Cok zor işler cooook tavsiye var mı tavsiye kscanlarr🙋🏻♀️💁🏻♀️
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılBeklemek en zoru. Bekledikçe, aradıkça uzaklaşıyorlar gibi hissediyorum. Hayatın akışına bırakınca bulursun diyorlar ama o da zor geliyor kulağa. Nasıl olacak bu iş ben de bilmiyorum 😂 Ben yazınca genelde daha çok gençsin diyorlar ama görüyorum ki bekleye bekleye 30larını geçmiş insanlar var. Bence en iyisi artık evrene yalvarmak 😂 Belki acır ve doğru insanı çıkarır karşımıza
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılAslında bu şekilde yaparak insanların sana olan güvenini kırıyorsun ve kendine ceza veriyorsun bunun farkında değilsin Eğer ki geçmişten gelen bir olay veya bir durum yaşadıysan Bunun aksine daha çok güvenmen lazım insanlara karşı lakin her insana 10 dakika içerisinde Güven demiyorum ama en ufak huzursuzlukta mutsuzlukta ve olumsuzlukta direkmen silmeyi öğrenmen senin için daha iyi ve pozitif olacağını düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKimseye güvenmemeye devam et derim, bana hayatımın aşkı diyen kaybetmekten korkan üzerime titreyen aşkına güvendiğim biri vardı onun için büyük kararlar aldım güvenerek ama sonunda yalnız kaldım, kimseye güvenerek karar almamak gerekiyormuş. En aşığım diyene bile inanarak karar alma kimseyi önceliğin yapma hayatının aşkı falan yalan masallar.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bulamazsın. Ama kimseye de güvenemezsin. Çünkü gerçekten insanoğlu güvenilmez bir varlık. insanlar o kadar kolay yalan söylüyor, palavralar atıyor ki sen bunu fark edene dek aylar geçiyor. Sadece fark etsen yine iyi, o zamana dek yaşadıkların hissettiklerin vs vs amaaan zor iş
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Hey kıvırcıkk777! 🌟 Güven konusu herkes için zor olabiliyor, özellikle de kalbimiz söz konusu olduğunda. Ama hayatının aşkını bulmak için bir duvar örmek yerine, ufak ufak adımlar atarak güvenini yeniden inşa edebilirsin. İlk adım, kendine güvenmek ve kendi değerinin farkında olmak.💪 Kendin ol, kimseye olmadığı biri gibi davranmak zorunda hissetme. Tabi ki dikkatli olmak lazım ama kalbini tamamen kapatmadan flörtleş biraz, eğlen ya! İnan bana, doğru kişi bir gün karşına çıkacak ve seni güvende hissettirecek.❤️✨
Unutma, aşk bazen beklenmedik yerlerden çıkar, biraz şans ver kendine! 😉🦋00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
89Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kimseye güvenmek zorunda değilsin. Kendine güvenmelisin ve her yaşadığını birer tecrübe olarak görmelisin. Öyle ya da böyle bir şekilde gerçek aşkını bulacaksın.
33 Yorumla- 1 yıl
Gerçek aşkı harbiden bulabilir miyiz
- 1 yıl
@Famfatalbasak nasip:)
- 1 yıl
@Famfatalbasak kadınlar aşık olmaz aşık numarası yapar
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılGüveniyormuş gibi yapacaksın sanırım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.
u 1 yılbulamazsın güvenmen lazım
00 Yorumla Bu şekilde bulman zaten imkansız deneyerek yanılarak yeri geldiği zaman üzülerek. Ancak bu şekilde bulabilirsin.
71 Yorumla- 1 yıl
E bu devirde kimseye güvenilmez ki
1 yılKimseye güvenmiyorum kimseye güvenmemeliyim şeklindeki cümleleri itici buluyorum. insan, insan ile yaşar insan, insanda olgurlaşır. Kendine güveni olmayan insanın ifadeleridir bunlar. Gelelim kime güveneceğiz sorusuna... Kalbine soracaksın bunu. Kalbinde bir ısınma varsa karşındakine, o doğru kişidir; kalbinde bir soğukluk, bir mesafe varsa o yanlış kişidir. Ölçü gayet basit... @portakallijole bilgeliğimden sen de istifade et 😝
12 Yorumla- 1 yıl
uluöküz bilge haline bayildim lutfen sapik modun kapali kalsin
- 1 yıl
@portakallıjöle sapık modum herkese kapalı sadece sana açık. Kıymetini bil 😝😆
1 yılBazı insanlar terkedildiginde o yası tutup, o kırıklığa dayanarak hayata devam edecek olgunluğa sahip oluyorlar.
