Çevresindekilere karşı farklı size karşı farklı bir sevgili/eş ister misiniz?

Soruma Hoş Geldiniz,

Hiç anlamadığım konulardan bir tanesi ve anlam da veremiyorum. İnsanlar istiyor ki dışarıda farklı insanlara farklı bana farklı olsun. Ben bunu iki yüzlü olarak buluyorum ya da çok yüzlü işte, ben benim hayatıma insanlara karşı ne ise bana karşı da o olmasını istiyorum. Dışarıda hani çevresine nasıl yaklaşıyor davranıyor kendini gösteriyor ise bana da öyle olsun! Aksi halde rahatsız oluyorum. Ben reel hayatımda çevreme karşı nasıl isem aşkıma karşı da öyle olurum. Hiç sevmiyorum ve hiç istemem! Öylesinin canı cehenneme! 😅

Her fırsatta öpmem lazım Ahu, her an, sonrası yok! 😅
Her fırsatta öpmem lazım Ahu, her an, sonrası yok! 😅

Mesela 2. Kız arkadaşım çok değişikti. Misafirlikte farklı, sokakta farklı yanımda farklı, içimden diyordum, ulan bu nasıl bir şey. Göründüğün gibi ol, namuslu kız ayağına yatma! 😅

Azıcık ucundan öpsem 😅
Azıcık ucundan öpsem 😅
Güncellemeler
1 yıl
Anlatmak istediğim farklı. Örneğin evlilik düşünmüyor ama kendisini çevresinde evlilik düşünüyor, evlenilecek insan gibi gösteriyor. 😅
Mesala ayan abla serseri ama size karşı efendi. Mesela insanları sevmiyor, pis kalpli kötü kalpli ama yüzlerine karşı gülüyor, arkalarından hep kötü konuşuyor, insanlar için kötü konuşuyor. Mesela çapkın aç gözlü ama herkese ev erkeği kadını gösteriyor size karşı evlenilecek insan gibi davranıyor gibi gibi...
Çevresindekilere karşı farklı size karşı farklı bir sevgili/eş ister misiniz?