Hayatım boyunca huzuru beklediğim kadar sanırım başka hiçbir şeyi beklemedim. İstediğim işlerde çalıştım, birbirinden güzel kadınlar tanıdım, bir çok insan gördüm, birçok şehir gezdim. Aslında aradıgim ve bir türlü bulamadım şey huzur olduğunu fark ettim. Bana göre paranın satın alamayacağı nadir şeylerden biri de huzur. Sanırım yaratıcı bazı insanlara bu lutfu vermiyor. Aşk ve sevgi aramadan da bulabiliyor insan ayağına gelebiliyor. Fakat husu bir hazine gibi ne kadar ararsan ara çoğu zaman bulamıyorsun.
Uzun soluklu bir sevgiyi çok bekledim ama gelmedi. Son yılları mı hayatımı düzene sokmak için uğraşarak geçirdim.
Açıkçası bir sevgiliye vaktim olmadı. Gerçekten sevilmenin nasıl bir şey olduğunu unutmuşum.
Şimdi ben de birine bir şey hissetmedikçe bu mevzulara girmeye karşıyım. Çünkü ben ilişki konusunda hala eski kafalıyım.
Birisi olacak onun tavrını tarzını beğeneceğim, sonrasında tanışılıp konuşulur. Onun dışında hep bir şey olmadıkça adım atmak zor geliyor. Bu yeni düzen ilişkilerine ben ayak uyduramadım.
Onu beklediğimm istediğim kadar hiçbir şeyi bu kadar isteyip beklememişimdir heralde. Umarım beklediğime değer ve sonunda istediğime kavuşurum. Dua et kız bana ramazan mübarek gün ahshj