Her kayıp, ayrılık insanda yıkım oluşturur bu tartışılmaz, sadece bakış açılarını değiştirmek gerekir.
Kendine değer vererek "ben de buradayım" diyerek güven sorunlarının üstesinden gelebilirsin.
Kendini en iyi sen tanırsın umarım toparlarsin arkadaşım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Soru içinde cevabı saklıyor. Cevap net KİMSEYE GüVENMEYEREK. Kim sana en iyi en güzel en tatlı en hayat dolu en kibar en hanım vs vs diyorsa yalan söylüyor menfaat için yaklaşıyor. Sana kusursuz diyenlerden uzak dur sana kusuruna rağmen diyene şans ver
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
1 yılBulamazsın. Zaten senin gibi iyi erkeklere bile güvenemeyen kızlar bir zahmet hayatının aşkını bulmasınlar. Bana güvenemeyen bir kıza bende güvenmem.
11 Yorumla- 1 yıl
Kanka şu an sana ne anlatsam boş benim ne yaşadığımı bilmeden konuşma lütfen git başımdan
- Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı.
1 yılBende güvenmiyorum kimseye ama hayatımda biri olsun dai istiyorum ona gözüm kapalı güveneyim istiyorum
41 Yorumla
1 yılGüvenmemek en büyük avantajın olacak güvenme ve sorgula zaman geçir yemek ye piknik yap vs hal tavrı nasıl 3-5 ay dikkatli incele derdi sadakat sevgi ile tuva kurmak mı amacı başka mı bunları iyi analiz et öğren 👏🏻
00 Yorumla
1 yılHayatının aşkı geldiğinde güven duymak için çaba harcamazsın, o gelir ve girer hayatına sana sadece yaşamak için çabalamak kalır ve acının da huzurun da keyfini çıkarmak.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kimseye güvenmek zorunda değilsin hayatının aşkını bulmak için. Güven kazanılır ve doğru kişiyse zaten güvenini kazanacaktır.
20 Yorumla
1 yılİlişkinin temellerinden biri güvendir. Bu duyguyu hissettiremezsen karşındaki kendini kötü hisseder. Bu demek değil ki tanıştığın herkese güven. Her zaman başta şüpheci yaklaş ama zaman geçtikçe ve tanıdıkça güvenebileceğin biri olup olmadığını az çok anlarsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılŞey gibi bu çok yemek yiyorum ama gram kilo almamam lazım n'apmalıyım demek gibi bir şey 😂😂 güvenmeden hayatına birini alamazsın dolayısıyla hayatının aşkını bulamazsın hayatım
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBu arada çok yemek yiyip ama gram kilo almamak bile mümkün kendimden biliyorum. Çok yemek yiyip kilo almayan o kişiyim 😂😂 ama seninki mümkün değil güvenmeden hayat arkadaşını bulmak
- 1 yıl
Kız bende öyleyim yiyip yiyip kilo alamıyorum 😂
Cevap sahibi1 yılŞaşırdım mı hayır metabolizma meselesi hayatım göm baklavaları börekleri 😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aşık olup evleneceğim demek yerine evlendiğin kişiye aşık olursan sorun da kalmaz. Tabi o kişinin de bu düşüncede olması gerek yoksa gene olmuyor...
00 Yorumlatedbirli ağır olup zamana bırakıp gerçek yüzün ortaya çıkmasını bekleyeceksin, hiç denemeden istiyosan çok dua et
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılOlm bu soru 1 ay öncesine kadar sorulmuştu ve süper soru seçilmişti. Ulan bırakın palavrayı, kendi zekanızı kullanarak soru sorun, çalmayın başkalarından.
01 Yorumla- 1 yıl
Belki oda benimdir nerden biliyosn
1 yılOnu tanıdıktan sonra güvenirsin
Güvendikten sonra aşık olursun belki
Belli olmaz bu işler uzun sürer
Olmayabilir de
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kriterlerine güveneceksin, soracaksın ve kriterlerine cuk oturursa gel lan buraya kolpa deyip alacaksın :D
00 Yorumla
1 yılGüveniyormuş gibi yap birisiyle tanış. Konuş, vakit geçir sonra zamanla güvenirsin. Güvenemezsen zaten ilişki yürümez
00 Yorumla
1 yılBulmayı bırakacaksın. Bir rivayete göre aramayı bulmayi bırakınca şak diye gelip buluyormus bizi
04 Yorumla- 1 yıl
Nasıl kız 😂şimdi biri tanışmak isterse şans vermiyim mi
- 1 yıl
İçinden geleni yap. Kasma yani. İnsan çok düşünüp doğru insan mı acaba şans versem mi şunu desem mi moduna girince işin tadı kaçıyor. En güzel zamanda bulman dileğiyle 🌠
- 1 yıl
Teşekkür ederim balım 🌸umarım sende en güzel zamanda en iyi insanla karşılaşırsın
- 1 yıl
Sağolasin ✌️❤️
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılGuven duymakta zorlandığıniz konularida detaya yazarsaniz daha güzel cevaplar gelmesi mümkün olabilir.
