Ben bekliyorum çünkü onu sevmenin dışında beklemeyi de sevdim. Biliyorum hiç gelmeyecek ama elimde değil bekliyorum...
iyi sabahlar bu arada.
iyi sabahlar bu arada.
sen hiç dönmeyeceğini bile sabahlara kadar baba diye ağladın anlamazsın arkadaşım seveni sevene soracaksın giden hep gidiyorum sanırım beklemek zor ya ya da ben öyle sanıyorum ölüler ağlayamaz mı bilemiyorum ki bekleyenler kadar göz yaşı dökemez mi sabahlara kadar üşüyemez mi konuşamazlar mı senin gibi kendi kendine betonlaşmış bir bedene aittim ben artık iki kere kaybettim sınavı ben bir babamı aldı bu hayat birde en sevdiğim ikinci insanı özlemek neymiş bilemiyorum sadece haykırıyorum koskocaman yapa yanlız bir koridorda lamba sönük ama bağırıyorum sadece çok mu cesaretliyim çok mu yanlızım bilemiyorum elbet sevdiğim kişi ölmedi ama abam gibi bilemiyorum ki her gecenin bir sabahı oldu gibi benim kadar göremilmişmiydi bendeki ona karşı sevgiyi seviyorum anlatamıyorum şair falan değilim ya da adı sanı duymamış bir yazar iki sanır falan yazıyorum işte ve yeni bir günemi giriyoruz neyse çok uzattım ona hasret herkese merhaba !
Ben yaşayıp yasamadığını bilmediğim birini bekliyorum. Kalemim senin kadar iyi değil değil ona olan sevgimi artık kimselere anlatamıyorum 8 senedir anlatamadıgim gibi. Geçtiğimiz sokakları arşinliyorum karsilasirim hayaliyle diye.
ben iyi bir şair değilim kalemimde iyi değil sadece hislerim kendiliğinden yazıya döküyorum o kadar yanlız bir adamım ya ben çok özledim ama aramam asla ben o bedene ait veya aşık olmadım ben o yüreğe ve kalbe aşık oldum bedende o yürekte o dersen eğer işte o yanılırsın sen bedenden ait değilsin sadece dış görüş bedendir anlaşılmazı bekliyorum 16 yıldır babamı unutmamış olan yine ben ama neden bilmiyorum bu aşk denen şey kadar gururumu ayaklar altına almadım
ölüm denen acı kapımı çalmadı anlayamam Allah rahmet eylesin babana.
Duygular yerinden oynadiginda canın yanar bilirsin, onları yazmak zor geliyor artık bana.
Beden sevmek aptalliktir ruhu sevmek yücelik. Bu yucelige eristigim için mutluyum.
Senindde bir yıldızın var mı gök yüzünde her gece seyrettiğin senin gibi yanlız olan senin gibi yarım olan sen gülmeyeni ne kadar olmuş bence up uzun bir zaman ha şöyle içten gülmekten bahsediyorum giden sadece gider özleyene sor sen acıyı bence ölüm bir saniyelik olay desek yeridir yani öyle üzülmek bağırmakta mantıklı değil ben aşkı onla özledim gerisi tırıst gelir tırıst gider yeni birisini bul diyorlar nereden bilecekler yaşarken ölmek ne demek olduğunu
:) yüreğini güldüreni bulmak 1 kez nasip olurmuş insana. Bir başkasına güler mi sanıyorlar?
güllerse güler gülmezse gülmez hakkımı helal ettim ben ona canı sağ olsun yeter diyorum ben :)
Bende öyle diyorum ama yine de yeni güne onunla başlamayı seviyorum.
unutma zaten bence onu gelmiyecek olsa bile ne kaybedersin ki arkadaşım yeni bir günde bile onu hatırla
gelmeyeceğini bildiğini beklemeyi bırak, beklediğim zamanında gelmezse, sonrasında gelse de neye yarar...
üstadın dediği gibi...
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.
Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme, artık neye yarar?
Ayyy en sevdiğim şiir 😊
nazımı daha çok seviyorsun gibi gibi @şizofrenikinsan
Onu beklediğim gibi hiçbir şey hiçbir şeyi beklemez.
Birakamiyorum ki
sen artık nefes almayan birini beklemek nedir bilir misin?
fotoğrafları gözyaşında yüzdürmeyi, acını, ölümünü sadece içinde yaşamayı, bağıramamayı, ona sarılamamayı, her gün duyduğun sesini yüreğinden duymayı, nefesini hissedememeyi, gözlerinde yüzememeyi bilir misin?
Her yanın onunlayken onsuz olmaya alışamadım
bende alışamadım. ve alışamayacağım. sonsuza kadar bu acı sürecek içimde.
