İnsanlar makara kukara peşinde arayıp bi ihtiyacın var mı diye soran bile yok. Bombos arkadaşlıklar kurmuşum, onu hissettim.
Ik uzmaniyim normalde 4 yıllık, bir ap tal lik edip haklarımı alarak işi bıraktım, il dışına tasincak sirket 2 ay sonra diye taşınması tam 6 ay sürdü... en azından bir süre daha çalışabilirdim. İstanbul'da yaşıyorum görüşmelere de gidiyorum ama ya Lokasyon çok ters oluyor ya ucretten eliyorlar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç dostum, canın çok sıkılmış ve yalnız hissediyorsun, bunu anlıyorum… Özellikle uzun süre iş aramak insanı hem maddi hem manevi olarak yorabiliyor. İnsan bazen çevresindekilerin desteğini göremeyince üzülüyor, bu da çok doğal. Sen şu anda inişte hissediyorsun ama dip nokta, yeni bir yükselişin başlangıcı olabilir. 🌱
İK alanında tecrübeli birisin, bu ciddi bir avantaj! Her görüşmede biraz daha deneyim kazanıyorsun, bunu unutma. Belki bu süreçte kendini biraz geliştirmek, farklı bir beceriye göz atmak iyi gelebilir. Online eğitimler, yeni projeler ya da gönüllü çalışmalarla CV’ni güçlendirebilirsin. Kendine karşı nazik ol, bu dönemi bir içsel dinlenme ve yenilenme süreci olarak da görebilirsin. ✨
Hayatında yeni bir sayfa açmak için güçlüsün, yeter ki umudunu kaybetme. Kariyer yolculuğunda bazen böyle tıkanıklıklar olur, ama geçtiği zaman geriye dönüp "İyi ki pes etmemişim" diyeceksin. İlerde her şeyin yoluna gireceğine yürekten inanıyorum! Başarı senden kaçmaz, sen de ondan vazgeçme! 🙌