00 Yorumla
1 yılBenimde güven problemim var aldatılma ve yarı yolda bırakılma. Zamanında yaşadığim için yoğurdu bile üfleyerek yemeye korkar olduk
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. önce totonun fotosunu pp yapmayi birak sonra ararsin hayatinin aşkini
012 Yorumla- 1 yıl
Ayyy ne kadar dert oldu size bu profil ben anlamıyorum bir yerim açık değil bisi degl alt tarafı merdivenden inerken annem çekti amma abarttınız o zaman dışarıya da çıkmayalım ne ucuz düşünceli insanlarsınız siz
- 1 yıl
Dekolteli bi kızda görünce onada laf atan
- 1 yıl
Ben açık giyinen biri değilim beni tanımadan konuşma, diyorum ki o zaman dekolteli insnalara da laf edin benim fotomda hiçbir şey de yok
- 1 yıl
Bende bu konuşmaya göre neler bekledim ne var fotoda, bu dede yaklaşımı olsa gerek kıvırcık, dikkate alma😅
- 1 yıl
Cidden sabahtan neti var diye düşünüyorum
- 1 yıl
Tüm konuşmaya göre ne çıkacak diye açtım soruyu bu adam dede demekki he de geç🤣
- 1 yıl
Ya hadi oradan dede, ne dayanışması doğruya doğru, dayanışmalik durum olsa🤣
- 1 yıl
Toplat bakim nasıl toplatcan dide
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Kısmen hata payı ayırıp, belirli seviyeye kadar adım adım güvenerek ilerlemek en mantıklısı. Yoksa hu kafayla sonu daimi yalnızlık.
00 Yorumla
1 yılAbi şekilde hiçbiryere varamazsın
Eğer gerçek sevgi istiyorsan önce
Karşılıklı güven ortamı yaratacaksın00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBirde diyor ki birisi var :)) ben dedim senin hayatında kimse yok eminim diye... hayatının aşkı burada yapman gereken tek şey kazanacağına garanti vereceğim bir kumar oynayıp azıcık şans vermen
05 Yorumla- 1 yıl
Sen başıma bela misn
Cevap sahibi1 yılNiye bana öyle dedin ki 🥺 ben ciddiyim
- 1 yıl
Yaşlarımız uyuşmuyor
Cevap sahibi1 yılYok yok tamam anladım öyle bir bela mısın dedin ki sanki beni tacizci gibi görüyorsun böyle bir ima ya daha yazmam zaten
- 1 yıl
Peki öyle anladıysan yapacak bisi yok
Samanlıkta iğne aramak hayatının aşkınıda bulmak istiyorsun :D sanırım tesadüf ya
06 Yorumla- 1 yıl
Ne yapıyım
- 1 yıl
100 tane mesaj vqr burdan değil hiçbirine cevap vermiyorum veremiyorum
- 1 yıl
Cok zor ya
- Aşk İlişkileri konusunda 856 cevap paylaştı.
1 yılBir kızın güvenini kazanmak o kadar kolay ki, erkeklerin iş bilmezliği beni güldürüyor
12 Yorumla- 1 yıl
Kızların evet, kadınlarsa ayrı mesele. Bu arada sosyopat gibi konuşmuşsun.
- 1 yıl
@rekreasyonistt öyleyim, hemen anladın
1 yılMantıklı kişiyi bul sonra güven en son aşık olursun zaten.
12 Yorumla- 1 yıl
Mantıklı değil yakışıklı kişiyi arıyorsunuz
- 1 yıl
👍👍👍
1 yılTavsiye varsa okumaya geldim, ben de böyleyim 🥺😂
10 Yorumla
1 yılBende bu sorunun cevabını merak ediyorum yorum okumaya geldim o yüzden mdkdkdkddkd
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBu konuda kız arkadaşıma yönlendirebilirim. Kendisi tekte bulabilme yeteneğin sahip.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kendin gibi birini bulmak en mantıklısı, o kişide güvensizlik yüzünden kimseyi bulamadığı gibi.
