Kimseye güvenmiyorum sevmiyorum erkekler bu devirde saptmış gibi geliyor gereksiz şiddete meyilliler tanışmak istemiyorum napicam düzgün insan kaldı mı sanki
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Walla kanka çok nadir ya o dediğinden :d altta bir arkadaş var sanki olursunuz hadi bi deneyin bakem :d
he şöylee
tüh ya , gol olur sanmıştım abiii
Neden çöpçatan oldun ki 😄, iyi bir arkadaş belli ki ama her şey ilişki demek değil yani, hakkında hayırlısı olsun güldürdün sende :)
Ben insanların mutluluğuyla mutlu olabiliyorum abii, bende bundan keyif alıyorum, var mı bi itirazın sALKJHDSLKJFLJKSDJKFSAD
Ayrıca iyi bir arkadaş, az çok kafa yapınızda uyuyor, e konuşsanıza işte daha ne yani
uymazsa başlamadan biter işte, ha buradan tanımışsın ha reelden yaanii
Sende haklısın da bu sadece benim değil ortak düşüncemiz bu yönde zaten iki taraflı düşüncelerin değişmesi zordur
Değişir değiişiiiir, sen gel bu kankanı dinleee, la bi bakarsun ha o uşağu bulmuşsindur da, hadi hadi nazlanmaaa, koşş aşkın orada bekliyor şfdjkdskfjşlkadsfdsa
Falım sakız oldu burası 😂
Oldu Falım sakız burası,
Ha sen daha ne nazlaniyorsun aşk budalası,
Erkeğin orada seni bekliyor,
Koş git yanına sarıl ona ve ol sadece onun aşkısı
Al sana Falım, git yarı yariya bölüşün enişteyle hadi bakim
Çaban beni şaşırtmadı desem yalan olur ama sağol cidden :)
Ya kadın milleti işte abi aynı hepsi XKJSZJZJJSSMAKANSANSNSND
Neyse işin şakası bir yana, bu devirde o dediğin insanlardan bulunmuyor. İhtimal de olsa bir merhaba yazmaya değer diye düşünüyorum kankam, bence dene. Hadi kaçtım keenks
Bende 23 yasindayim bi beklentim yok guvenmem kimseye
Sahte geliyor çoğu insan yalnız kalmamak için beraber gibi zaten
Öyle zaten herkes biseyin boşlugunu doldurmaya calisiyo bazilari karakter ariyo onda yok diye bazilari heycan ariyo bazilari seks ariyo
Bencede saf duygu falan değil sadece çıkar ilişkisi
Ya hadi lafı uzatmayın tanışın kankalar, uygunsanız devam edersiniz hadiii
Sadece aşk meşk degil tüm ilişkiler bana basma kalıp geliyo o yuzden yalniz olmaktan gocunmuyorum
Kaliteli yalnızlık sahte birlikteliklerden iyidir diyelim ozaman
Ben kendime yetebiliyorum müzik dinlerim film izlerim oyun oynarim dizi izlerim bunlari yapmak için birine ihtiyacim yok
Aynı şekilde bende böyle düşünüyorum aşk varsa da bana konmadı ya da ben izin veremedim bilmiyorum ama inzivada huzurluyum sadece bazen bu hislerim normal mi diye sorguluyorum
Evet arada bi anormalmiyim diye yoklarim kendimi ama gorunce boyle aşko kuşko kizlari onlsrin pesinden giden andavallari diyorum onlar anormal
Öyle iki cins içinde eleştirel düşüncelerim var ama açıkçası pek muhatabım da olmuyorlar zaten, asosyal değilim ama sahte insanlara gelemiyorum az ama öz çevrem var arada konuşuyorum. bu ilişki konusunda da şöyle dediğin gibi hayatta tek derdi tırnağı kopması veya cinsellik olan kadın/erkeği hayatımda vaktimden ayırmak normal gelmiyor sevgi geliştireceğimi düşünmüyorum bu tiplere de
Evet ayni kafadayiz tek fark benim hic cevremde yok arkadasimda hepsi eskide kaldi
Oda zamanla olur yeterki iyisi denk gelsin arkadaşın da , iyi bak kendine bizim gibi insanların çoğalması dileğiyle.
Sende iyi bak umarim
Daha dur bismiklah ne hayatın var da o hayatın aşkını arıyorsun
Düzgün insan ben kaldım bi herhalde daha öpüşmedim bile
Bu devirde zor maalesef
Öyle cidden
Çünkü sen benimle daha tanışmadın tek nedeni bu
yuvarlak insanlar dolu etraf hep
He ya ben de ariyom
Ben aramıyorum sadece güvenmiyorum
İşte güvensen koncan ama
Aynısını bende kızlar için düşünüyorum
Kızlarda daha normal bilmiyorum
Vallaha bu zamanım kızları hiç güven olmuyor
Ya yedekte 4-5 tane oluyor ya çok iyi birini olunca aldatma olasılı artıyor.
O yüzden kızlara hiç güvenmiyorum.
sende aci cekmeye devam et
Ne güzel gruba gider
güvenmiyosan bulma napcan
Bildiğin gibi yaşa,