6.5 senelik iliskim bitti simdi benim ne yapmam gerekiyor?

Merhaba arkadaslar ben 27 yasindayim 6.5 senelik iliskim bitti. Onunla univeristede tanistik cok guzel giden bir iliskimiz vardi ama ben ailemden gizledim sadece ablam ve annem biliyordu her neyse dedigim gibi cok guzel giden bir iliski vardi 5. senein sonunda ailelerin tanismasina karar verdik tanismaya sadece annesi geldi geldikten sonra Nisan konsepti falan bakmaya basladik her neyse erkek arkadasim surekli bugun gelecegiz yarin gelecegiz 2 ay sonra gelecegiz okullar tatil olunca gelecegiz diyip duruyordu yani 1.5 sene boyunca boyle devam etti bu ama ben bu surecte yuzuklerimizi almistik, ben abiyemi almistim, Nisan hediyeliklerini yapmistim, fotografci ve Nisan konsepti icin kapora odemistim her sey tamamdi ama bi onlar gelmiyordu.

Her neyse 21 ocak 2023 nisanlanmaya karar verdik biz nisandan 1 gun once hazirlik yapmaya basladik abiyeler utuleniyor, evde olacagi icin yemekler, tatlilar yapilmaya basliyor amcamlara, halamlara, teyzelerime haberler verildi yarin yuzukler takilacak diye ve bilin bakalim ne oldu? erkek arkadasimin babasi beni arayip biz gelmiyoruz dedi kaynar sular akti basimdan nasil gelmiyorsunuz dedim gelmiyoruz falan dediler ben de bagirip cagirdim beddua ettim kapattim telefonu. Erkek arkadasim abimi aradi ne olur boyle yapmayin falan dedi abim de bi daha beni arama biz istemiyoruz dedi ve iliskimiz bitti ocak ayindan bu zamana kadar hic konusmadik :(

simdi benim ne yapmam gerekiyor? 6.5 sene yas oldu 27 onca hevesle alinan ceyizler simdi ben ne yapayim?

6.5 senelik iliskim bitti simdi benim ne yapmam gerekiyor?