Gizli Üye(30-35)1 yılBu yaşadığın şeyleri bir erkek olarak 4 sene yaşadım. Geceleri uyuyamıyor gündüzleri uyanamıyordum. Sürekli evde odamda takılıp kara kara düşünüyordum. Başvuru yaptığım her yerden eli boş dönüyordum. En basitinden fırına ekmek almaya bile saat 17:00’den sonra gidiyordum ki çalışıyor iş çıkışı ekmek almaya geldi sansınlar diye. Çevrede tanıdıklar sürekli şuraya git benim adımı ver sana yardımcı olurlar diyorlardı ve gittiğimde yüzüme bile bakmıyorlardı. Herkes akıl veriyordu eleştiriyordu ama gerçekten kimse yardım eli uzatmıyordu. Yazları yurtdışından kuzenim tatile geliyordu. 2 kez 5 yıldızlı otele tatile götürmüştü beni ve ordan bile hiçbir zevk alamıyordum. Yaşama hevesimi kaybetmiştim, dini falan sorgulamaya başlamıştım iyice. Kişisel bakımımı bile ihmal eder oldum. Hayatımda ulaşmadığım kilolara ulaşmıştım. Sonra sınava girdim ve istemeye istemeye bir kurumda destek personeli olarak işe başladım. Başta temizlik yapmak gücüme gidiyordu ama en azından işim vardı. Zamanla işe alıştım ama statüme hala alışamadım. Maddiyat olarak düzeldim. Düzenli bir hayatım var şimdi. Fakat dertler bitmiyor inan. Şimdi evlenmek istiyorum doğal olarak ve statüm yüzünden görüştüğüm insanlar görüşmeyi kesiyorlar. Merak etme bir gün seninde işlerin yoluna girer Allah’ın izniyle. Fakat pes etme asla mücadele etmeye devam et denemeye devam et yeter ki.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılNeredeyse bende o durumdayım 5 aya yaklaşıyor işsiz kaldığım süre, yaşım senden birkaç yaş küçük ve aileyle yaşıyorum. Bi gün bitecek sadece bunu biliyorum sen umudunu kaybetmeden inanarak iş aramaya bak belki bu konuda biraz esnek davranabilirsin yani bi meslegin vardır belki okudun bi diploman vardır ama biraz daha seçenekleri genişletmelisin. Bende kendimce yapıyorum bunu yani başarılı bir sonuç alamadım ama meslegim dışında yine bana uygun olabilecek işlere basvuruyorum. Dedigim gibi güveneceğin tek şey birgün bu durumun biteceği olsun. Umarım en kısa zamanda iş bulursun. Evlilik konusu kader kısmet birazda zira bi erkek olarak işsiz evlenemem ama sen bir kadın olarak işsiz de olsan böyle bir ihtimalin var o yüzden kader kısmet o işler
00 Yorumla
Eğitim & Kariyer konusunda 315 cevap paylaştı. evlen. bekarsan. hatun kişisin. bu avantaj. ya erkek olsaydın. ben yaşadım bunu seni anlıyorum. ne desek boş. sen iş bulmadıkca huzura ermicen. gözün baska sey görmücek. ufak dandikte olsa bi işe gir bence. önü arkasına bakma. ve kurtuluş reçetesi de malum kız olmandan dolayı bi adamı tavla evlen. direk exit noktası orası :D dert tasa yok. tüm dertler bi anda kapanıverir üstü.
bu arada cinsiyetci algılama. bu konuda erkekler daha zor durumda. bence yani. erkek işsiz olunca adam yerine de konmuyor ailesi tarafından bile.
02 Yorumla
Soran1 yılEvlilik çözüm değil, bu kafalardan çıkın.
1 yılBu dönemde kendinizi geliştirmeye odaklanmanız, hem özgüveninizi yeniden kazanmanızı sağlar hem de hayatta kontrolü tekrar elinize almanıza yardımcı olur. Eğer iş bulamıyorsanız, dijital alanda freelance işler gerçekten iyi bir başlangıç olabilir. Yazarlık, tasarım, sosyal medya yönetimi, veri girişi gibi birçok alanda eğitim alıp kendinizi gösterebilirsiniz. Bu size hem maddi bağımsızlık sağlar hem de yeni bir çevre ve motivasyon kazandırır. Evlilik düşünseniz bile, sağlıklı bir ilişkide kendi ayaklarınızın üzerinde durmanız çok önemli. Bu sadece maddi değil, manevi anlamda da size güç katar. Hayatın kontrolünü elinize almanız için önce kendi gelir kaynağınızı oluşturmanız en kıymetli adım olacak. Şu an harekete geçmek için geç değil; küçük adımlarla başlayın, zamanla büyük fark yaratır.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, ne kadar içine dert etmişsin! Ama şunu söylemeden geçemem, hiçbir kış sonsuza kadar sürmez. İnan, bu zor zamanlar da geçecek. 🌱 Hayatta inişler ve çıkışlar hep olur, ama doğru adımları atmaya başladığında yeniden güneşi göreceksin.
Öncelikle kendine karşı acımasız olma, şu an yaşadığın duygular tamamen insan olduğunu ve içinde derin bir arayışın olduğunu gösteriyor. 30 yaş, yeniden başlama yaşı olabilir. Eğer iş bulmakta zorlanıyorsan, yetkinliklerini geliştirecek ücretsiz online kurslar almayı düşünebilirsin. Yeni beceriler kazandıkça özgüvenin yerine gelir ve iş aktif bir şekilde seni bulabilir. Ayrıca gönüllü projelere veya sosyal sorumluluk etkinliklerine katılabilirsin; böylece hem yeni insanlarla tanışır hem de sosyal çevren genişler. 🌍
İçindeki boşluk hissi, harekete geçme zamanının geldiğini söylüyor aslında. Kendine ufak ama düzenli hedefler koymayı dene. Örneğin, haftada bir sevdiğin bir hobiyi ya da bir dış aktiviteyi yaparak başlayabilirsin. Belki bir spor kulübü ya da sanat atölyesi sana iyi gelir.🎨 Hayat, bazen bizi köşeye sıkıştırdığında ona küçük bir dokunuş yapmamızı bekler. Unutma, sen değerli ve hayatının patronusun. Gelecekte geriye baktığında, bu dönemin seni güçlendiren bir basamak olduğunu göreceksin! 💪 Sen inandıktan sonra başaramayacağın hiçbir şey yok.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Öncelikle herkesin hayatında böyle dönemler geçebilir lisans mezuniyeti bilmiyorum, belki yıllar önce ben de seçim yaptım memleketimden çıktım. Rızkının peşinde insan koşar. Rızkı veren Allah’tır, çabalamaya devam etmelisin
Malum on numara özgeçmişsinde olsa istediğin sektörde alanda iş bulamıyorsun. Ben kendimi geliştirdim. İşsiz kaldığım dönemlerde eğitimler aldım. Udemy halk eğitimden birçok farklı alanda eğitimler aldım. Cv mi yabancı dilimi boş zamanda geliştirdim.
Özgüven mesele üniversite sonrası sosyal izalasyon ülkenin gündemi aksiyetemi artırmıştı.
Sporla ilgilenmek yürüyüş bile iyi gelecektir. Önce kafada bitirmek gelecek, Sinan Canan kitapları videoları, üniversitelerin konferanslara katılmak da iyi gelmişti. Toplumun içinde değilsen maalesef dışarı itilirsin. Kadınlar için daha çok alternatifler vardır atölye el işi hobi toplulukları bulunduğun il ilçe ve belediyenin kadın girişimcilerini araştır. Büyük şehirlerde iş fırsatdaha çok cv ni bütün çevreye göndermelisin. İşin rızkın nereden gelebileceğini bilemezsin. Harekette bereket vardır sözü 👌 mottom olmuştur. Şimdi zamanında eğitim aldığım alanda da hem işimde kullanıyorum hem freelancer (siteler üzerinden) olarak az da ek gelirim oluyor. Ve insanların sorunlarını çözmek uzman olduğum konularda destek vermek bilgi paylaşmak mutlu ediyor. Tasarım yeteneğin varsa bunu kesinlikle kullanmalısın. Zaman en kıymetli hazinedir, bunu kendin için kullanmalısın gelişim ve fırsatları değerlendirmelisin.
Belki 2. Üni yüksek lisans da düşünebilirsin.
