Bilgisayar programcılığı mezunuyum nasıl 4yıllağa tamamlarım böyle yapıp tamamlayanlar bana fikir verır mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, 2 yıllık ön lisans mezunu olarak bölümünüzü 4 yıllığa tamamlamak iste Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeniz gerekecektir. Bu sınavda yeterli düzeyde net yaptığınız takdirde isterseniz Açıköğretim Fakültesinden isterseniz örgün olarak mühendislik fakültesinden bölümünüzü tamamlama şansına sahip olursunuz. DGS ile bu sınavı kazandığınızda yani 4 yıllık için yeterli net yaptığınızda direkt olarak 3. sınıftan başlıyorsunuz ve o şekilde 4 yıla tamamlıyorsunuz. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıldgsye giriş yaparsın. yeteri kadar puan aldıktan sonra üniversitelerin açtığı bilgisayar mühendisliği bölümüne geçersin. hangi konuya takıldın, paylaşırsan yardımcı olabilirim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
+1 yılMezun olduğunuz için tamamlamak mümkün değil. Tekrardan YKS sınavına girerek 4 senelik istediğiniz bölünü okuyabilir ya da 2 yıllık kazanıp DGS ile 4 seneliğe tamamlayınız
017 Yorumla
Soran+1 yılDgs ile bılgısyar programcılığını 4senelıge tamamlayabılırım ama demı
- +1 yıl
Evet tamamlayabilirsiniz
Soran+1 yılBen acıkogretımden tamamlanır dıye düşünmüştüm
- +1 yıl
Evet genellikle AÖF kullanılan yöntemdir.
Soran+1 yılPekı bırsey sorucam dırekt 1."sınıftan mı başlanıyor
- +1 yıl
Sınava tekrar gireceğinden 1. sınıftan başlıyorsun 2. dönemin olsaydı 3. dönemden başlayacaktın
Soran+1 yılAklım karıştı nette 3. sınıftan başlanır dıyo
- +1 yıl
Toparlayalım şu an mezun oldun mu okuyor musun?
Soran+1 yılBen bilgisayar programcılığı mezunuyum mezun oldum yani sonra İstanbul üniversitesi açıktan sosyal hizmetlere kayıt oldumönlisans ama neredeyse 1bucuk senedır sınavlarına gırmıyorum benım dgs ye gırmem için sosyal hızmetler kaydımı dondurmam gerekıyor degıl mı aynı anda 2tane bölüm okuyamam
- +1 yıl
Evet şu an okuduğunuz bölümün kaydını dondurup sınava tekrar girmeniz gerekiyor.
Bölümün 2. senesinde DGS girerek başarılı olursanız 3. seneden devam ederek 4 seneliğe tamamlıyorsunuz
Soran+1 yılDgsye giricem temmuzda o zaman başvurular mayısta başlıyormuş açıköğretımden 4yıllaga tamamlarım o zaman
- +1 yıl
Evet Hakkınız da hayırlısı olsun
Soran+1 yılMantıklı mı sence bu yaptığım
- +1 yıl
Yaşınızı şu an ki durumunuz öğrenebilirsem yorum yapabilirim
Soran+1 yıl28 yaşındayım da bununla da alakalı bır iş yapmıcam 4yıllık bır dıplomam olsun dıye çabam guzellık salonu acacagım ben
- +1 yıl
O zaman Yerel Yönetimler veya Sosyal Hizmetler okumanız daha mantıklı değil mi?
Soran+1 yılAçıktan ayrıca 4 yıllık ıkısınden bırını mı okumalıyım
Dikine geçiş yapıp hiç boşuna yıllarını öldürme Bitiremezsen 4 sene de bilg müh ü Okulun uzar eziyet olur Cidden yazılıma merakın yoksa bitmez okulun
00 YorumlaDGS ye gireceksin , örgünden 4 senelik senin branşını ya da Yüksek öğretım tablosundan karslık gelen bolumlerı okuyabılırsın
07 Yorumla
Soran+1 yılAçık öğretim gıbı bunu tamamlamam mümkün degıl mı
Soran+1 yılTamam işte bunu ögrenmek istedım unıv sınavına gırıp tercıh yapıcam
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim =)) ilgin için
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 707 cevap paylaştı. Bende o bölümü bitirmiştim ah yıllar😂
12 Yorumla- +1 yıl
Off jöh abi çok havalısın 😅
+1 yılDgs ye girmelisin.
00 Yorumladgs ile
00 YorumlaDgs’ye gir
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 6b cevap paylaştı. DGS gir
00 Yorumladgsye girerek
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi