder içinde kaybedeyim ki?
Bekledim hemde çok
Şu bulutlarda bi kadın gözü ve kaşı gördüm 👀
Ama var doğru değil mi😄
Onun da kralını yaptık zamanında
Bekliyorum narcos. Beklemesi de güzel.
Bekledim. Sonra beklemeyi bıraktım.
Bekledim sonra pişman oldum
bende üzüldüm geçen senelerime
Beklemiştim önceden sanaldan konuştuğum kişiydi
Bekledim de boşa bekledim
Evet ama zaman öğretiyor beklememek gerektiğini
Yok beklentiye girmem ben 😂😂
hiçte bekleyemem
Bekleme 😒
hayat kısa beklemek için 😒
İlk kez haklıısın 😒
ilk mi çarpılırsın 😒
Hayır tabii zamana yazık
Ohooo başka işim yok her gün bekliyorum onu ama gelmiyor
Nedeye bekleyim giden gitmistir bosverdim hayat devam ediyor
Evet bekledim 3 yıl.. Geleceğine inanarak bekledim ve hayatımın en büyük hatasını inanarak yaptım.
Beklemedim.
Ne güzel
Vazgeçtiğin an kapıyı çalanı çok gördük
hayır hiç yapmadım bunu
Olursa olur, olmassa çay koyariz
Hayır beklemedim
Beklemeyi sevmiyorum ya benimdir ya değildir.
Öyle bir kişiyle tanışmadım
Bekliyemem, bekliycek yerlerim ağrıyo 😒
Beklemeye devam ediyorum hâlâ 🙁
Güzel kızları beklemekten usanmam
Bekledim. Değmiyormuş hayat devam ediyor.
Çok kısa bir süre için beklemiştim
Bekleyeme adım atmadım
Hmmm bilmem olabilir
Oldu tabi, üzücü çaresiz bir durum🥲
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?