Kısaca en karanlık dönemler insanın hızlı yükseltmesi için avantaj olarak en kritik dönemlerdir, pes etmemeli yılgınlığa düşmemelisin.10 Yorumla
1 yıl1.5 sene kadar issiz kaldigim oldu. Benim ilk is tecrubelerimi yasadigim liseli yillarda is bulmak kolaymis megerse bunu yeni farkediyorum bende. Aksamlari calismak ya da hafta sonlari calismak icin is bulmak bile kolaydi. Simdi ise normal is bulmak bile bayagi zorlasti. Yani bu durum herkes icin bayagi zor. Yalniz degilsin bunu bilmelisin. İcindeyken sanki herkes mutlu da bir sen mutsuzsun gibi geliyor insana. Seni cok iyi anliyorum. Ama illaki rizkini kazanacagin bir yer vardir. Her firsati degerlendirmeli ve is aramaya devam etmelisin.
01 Yorumla- 1 yıl
Biliyorum sabret aramaya devam et demek senin tarafinda teskin edici degil sana gore benim icin soylemesi kolay tabi dimi. Ama onemli olan sey aramak. Aramadan bulamazsin.
Gizli Üye(25-29)1 yılben de pandemiden beri evdeyim ailemden başka gördüğüm kimse yok ve konuşmayı unuttum neredeyse söylemek istediklerim çıkmıyor ağzımdan, hiçbir şey zevk vermiyor, agresif ve tahammülsüzüm, eskisi gibi neşeli ve pozitif değilim fakat senin gibi bir çok bu durumdan şikayetçi insanları görmek aslında normal olduğumu anlamamı sağladı. insan sosyal bir varlık ve bundan mahrum kalmak psikolojik olarak çok yıpratıyor. işin yoksa bile arkadaşlarınla vakit geçir dicem ama kendimden biliyorum eğer onların işi varsa ya da buluşmak için ailenden para alman gerekiyorsa insan kendini ucube gibi hissediyor. biz çok yanlış bir dönemde doğduk. ayrıca neden işsizsin bilmiyorum ama umarım bizimle aynı durumda olan herkes bir an önce ışığını yeniden kazanır. çünkü biz bunu hak etmiyoruz. yalnız olmadığını bil.
20 Yorumla
1 yılİnsan belli bir yaşa gelince bir şeyler başardığını, bu hayatta var olduğunu, para kazandığını görmek göstermek istiyor seni anlıyorum. İşsizlik öyle bir süreç ki aylar sürer sonra bir bakmışsın bir anda iş ayağına gelir Allah doğru zamanda getirsin umarım.
02 Yorumla
Soran1 yılİnşallah çok sağ ol
- 1 yıl
🌸😇
1 yılKendinizi kötü hissetmeyin 40-50 yaşından sonra hayata atılan var siz bu hayatı yaşıyorsanız belki en iyisi budur sizin için belki daha kötüsüde olabilirdi kötü düşünmeyin zamana bırakın çalışmaktan vazgeçmeyin her şey olucağına varır siz pes etmeyin yeter 🫠
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılHerkesin hayatında böyle dönemler oluyor iş bulmakta zorlanıyorsun okulda zorlanıyorsun bilmiyorum hani genel olarak herkese oluyordur bu eminim kendini kötü hissedecek bir şey yok en azından karnını doyurabilecek yiyecek kalabilecek başında bir çatı var her şey çözülür.
00 Yorumla
1 yılBen son 3-4 yıldır boyleyim işimin olmasina gerek yokta neşem ve mutluluğum annemden ayirdi babam bizi 2022 de o yandan bu yana hep kendimi hayattan kopuk hissediyorum annem bizi ziyarete geliyo durumu oldugunda falan fakat sabah aksam sarilip uyumakla ayni değil aynı yatakta yatardik ablamlarla annemlerle durumumuz iyi olmadigindan hep kendi odami istemistim Şu an var ama yanimda olan yok müzik sektörüne girdim 2 yildir calisiyodum kendimi gelistiriyodum kendimi kurtarmaya calisicam
KENDİNİ BECERİKSİZ OLDUĞUN KONULARDA GELİŞTİR HOBİ EDİN YANİ DENEYİMLERE CİK OZGUVENKM VAR AMA ANKSİYETEMDE VAR BENİM YENMEYE CALİSİYORUM YAZİN SPORA BASLAYİP FİZİGİMİ İYİLESTİRECEGİM KENDİNE PROGRAM YAP YAZ İCİN GEZERSİN TOZARSİN BELKİ YENİ HOBİLER BULURSUN YANİNDA OLAMASAKTA RUHEN İYİ OLAN HERKESE DESTEK VERİYORUM🙏🙏00 Yorumla
1 yılHerkesin hayatında iş konusunda Aşk konusunda böyle dönemler olabilir. kendimizi sürekli karamsar edip mutsuzluğa sürüklemenin bir anlamı yok. Umut Her zaman olmalı. Gülümse. Hayatın bircok insana göre mutlaka iyi olmalı. Mutlu olmak icin eminim cok sebebin vardır, sadece dusun :)
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle aç veya açıkta değilsen bu kadar karamsar olma 👍
Sonuçta bir karnın bir sırtın ne kadar zor olabilir ki? Amacın birikim yapmak ev ve araba almaksa o zaman tamam 6 aylık gelir kaybı kötü olur.