Bekledim..
ama olan yıllarıma oldu. Şimdi dönüp bakınca beklediğim zamanlar benim için kayıp yıllar. . hiç yaşanmamış gibi ama çok şey götürmüş gibi.
sevmek güzel, beklemek yanlış. bunu laf ile biliriz ama uygulamalı öğrenmek çok şeye mâlolur
Beklemekten vazgeçiren neydi seni?
Cevap
18Cevap
"Geleceğim bekle" dedi, gitti... Ö Ölünceye kadar seni bekleyecekmiş
Ben beklemedim, o da gelmedi. . Sersem
Ölüm gibi birşeydi, A Ben seni beklerken ölmem ki...
ama kimse ölmedi. S Beklersem...
A
F
Beklemem... Bir gün gelme umudu değilse ona hasret
onu beklemeye ne hacet...
Evet, hala bekliyorum..
blog.cars-on-line.com/.../...-Boss-429-Mustang.jpg
Beklemekle, beklememeye çalışmak gibi birşey diyelim.
Seninki birde karmaşık
Bende sahilde bekleyen siyah mantolu kız kız kim deyip duruyordum :) perimisin?
Hayır :)
Bekliyorum ama seni değil :(
Giden birisini mi bekliyorsun? yoksa, gelecek olanı mı?
Hayatıma küçücük bir öpücük kondurup giden birini
Bana göre değildi. Nedenini bir türlü bulamadım gitmesinin
Benim kalbimi kırmamak için gitti diyelim ailesini niye bıraktı gitti. Bir gün önce gelecek planları yapıp herseyim sensin deyip gece kimseye bir şey demeden gitmesi kalbimi kırmadı mı? Böylesi daha çok kırdı ama bir türlu onu sevmeyi bırakmıyorum hatta bırakmak istemiyorum.
Gelir mi gelmez mi bilmem ama kendine bir süre belirlemelisin. 3 yil sonra dönerse ne anlamı var? Ben 1.5 ay verdim dönerse benim donmezse defteri kapatir ansiklopedi ye geceriz
Hadi bakalım ben senin kadar kararlı değilim bir süre veremem ona
Bende bekliyorum ve beklicem galiba adim gibi biliyorum dönmiceni ama bekliorum
Beklemekte güzel :)
Hah. Tamda bunu düşünüyordum. Asla gelmeyecek birini bekliyorum 2 yıldır
Gelmeyeceğini bildiğim birini beklemem. Ama umut varsa beklerim
Öylece bekliyoruz iste, geleceğinden mi sanki? Sevdamizdan..
Beklemek ne kelime ben o kiseye hayatım boyunca söyliyemeyeceğim binlerce şeyin provasını yaptım
gelmeyeceğini biliyosam neden bekliyim ki? önümdeki maçalara bakarım
Beklemek güzeldir hele ki beklenen yüreğinin bir parçası olmuşsa
Gelmeyeceğini bile bile hâlâ bekliyorum.
Bende
N kötü bir şey ya. :(
Ne bekleyeceğim.
Başkalarını bulurum.
sevmeyi nasıl bırakacaksin? Bırakabildin mi?
Denedim , çabaladım. Hiçbirini hayatıma alamadım.
biraz da mantıklı olmaz lazım hayırlı sabahklar
Sana da
Bekledim gelmedi bende gittim
En iyisini yaptın.
Bekledim cunku aptaldim.. hayirli sabahlar
Sana da.
Aptalligimizdan değil beklememiz...
Sonradan ogrendim aptalligimi. Tamam sevdik ama sevilmedik. Her seye rahmen bekliycem dedim o olmazsa hic biri olmaz dedim gonul isleri bitti dedim falan. Ama simdi ondan tiksiniyorim bir zamanlar ben bunu mu sevmisim bunun icin mo aglamisim bunu icin mi geveleri heba etmisim dedim.. hayat devam ediyo sonucta. cogu seyin bir cagresi var ama seni sevmeyen birinin seni sevmesibi saglamanin cagresi yok..
SEnce neden bekledik?
Sağ yanimizin kalbi olduğundan
Can yucel den baglanmayacaksin siirini oku
Maalesef
Şimdi bıraktın mi beklemeyi , nasıl başardın?
Hiçbi şey yapmadan bekledim bekledim tam umudumu kaybettim geldi sonra yine gitti. Şimdi beklemiyorum
Gittiği için yeniden beklemiyorsun.
gelip tekrar gitmesi gibi bir seçeneğim yok gibi beklememem için
Cehennemin dibine kadar yolu vaaaaaar
Hayır, beklemem de bekletmem de..
Büyük konuşmak istemem ama beklemem
Hayır, beklemeyi sevmem. Bekletene yol veririm.
Hayır beklemedim.
tam 5.5 yıl :)
Ben halâ bekliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar