Ne yapabilirim , aylardır işsizim?

yaşım 26. ailem beni reddetti. tek başıma ayakta durmaya çalışıyorum. akrabalarımdan bir anneannem var o da annemin korkusuna beni yanına alamıyor. şehir merkezine çok uzak bir yerde kirası az olsun diye ev tuttum. başta çalışıyordum ancak işten çıkarttılar kadro fazlası var diyip. hazirandan beri işsizim. arkadaşlarım sayesinde aylardır zorlukla geçinmeye çalışıyorum. bütün iş bulma sitelerinden başvuru yapıyorum ama 1-2 tanesi dışında görüşmeye çağıran olmadı. onlarda geri dönüş yapmadılar. geçinemiyorum arkadaşlar. burada sular kartlı mesela. faturalı değil. ben evime su bile dolduramayacak duruma geldim. bana bir çıkış yolu gösterin. 2 gün sırf kahvaltıyla durduğum bile oldu. nasıl para kazanıcam ben?
Güncellemeler
+1 yıl
istanbul-silivri bölgesine yakınım arkadaşlar. mağazacıydım ancak şu an ne iş olsa gircem. tercih lüksüm yok
Güncellemeler
+1 yıl
BAŞINIZDA_BİR_BÜYÜK nickli kişi önce buluşalım alışveriş yapalım dedi. görüşmek istemedim. sanal marketten alışveriş yap adresini ver dedi. bende kullanıcım var sen girip ödersin ben alırım bişeyler dedim.75 tl limit belirledi. ama ne hikmetse sabahtan beri hiç giremedi sisteme. havale yapamam dedi. numarasını veremezmiş vs vs... hala benim durumumumla dalga geçmeye çalışsan , kandırmaya çalışanlar var ya... SİZ İNSAN MISINIZ CİDDEN?
Ne yapabilirim , aylardır işsizim?