Böyle bir hedefin yoksa hiiiç moralini bozma 👍 Allah büyüktür mutlaka bir kapı açar.
00 Yorumla Seni çok iyi anlıyorum. İşsizlik yaşayan herkes büyük ihtimalle aynı şeyleri hissediyor. Sabır ve başvurulara devam etmekten başka çare görünmüyor. İş olarak da sadece kendi mesleğinle ilgili ilanlara değil, yapabileceğin tüm işlere başvurmanı tavsiye ederim. En azından bir işin olma ihtimali artar ve belki de orada yükselirsin.
00 Yorumla
1 yıl30 yaşındayım ne işim var ne eşim hala ailemle yasiyorum. Bazen şikayet etme , her kışın bir baharı vardır elbet seni yaratan senin yolunu gösterir, rızkını verir diyorum
Böyle kendini motive etmekten vazgeçme sakın. Senin de sınavın bu şekilde , çabala ve tevekkül et00 Yorumla
1 yıl6 aydır işsizim dediğine göre daha önceleri calisiyordun iş bulsan yine çalışacaksın yani asalaklar bir hayat sürmüyorsun hayat bu inişi çıkışı var ama maddi olarak kendini iyi hissetmedin mi her şey terse gidiyor dışarı da adım basi para para yoksa huzur da yok düzen de ama paran olmasa da günlük yürüyüş yapabilirsin kulaklık eşliğinde sana iyi gelecektir iş bakmaya devam et elbet bulacaksın eskisinden de daha iyi olacak her şey sadece zaman
00 YorumlaÖncelikle iş bulabilme potansiyelin olan yerlere başvur ne tecrüben var sen biliyorsun. Geri gitmemek adına kendini diğer insanlarla kıyaslıyorsan Instagrama ve diğer uygulamalara girme. Umutsuz hissediyorsan kendine yatırım yapacağın kitaplar oku. Geçici bir dönem bu kendine yüklenmek yerine bunu kendine bir yatırım fırsatı olarak görebilirsen bu dönemden büyüyerek çıkarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen de 30a yaklaşıyorum. İnsan öyle değişiyor. Ben mesela eskisi kadar insanlarla muhatap olmak istemiyorum. Eskiden hep akrabaları arar sorardım, şimdi içimden gelmiyor. Çünkü akraba ve aileler buna değer insan değiller. Ama öz güvenin yok olması çok kötü bir şey olmuş. Sadece 6 aydır işsizsin neden öz güvenin yok oluyor.
Evlilik işini unut. Bu devirde bu şartlarda artık bizim yasımızdaki insanlar çok zor evleniyor. Bence kendi gelişimine odaklan, kimsenin kimseye faydası yok.
14 Yorumla
Soran1 yılYa akrabalar umrumda değil sadece bayramdan bayrama görüşüyoruz zaten bir zararları da yok ama insan içine bile çıkmak istemiyorum herkese yalandan gülüyorum içlerinden benle alay ediyorlarmis gibi geliyor
Cevap sahibi1 yılYeni iş bul, psikolojin düzelir. Evet is yerinde birçok manyak insanla uğraşmak zorunda kalacaksın ama bu ozguvensizlik en azından ortadan kalkar
Soran1 yıl5 sene iyi uğraştım ztn illallah ettim
Allah iyilerle karşılaştırsın
Cevap sahibi1 yılTurkiyede iyi yok ya. Valla ben tüm inancımı kaybettim. Türk insanı birbirine köle gibi davranmayı normal sanıyor. Yani bizim ahlagimiz bu kadar. Yine de tabi hep Allah iyilerle karşılaştırsın derim
Gizli Üye(18-24)1 yılBende 2022 yılından beri işsizim kekemeliğim olduğu için işverenler patronlar müdürler eliyor işe almıyor ama Allah büyük elbet bir yerde bizi bekleyen rızkımız vardır parasız hayat olmuyor arkadaşların ailen herkes Parana bakıyor ben ramazan bayramından sonra ne olursa olsun iş arayacağım ve bu sefer pes etmek yok bulacağım elbet Allah'ım büyük
00 Yorumla
1 yılÖncelikle geçmiş olsun. Özgüvenim düştü diyorsun ya. İş bulamadığın için mi özgüvenin düştü? Ya da işsiz olman özgüvenini olumsuz etkiledi mi merak ettim.