00 Yorumla
1 yılEvde poğaça yapıp Instagram hikayesine atarak. Poğaçanı seven adam masumdur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 659 cevap paylaştı. İyi bir insan olursan belki ahirette bulursun (şüpheli 🤔)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılUzun bir süre yalnız kalacağın kesin. İyi bir kafa değil bu.
00 Yorumla
1 yılAynı problemi ben de yaşıyorum, erkeklere güvenmiyorum
00 Yorumla
1 yılCevap bulursan beni de bilgilendir lütfen, aynı sorunla karşı karşıyayım.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSen bu sitedeki gördüğüm kadariyla kizlarin arasinda en akıllısısın ha burdan sana söyleyim😏👉🏻👈🏻
03 Yorumla- 1 yıl
O nerden çıktı kiz
Cevap sahibi1 yılÖyle arada yorumlarina denk geliyorum😂🤣
- 1 yıl
Ahahah teşekkür ederim canım 💚😂
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılmaalesef o sekilde bulamazsin ama illaki kendine guvendiren biriyle karsilasirsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılaynı durumdaym kimseye güvenmiyorum ama deli gibi aşk istiyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı. O iş o şekilde olmaz. Sen güvenmezsen sana da güvenmezler.
00 YorumlaGüven her kese verilmez tabi ama yinede öyle güvenmiyorum diyede herkesi reddetme şans ver hayatında kimin yer edineceğini bilemezsin veeherkesi reddederek sadece hayatının yalnızlığını bulursun
00 Yorumla
1 yılBilmiyorum ben bulamadım güven konusunda ir şey diyemem bulacağimida tahmin etmiyorum. kendime aşiri güvenim var fakat bu kızlar çok şimarik ve zibidi
00 Yorumla
1 yılbirine güvenmek o kadar zor ki sürekli şüpheyle yaşanmıyor. güvenmeyerek ama yine de hayatı yaşayarak devam emek lazım.
00 Yorumla
1 yılGüven olmadan olmaz ama yani simdi ki insanlara güven olunmuyor zaten amaçları Baska
10 Yorumla
1 yılAşk meşk hikaye. Güvenmemeye devam et. Emin ol pişman olmayacaksın.
00 Yorumla
1 yılaha ben geldim işte :) siteye yeni üye oldum üye olur olmaz senin sorunu gördüm
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Çok zor bende güvenemiyorum o yüzden yıllardır tekim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Bulmak zorunda mısın?
02 Yorumla- 1 yıl
Sende bulma o zaman bakaym nasılmış
Gizli Üye(30-35)1 yılBulamazsın işin çok zor psikolojik tedavi alman lazim
015 Yorumla- 1 yıl
Sende abart yorumlara bakarsan zaten herkesin güve problemi olduğunu görürsün
Cevap sahibi1 yılOzldn yazsana bana
- 1 yıl
Hayır Allah bilir kaç kişiyle konusuyosn
Cevap sahibi1 yılHiç kimseyle konuşmuyorum
- 1 yıl
Güven vermiyosn hiç
Cevap sahibi1 yılAhahsh daha hicbirsey yaomadan guvenmiyorum diyosun Sen ciddi anlamda takıntılısin olmayan şeyleri kafanda kuruyosun geç olmadan tedavi gör
Cevap sahibi1 yılSen beni ne kadar taniyorsunki güven vermiyorsun diyorsun
- 1 yıl
İşte o kdr kazık yedim ki artık şüphe ile yaklaşıyorum benim suçum değil
- 1 yıl
İkide bi tedavi gör diyipte durma lütfen
Cevap sahibi1 yılSenle muhattap bile olunmaz ya değişik bı kafan var sen hiç mutlu olamazsin
- 1 yıl
Off cidden sıkıntılısn sen bugüne kadar benimlemiydin ya da benim yaşadığım acıları benimle yaşamadıysan lutfen yorum yapma
Cevap sahibi1 yılHatta başkalarında ailenede etrafindakilerede hayatı zehir edersin
- 1 yıl
Aynen
Cevap sahibi1 yılYazsana bana bı ozldn
- 1 yıl
Lütfen ısrar etmesen mi istemiyorum demek
Güvenirsen de bulamiyorsun 😅 öyle bişey yok çünkü
10 YorumlaBulamazsın köpek sahiplen
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılBulamazsın bu durumu düzeltmen gerekiyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bulamayizž bunu bende düşünüyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Yani güvenmeniz gerek galiba. Yoksa zor bi durum
00 YorumlaTr/asya erkeğinden bulamazsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılBu şekilde bulunmaz
00 Yorumla
1 yılSeni seven her türlü gelir
00 Yorumla- Devamını Gör (70)
Devamını Gör(115)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?