Arkadaşlar 4 senedir iliskim var nasıl bitirebilirim?

İlk seneler güzeldik sonra eski sevgilisi ile aldattı beni sonra başka biri ile bundan 5-6 ay önce falan Beni en yakın arkadaşım ile yine aldattı ben unuturum dedim her seferinde affettim çünkü onsuz olmuyor unutamadım beni istemediği halde yalvardım yapamıyorum sonra kendime zorla sevgili yaptım çünkü onsuz kafayı yiyor insan 1 ay geçti üstünden yine beni başkasıyla aldattı ben vazgeçemiyorum hep böyle yalvar yakar ile geçiyor ne yapmam lazım kız beni istemediği halde zorla benimle oluyor şu an askerdeyim yine aldattı beni her seferinde bahane üretiyor yalanlar ediyor ama ben yine diyorum birsey olmaz barışalım falan onunla olmadığım zaman çok kötü oluyorum hiç aklımdan çıkmıyor sanki üstüme büyü yapmış gibi arkadaşlarım benden uzak duruyor artık hatasını aldattığını gördüğüm halde ayrılamıyorum kızdan sadece diyorum o olsun da aldatıyor ne yapıyorsa yapsın aramızda hiç saygı falan da yok küfür etse bile ses etmiyorum kaç kere gittim denedim ama her seferinde yalvarip geri döndüm oda ztn kendisi söylüyor sevmediğini başkalarıyla olduğunu şu an ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar 4 senedir iliskim var nasıl bitirebilirim?