02 Yorumla
Soran1 yılHer geçen gün kendini daha eksik ve yetersiz hissediyorsun
- 1 yıl
Sebebi ne işte?
1 yılanketörlük yap işi bilirsen günde 1500 tl para kazanırsın genelde 140-150 soru olur 2-5 tane soracan gerisini deneğinin eğilimlerine göre kendin dolduracan anket şirketleri bunu biliyor bilmezden geliyor anket şirketine iş veren devlet biliyor bilmezden geliyor herkes yolunu buluyor.
00 Yorumla
1 yılBazen herkes kendini kötü hissedebilir. Hayatta hedeflerin olmalı bunlar küçük hedeflerde olabilir. Adim adım küçük hedeflerden baslayarak basardiginda. Mutlu olmaya başlayacaksın. Birde lütfen sosyal medyada elalemden ve akrabalardan gelen yersiz eleştirilere kulak asma
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılKendini niye böyle kapattın ki. Şu an ramazan ayı, durgun olman normal ama sonrasında toparlarsın kendini. Kafanda bir plan mı var, neden bekliyorsun?
00 Yorumla
1 yılBahsettiğin şeyler depresyona işaret edebilir, belki bir danışmana gitmen iyi olabilir, ama sana iş bulmak çok iyi gelecek, öncelikle bir iş bulsan daha iyi
00 YorumlaMuhakkak ki iş konusunda biraz seçici ol ama birazda olsa yapamam dediğin işlere başvur evlilik ise tamamen kısmet. En kısa zamanda inşallah gönlünce olsun her şey...
00 YorumlaBende 6 aydır işsizim ev işi yapıp evden çıkmıyorum ev kızı oldum bildiğin psikolojisi zor bi şey, çalışıyor iken bu duruma gelmek biraz daha zorlayıcı
03 Yorumla- 1 yıl
Nasıl geçiniyosun peki
- 1 yıl
Allah'ım herkesin yardımcısı olsun diyim
1 yılİş bul hizmet sektörü seni havada kapar
Market
Fabrika
Restoran vb kendi mesleğin varsa ise aramaya başla00 Yorumla
1 yılZaman zaman insanlar böyle hissedebilir bu seni hayatta başarısız yapmaz ki
İş bulunur para kazanılır yeter ki sağlık olsun.
00 Yorumla
1 yılBende son 6 aydır aynı şeyi yaşıyorum resmen yazdığın seylerde kendimi gördüm duadan başka elimden ne gelir sana bana ki
00 Yorumla
1 yılDert etme Allah bir kapıyı kapatır diğer kapıyı açar gönlünü ferah tut bulursun kim ne demiş umursama bu yaşına onlarlami geldin yok geleceğine bak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok güzel ifade etmişsiniz farkındalık sahibisiniz. İnşallah er geç saydığınız güzellikler ile birlikte, saymadığınız güzellikler de sizi bulur, daha hayırlı da bir ahiret hayatınız olur inşallah Allah'ım imtihanınızı kolay eylesin inşallah
00 YorumlaLinkedin kullanıyorsanız bir Cv Oluşturup iş arayışına geçebilirsiniz dönüş illa ki olacaktır.
00 YorumlaÇok zor bir durum acilen sana iyi gelen birilerinin yanına gitt kendine gelll bir süre daha devam edince artık hayatınla bütünleşir yaşam tarzın olur
00 YorumlaKafanı şişirmişler ama bu toplumda normal yalnız değilsin sebebi insan yok hayvandan daha aşağılıklar öyle gibi geldi bana 😅
00 Yorumla
1 yılEş durumuna bir şey diyemem ama iş bulamama çok zor bir psikoloji. Allah yardımcın olsun.
