6 yıllık iliskim bitti neler yapmalıyım?

Öncelikle merhaba dostlar son 15 gündür kendimde değilim ne kadar sağlıklı anlatabilirsem anlatacağım kusura bakmayın 6 yıl boyunca aynı memleketli bir kızla beraberdik ve bir çok engel oldu 2 kez ayrılık yaşadık ilk ayrıldığımız 2018 de oldu daha 1 yıllıkken ve baska insanlarla beraberliğimiz oldu Allah nasip etti biz yeniden olduk 1 yıl sonunda ve yine engeller peşimizi bırakmadı ve ozamandan berli ailesi beni istemiyordu sulalemizden dolayı bir durum olduğunda değil aramızda kötü gözle bakılıyordu yaşam tarzımız alevi kardeslerimiz gibi olduğu için kendiler dindar bir aile idi ama biz çok sevdik ve kötülük düşünmedim hic 6 yıl boyunca öpmek dışında baska bir yere gitmedim hep sakladık birbirimizden son ayrılmadan 1 hafta önce tartışıyorduk ama aşarız dedim sonra aşamadık bu dedi ben babamla konuştum istemiyor seni dedi ve ayrılmam için bana şart koştu dedi tavır yapacağını söyledi dedi universiteye gidecekti 15-20 gün sonra ilk defa başlayacaktı aydın universitesine İstanbul'da ikimizde İstanbul'da yaşıyoruz zaten ben okumadım uni çalışıyorum ama kendi işimi kuracağım Allah nasip ederse oda biliyordu bunu ve benden ayrıldı bu yüzden babasının yaptığı tavır yüzünden son zamanlarda bana inandırıcı gelmemeye başladı uniye gidiyor diye düşünmeye başladım çünkü 6 yıl boyunca bunlar istemiyordu ve göğüs geriyorduk gayette iyiydik ünite 15 gün kala ayrıldı arkadaslar ve bugün ilk günü konuşuyoruz yine ama sevgili olmak istemiyor belirsizlik içersinde diyor ne olacak gözüyle bak ne olmayacak gözüyle diyor bana yazmadığım zamanlarda bana tavır mesaji atıyor yok benden tamamen bitti sen bitirmissin bile gibisinden felan bende yazıyorum sabah buluştuk tranvayda o okula giderken ben işe geliyordum 15 dk felan gördüm ve hic iyi olamadım çok seviyorum çok özlüyorum onu başkasıyla görmekten çok korkuyorum sakiniyorum ben gözümden bile sakınıyordum onu ama ailesi demis sana bisey verir içirir sana bisey yapar kac kez evime gelip gitti bersber uzandık devamini yoruma yazacağım
6 yıllık iliskim bitti neler yapmalıyım?