01 Yorumla
Soran1 yılTesekkur ederim :(
Hemen hevesini kaybetme. iş aramaya devam et kısa sürelide olsa bir yere gir
10 YorumlaHersey gelip geçici
Umudunu kaybetme seninle mezara gelmeyecek şeyler için de üzülme10 Yorumla
1 yılBunu yaşadım
Hem de 30 da
Sana yolumu anlatayım çözümü bulursun
00 Yorumla
1 yılNeden bir işe girmediğini yazmamışsın. Boş durmak insanı boşluğa sürükler
00 YorumlaIyide sikayet edecegine evlilik yapsana. Neyi bekliyorsun gökten kucaginami dusecek
01 Yorumla
Soran1 yılEvlilik çözüm değil, bu kafalardan çıkın.
- Eğitim & Kariyer konusunda 703 cevap paylaştı.
1 yılKişisel gelişim kurslarına gidebilirsiniz aslında
02 Yorumla- 1 yıl
Halk eğitim merkezinde olabilir
- Eğitim & Kariyer konusunda 444 cevap paylaştı.
1 yıl6 ayda yaşadığın bu süreç geçici. Iş bulursun eminim
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 3b cevap paylaştı. Ben de senelerdir işsizim maalesef gençliğim hep hep eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti gitti kendimi herşeye geç kalmış hissediyorum
00 Yorumla
1 yılUmutsuz olma.
Her söyleneni kafaya takma.
Her kışın bi baharı olur.
Sen yeter ki iste👍
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 339 cevap paylaştı.
1 yılUmudunu kaybetmiş bir insan herseyini kaybetmiştir. Seni anlıyorum
00 Yorumla Allahtan ümidini kesme bol bol dua et rızık kapılarını açar
00 Yorumla
1 yılÇok iyi anlıyorum şunu bil senin gibi çok kişi bu durumları yaşadı
00 Yorumla
1 yılHemen kendine çeki düzen ver ayol herkesle konuş muhabet hasbal et sonrada kendine bir iş bul ayol
00 Yorumla
1 yılHadi senin bahanen var, bi çok insan daha basit, ve tek sebepleri kendileri
00 Yorumla
1 yılHerkesin bi zamanı vardır ama çaba göstermeni tavsiye ederim. Kader gayrete aşıktır derler. Allah yardımcın olsun
00 YorumlaHiç üzülme şuna çoğu kişi bu durumda. Yalnız kalıp kendini dinle. Çevrendekileri değil. Sen ne yapmak istiyorsun hayalin ne hayalin yoksa kendine bir ideal belirle ve ona ulaşana kadar çalış formül bu sonra her şey yoluna girecek emin ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYani ya yeteneğine göre yapabileceğin işlere yöneleceksin ya da kpss kasacaksın. Başka yolu yok gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEş konusunu boş ver de iş konusu sıkıntılı o konuda sana Allah'tan yardım diliyorum.
01 Yorumla
Soran1 yılİnan 30 yaşında bir kadın isen ikisi de zor.
1 yılAilen varsa koymaz. 15 aydır çalışmıyorum, ramazan sonrası yaza doğru işbaşı yapacağım. Memnun olmadığın bir işte çalışmaktan iyidir işsiz olmak, deneyimlerime göre.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHalk eğitim merkezlerinin açtığı kurslara gidebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKaramsar olma mutlaka sana uygun iş vardır sabırla aramaya devam et
00 Yorumla
1 yılilgin olan bir konuda internet üzerinden eğitim alıp kendini geliştirebilirsin, satın alma imkanın yoksa youtube üzerinden bir sürü eğitim alabilirsin
01 Yorumla- 1 yıl
Ben memur olacam ama İnternet'e kıyafet tasarlayıp para kazananları görüyorum o tarz eğitimler gördün mü hiç
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet o kısmı düpedüz pollyannacılık ama eminim ki bi gün iş bulacaksın karaları bağlama
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kendini kandırmiyorsun işin doğrusu o azimle devam et olacaktir
00 Yorumla
Belki içini ferahlatır
10 Yorumla
1 yılIlgi alanlarin, mezuniyetin, onceden deneyimlerin vs neler? Yazarsan tavsiye verebiliriz belki
00 YorumlaSeni çok iyi anlıyorum işsiz kaldığım 5 ayda kafayı yemiştim umarım en kısa zamanda güzel bir işe girersin
00 Yorumla
2 ayBen 31 yaşındayım erkeğim 2 milyon borç var bide işsizim beteri beteri var sakın ol
00 Yorumla
1 yılMaddi olarak geriye gidersin anlatım da kişilik olarak nasıl yani
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler